Monday, March 4, 2013

Secretul frumusetii naturale

Stau in leagan melancolica si admir natura in splendoarea ei...Cea dintai randunica, venita de departe, taie albastrul cerului ca o sageata. Nimic nu-i mai placut pentru mine decat sa vad cum natura se trezeste la viata: sa vad peste tot flori, verdeata, pomi in floare, sa aud zumzetul albinelor si ciripitul pasarelelor. As contempla natura ore in sir ca un copil curios fata de tot ce-l inconjoara...
Deodata apare EA, frumoasa ca o zeita si ma intreb care este secretul ei, secretul frumusetii ei naturale. Oare cum reuseste ca in profida trecerii timpului sa ramana la fel de frumoasa!? Se aseaza langa mine si imi povesteste ce a mai facut de cand nu ne-am vazut. O ascult zambind, are atata energie pozitiva ca ma incarca si pe mine tot pozitiv. Si totusi, mi-a ramas bine incoltita in minte ideea de a afla secretul ei. De mai bine de 28 de ani de cand am aparut in viata ei, nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare, dar acum probabil vazand ca timpul e necrutator si cu mine, vreau sa dezleg acest mister. Nu pot sa o intreb pur si simplu, ci incerc sa o observ in tacere. Sa vedem: machiata nu e, se machiaza doar cand iese la restaurant, cand se duce la o nunta sau la un botez; unghiile ei arata intotdeauna impecabil, zambeste tot timpul in profida greutatilor pe care le-a intampinat in viata si de care nu s-a plans niciodata. Toate acestea insa sa contribuie la frumusetea ei naturala? Oare nu exista nici un alt secret ca trecerea timpului nu si-a pus amprenta pe chipul ei?

Incet, incet se lasa seara, facandu-ma sa uit provizoriu intrebarea ce-mi strafulgerase mintea...Apoi, ea imi intinde laptele demachiant Doina Clasic, crezand ca eu il uitasem pe al meu acasa, dar nu il uitasem si ii arat zambind sticluta mea.

Deodata, imi amintesc de misterul pe care-l aveam de dezlegat si imi dau seama ca fara sa stie mama mea, caci despre ea va vorbeam, mi-a oferit raspunsul la intrebare. Oare Farmec sa detina secretul frumusetii ei naturale?
Deschid repede calculatorul si citesc lucruri pe care nici nu le stiam despre acest produs, desi il folosesc de atata timp... Este singurul produs cu 12 intrebuintari: demachiant, vitaminizant, hidratant  pentru fata si corp, regenerant (vitamina A), masca nutritiva (in combinatie cu diferite fructe), reparator pentru pielea uscata, emolient, lapte pentru masaj, calmant dupa epilare, potentator al bronzului, calmant dupa plaja,  hidratant pentru pielea sensibila a copiilor. Imi dau seama ca  misterul meu e ca si dezlegat... Gasisem ingredientul secret ce lipsea din puzzle-ul meu. :)

Zaresc fugitv pe site un clip video, care parca ma indeamna sa-l deschid si vad ca in el apare Giulia Ambasador gama Farmec Natural, un rol care i se potriveste perfect frumoasei cantarete.

Este un clip care inspira multa veselie, care parca ma face sa constientizez ca in mine sta puterea de a-mi pune in valoare farmecul natural si mi se deschide brusc interesul de a testa noile produse din gama Farmec Natural . Aflu ca aceasta gama cuprinde produse pentru ingrijirea de baza: demachiant, crema de fata, crema de maini, crema de corp si sampon, avand posibilitatea de a alege intre trei subgame argan, galbenele si aloe vera in functie de tipul de ten pe care-l am. Cum am tenul mixt imi vine greu sa ma decid pentru care subgama sa optez: pentru galbenele cu proprietati magice sau pentru aloe vera planta de prim ajutor!?

Deodata, simt o mana usoara pe umarul meu... Era mama mea, care nu-si dadea seama ce studiez cu atata patos si venise sa ma intrebe ce fac. I-am marturisit despre misterul pe care vroiam sa-l dezleg si a rosit ca o copila la auzul celor spuse de mine, apoi dupa ce si-a venit in fire mi-a spus doar atat: " N-ai auzit? Indragosteste-te de viata !"


