Tuesday, March 26, 2013

Sa vorbim despre tzoale

Nu stiu cum sunteti voi dar eu cand vreau sa-mi cumpar haine, vreau sa fie de calitate si la preturi de bun simt. La fel este si sotul meu  care de cate ori isi cumpara cate ceva studiaza toate ofertele posibile, ajungand sa cumpere un produs la cel mai bun pret de pe piata.

Imi amintesc ca anul trecut, inainte de nunta surorii mele, baietii din viata mea au trecut prin niste peripetii demne de povestit. Tata si-a cumparat un costum din Mall pe care a dat o multime de bani, garantandu-i-se ca acesta merita toti bani  deoarece materialul este nesifonabil. Noroc cu o nunta de fite ce s-a ivit inainte de marele eveniment si ca s-a gandit sa imbrace acel costum. Nici nu s-a asezat bine jos ca laudatul costum s-a sifonat in ultimul hal, iar de aici o intreaga poveste cu returnarea lui. Il chemau la magazin sa-i dea altul in schimb, iar  cand se ducea nu aveau, asa ca a renuntat sa-l inlocuiasca, desi era client fidel respectivului brand.

Sotul meu si-a cumparat online de la un brand italian, de asemenea un costum ce  a costat ceva bani, insa marimea nu i s-a potrivit, nu era aceasi pe care stia el ca o poarta la costumele romanesti si nici nu a putut sa-l inlocuiasca fiindca nu aveau o marime mai mare. In magazine nu gasea sub 500 Ron un costum de calitate si care sa-l aranjeze, asa ca la recomandarea cuiva si-a cumparat un costum Grazie Filipeti de pe www.tzoale.ro, care pe langa faptul ca a costat doar 350 Ron i-a venit ca turnat, deorece era brand romanesc si marimea era aceasi cu cea stiuta de el. In plus, acest costum spre deosebire de cel luat de tata a fost cu adevarat confectionat din material nesifonabil si neelectrizabil.

Am ramas clienti fideli ai acestui site, datorita preturilor de necombatut si calitatii produselor pe care acestia le au. La inceput, recunosc ca am fost cam sceptica gandindu-ma ca la un asa pret am putea sa luam un produs care sa nu fie tocmai la calitatea dorita, insa sotul meu m-a lamurit spunandu-mi ca pretul este mai mic la haine online, deoarece costul cu chiria este 0.

Cumparaturile online au dezavantajul ca nu le poti proba, dar daca iti cunosti corpul si iti sti dimensiunile, nu ai cum sa dai gres. Pe langa acest dezavantaj se numara o multime de avantaje: timp economisit, o gama variata de  produse de unde poti alege, costuri mai mici, ba chiar si reduceri de volum.

Pe Tzoale.ro gasesc haine pentru toata familia: pentru femei, barbati si copii, dar si incaltaminte, accesorii si parfumuri, toate 100% originale si la preturi care nu sunt menite sa-ti ia banii din buzunare si sa castige doar ei,  pentru ca ei stiu ca un client multumit va reveni si a doua oara pe site, asa cum am revenit si noi...

Chiar azi mi-am aruncat un ochi fugitiv pe site si am gasit o multime de lucruri frumoase. Ca orice femeie care iubeste, intai nu m-am uitat pentru mine ci pentru dragutul meu barbatel si jur ca nu am selectat aceste lucruri pentru manechinii astia simpatici :P.

Apoi, m-am uitat pentru printisorul vietii mele, insa nu am putut sa nu ma uit si la hainutele pentru fetite. Cum pe mine m-am lasat la final, am avut timp sa studiez ofertele pentru femei pe indelete...

Stiu ca mi-au placut multe lucruri, insa ce sa fac daca imi place ce e frumos!?


29 comments:

  1. Bianca Roxana AniteiMarch 26, 2013 at 1:04 AM

    Pe toate ia-le, ca-s frumoase foc!;)

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa o sa te dau in judecata pentru prea bune tratamente vizuale aduse cititorilor tai=)))) misto sit ul gasesti tot ce vrea muschiuletul tau mai ales rochitele snt minunate cum ar fi asta http://www.tzoale.ro/rochie-vero-moda-wp-aya-josse-negru-39448 asta http://www.tzoale.ro/rochie-vila-de-dama-nimb-9669 si asta http://www.tzoale.ro/rochie-maneca-dantela-48288 da mi am ales numai negru pt ca stiu ca mi sta al naibii de bine=))) iar la cele pt copii serios nici nu as st ce sa aleg sunt super faine si preturile sunt pt orice buzunar.

    ReplyDelete
  3. Imi place prima, iar daca iti sta asa bine vino si tu o data in Valcea sa te vad si eu :*

    ReplyDelete
  4. toate sunt superbe,iti i-au ochii dar prima e superba,eu pt aceea as opta sau pentru camasuta rosie si fustita.

    ReplyDelete
  5. super elengante tinute pentru superi barbati

    ReplyDelete
  6. veronica picioroagaMarch 26, 2013 at 1:56 AM

    am niste adidasi asemanatori cu aia roz, alta firma :-P f faine toate!!! imi plac hainele sport!

    ReplyDelete
  7. mi-am pus deja la favorite vreo 4 rochite de la ei:)) mai studiez..multumim pentru articol

    ReplyDelete
  8. Foarte frumoase,am sa iau si eu o poseta.:)

    ReplyDelete
  9. Apostoiu Gurau Mihaela FlorentinaMarch 26, 2013 at 2:05 AM

    Calitatea isi spune cuvantul,sunt foarte frumoase!

    ReplyDelete
  10. imi plac pantofii de sport albi cu dungi negre marca Puma ....dar si tzoalele a-si accepta pe toate intr-o clipita :)

    ReplyDelete
  11. au multe lucruri frumoase pe site ...chiar aseara m-am uitat si am vazut cateva rochite si bluzite pe care mi le-as dori :)

    ReplyDelete
  12. Superrbeee si eu as vrea :)))

    ReplyDelete
  13. Cand e vorba de imbracaminte, sincer, ma tem putin de online :)

    ReplyDelete
  14. Serafimciuc Claudia LaviniaMarch 26, 2013 at 3:23 AM

    Nu stiam inca de site-ul asta, dar o sa-l tin minte, pentru ca ma intereseaza site-urile de acest gen.

    ReplyDelete
  15. Superbe, ai de unde alege

    ReplyDelete
  16. rochia asta de la Vero Moda (http://www.tzoale.ro/rochie-vero-moda-wp-aya-josse-negru-39448) e mai scumpa decat pe www.yfo.ro ( http://yfo.ro/vero-moda/rochii?product_id=96). pe www.tzoale.ro este 119 ron iar pe yfo.ro este 92 ron!!!!!!

    ReplyDelete
  17. http://yfo.ro/vero-moda/rochii?product_id=312

    ReplyDelete
  18. Nu stiam de magazinul asta, foarte tare!

    ReplyDelete
  19. toate sunt frumoase :)

    ReplyDelete
  20. :O chiar ca sunt tzoale suuuuuuuper!!! :)

    ReplyDelete
  21. Platformele rosii sunt super!

    ReplyDelete
  22. Toate sunt frumoase,ai de unde alege :)
    Spor la cumparat :D pupici :-*

    ReplyDelete