Sunday, March 17, 2013

Pentru cine te imbraci?

 Fie ca ai fost intrebata sau fie ca tu singura ti-ai pus aceasta problema, cu siguranta te-ai gandit de multe ori la aceasta intrebare. Iti admiri garderoba in fiecare zi, gandindu-te ce rochii sau ce costume sa imbraci in zilele urmatoare. De cele mai multe ori te imbraci pentru tine, alegand tinuta care te avantajeaza cel mai mult, tinuta in care te simti cel mai bine, dar in acelasi timp si elegant. Alegi rochia care s-ar potrivi si in timpul zilei, dar si seara la o intalnire in oras cu prietenii. Dar, recunoaste ca uneori te imbraci pentru ei si pentru ele. Iti doresti in anumite nopti sa fii in centrul atentiei in mijlocul barbatilor si prietenele tale sa te admire. Nu este o placere interzisa. Atata timp cat tu te simti bine in tinuta ta si ai o siguranta relaxanta si naturala, prezenta ta va fi usor de remarcat. 

 Anne Hathaway spune ca majoritatea femeilor se imbraca pentru cel mai fashionist prieten sau cea mai fashionista prietena. Parerile sunt impartite. Carine Roitfeld de la Vogue spune ca se imbraca doar pentru ea insasi, pe cand designerul Isabel Toledo sustine ca majoritatea femeilor se imbraca doar pentru barbati. Desi, ea spune ca hainele ii ofera o anumita putere, de multe ori ea urmareste expresia sotului ei atunci cand imbraca o anumita tinuta. Nu cauta aprobarea, dar probabil isi doreste sa obtina o anumita reactie pozitiva. Intrebarea urmatoare ar fi cat de mult sunt interesati barbatii de hainele femeilor? Probabil, de multe ori, ei vad dincolo de aparente, iar haina devine un simplu material care acopera elegant misterul feminin. Fiecare are un stil anume, dar pana si acest stil poate fi interpretabil, tinand de perceptia si subiectivismul fiecaruia. De multe ori, imbracam atat de mult un stil cu personalitatea noastra, incat nici nu realizam. Niciodata nu mi-ar fi frica de prezenta unei femei imbracata la fel ca mine, la aceeasi petrecere. Sunt convinsa ca, nici puse una langa cealalta, nu vom arata la fel.


21 comments:

  1. Aluculesei BrindusaMarch 18, 2013 at 12:04 AM

    Eu ma imbrac doar pentru mine,daca mie imi place cu ce ma imbrac si cum imi sta inseamna ca o sa le placa si altora si daca cumva nu le place si mie imi place sunt cea mai fericita!:))

    ReplyDelete
  2. sunt de acord. in primil rand ma imbrac pt mine. sa-mi placa si sa cred eu ca-mi sta bine. :)

    ReplyDelete
  3. Daca ai o rochie frumoasa / Si vrei sa iesi cu ea din casa/ Imbraca-te pentru cei ce-s dragi /Si ai sa vezi ca si alte priviri atragi!

    ReplyDelete
  4. Foarte interesant articolul...in fiecare parere este un pic de adevar....in final eu ma imbrac pentru mine si asta inseamna ca daca eu ma vreau frumoasa apoi voi fi frumoasa si pentru sot, ma vor admira si prietenele si eu ma voi simti bine

    ReplyDelete
  5. Ramona Violeta BarascuMarch 18, 2013 at 12:10 AM

    Rochia trebuie sa fie in concordanta cu evenimentul si personalitatea fiecaruia. Pentru ca in general hainele trebuie sa ne acopere defectele si sa ne scoata in evidenta calitatile.

    ReplyDelete
  6. filigeanu violeta mihaelaMarch 18, 2013 at 12:10 AM

    Eu ma imbrac in ceea ce cred ca imi sta bine ,nu ma imbrac pt.cine anume....

    ReplyDelete
  7. EU MA IMBRAC PENTRU MINE,SA MA SIMT EU BINE IN HAINELE MELE

    ReplyDelete
  8. In primul rand ma imbrac pentru mine, cu ce imi place si simt eu ca imi sta bine ...apoi pentru sot ..degeaba lui ii place ceva anume daca eu cred ca nu-mi sta bine si nu imi place

    ReplyDelete
  9. Bianca Roxana AniteiMarch 18, 2013 at 1:32 AM

    Superbe rochitele..

    ReplyDelete
  10. Serafimciuc Claudia LaviniaMarch 18, 2013 at 1:41 AM

    Trebuie sa recunosc ca, spre deosebire de tine, daca as vedea pe cineva imbracat la fel ca mine, cu siguranta as fi prima care ar fugi acasa sa se schimbe. Inclin sa cred ca-ti trebuie o mare doza de curaj sa ramai la evenimentul respectiv si te admir pentru asta!

    ReplyDelete
  11. Sunt extraordinare,imi plac foarte mult :)

    ReplyDelete
  12. Eu ma imbrac astfel incat sa ma simt bine...Daca ma simt bine arat bine ;)

    ReplyDelete
  13. Me gusta todassssss=)) da pt unele trebuie sa fiu mai filiforma=)) Eu ma imbrac foarte foarte comod,chiar si rochitele pentru petreceri ,nunti etc trebuie sa fie lejere si mai ales sa ma simt excelent in ele ca sa pot dansa pana la epuizare :p Nu sunt in pas cu moda niciodata ,dar nici nu vreau:p De la o haina nu cer decat sa mi stea mie bine si in mom in care ma uit in oglinda sa fiu mandra de ceea ce vad. Imi place modelul de rochita cu rosu si cel alb-negru ..bestiale,de fapt toate au croieli deosebite ,imi fug ochii dupa toate :d

    ReplyDelete
  14. uite una cu care mi sta mie bine http://www.donatella.ro/donatella-rochie-ellie-78902-p-1372.html Doamne ce superba esteeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. Femeile se imbraca in primul rand pentru cei din jurul lor indeiferent ca sunt ei/ele :) chiar si daca nu recunosc :)

    ReplyDelete
  16. Nu stiu ce sa zic...Mie imi place sa cred ca arat bine pentru mine, dar recunosc ca vreau sa fiu si admirata :P

    ReplyDelete