Mi-am dat seama ca are dreptate.. Ori de cate ori iubesc tot ce ma inconjoara si ma iubesc si pe mine, ori de cate ori tot ce ma inconjoara mi se pare superb si mi se pare ca si eu sunt fermecatoare atat cu calitatile, cat si cu defectele mele, ori de cate ori apreciez frumusetea naturala a celor din jur si a mea,  viata mea e parca mai usoara si sunt atat de fericita de parca tocmai m-am indragostit, m-am indragostit de viata...

Bucurati-va de viata si de farmecul vostru natural!



26 comments:

  1. da ,cat de mult am folosit in tinerete laptele demachiant Doina Clasic si intr-adevar era miraculos de bun, ,parca si acum simt mirosul ...este o idee foarte buna sa imi cumpar cateva produse din aceasta gama asa la inceput de primavara ...eu am sa optez pt. crema de fata cu galbenele :)

    ReplyDelete
  2. Da, e un produs clasic pentru multe femei, am crescut cu el ca sa zic asa. Succes la SuperBlog!

    ReplyDelete
  3. Sunt sigura ca e foarte buna. Cred ca pentru ea o sa optez si eu :)

    ReplyDelete
  4. Foarte frumos articolul. Mult succes la SuperBlog 2013.

    ReplyDelete
  5. crema de fata cu galbenele este super buna

    ReplyDelete
  6. Produsele din gama Farmec sunt suuuuper,in afara de laptele Doina nu am folosit altceva. :)

    ReplyDelete
  7. Interesant>articolul

    ReplyDelete
  8. Ma bucur ca mama ta arata atat de natural si mi-as dori ca tu sa arati si mai bine la varsta dumneaei!

    ReplyDelete
  9. Mi-a facut placere sa aflu atitea lucruri interesante.

    ReplyDelete
  10. Ramona Violeta BarascuMarch 4, 2013 at 11:46 PM

    Produsele Farmec sunt cele mai bune!

    ReplyDelete
  11. Mama mea folosea mult crema Doina ...

    ReplyDelete
  12. interesant articolul, sunt foarte bune produsele de la Farmec si le folosesc mereu cu placere

    ReplyDelete
  13. foarte frumos si interesant articolul, merita citit

    ReplyDelete
  14. Nici produsele de protectie solare de la Gerovital? Ar trebui sa le incerci...Sunt cele mai bune :)

    ReplyDelete
  15. Interesanta postarea, si eu folosesc produsele Farmec si chiar laptele Doina, am crescut cu el...il foloseam pt orice parte a corpului, fata, maini, calcaie crapate... dar nu stiam ca are 12 intrebuintari! Iar primavara asta chiar m-am indragostit de viata!

    ReplyDelete
  16. foarte frumos articolul ...Doina e primul produs cosmetic pe care l-am vazut si cunoscut de cand eram copil ...l-am vazut la mama si la matusi ...era nelipsit.

    ReplyDelete
  17. PRODUSELE FARMEC CU ALOE VERA SINT MINUNATE LE FOLOSESC SI EU IMI PLAC PRODUSELE FARMEC TOATA FAMILIA MEA LE ADORA LE FOLOSIM CU PLACERE

    ReplyDelete
  18. frumos :)

    ReplyDelete
  19. Farmec pentru mine inseamna ani de experienta in frumusetea naturala.folosesc farmec de nici nu mai stiu cand,intotdeauna tenul meu s a impacat de minune cu produsele lor <3 le iubesc.

    ReplyDelete
  20. frumos sloganul "indragosteste-te de viata" :) este bine de urmat pentru toata lumea

    ReplyDelete
  21. Apostoiu Gurau Mihaela FlorentinaMarch 5, 2013 at 4:31 AM

    Folosesc aceste produse si sunt ok

    ReplyDelete
  22. ador produsele din gama farmec,au fost si vor ramane geniale

    ReplyDelete
  23. Minunate produsele Farmec, folosesc Doina de foarte multi ani si inca nu m-am plictisit.

    ReplyDelete