Thursday, March 28, 2013

Si copiii vor sa fie la moda

Ce e mai frumos pe lume decat sa ai un copil istet si frumos ? Pentru mine ca si pentru alti parinti copilul meu reprezinta totul si sunt tare mandra de el.
In curand si sora mea va fi mamica si deja am inceput sa ma gandesc ce i-as putea lua viitorului meu nepotel. Initial, toti am fost tentati sa credem ca va fi fetita, insa la ecografie i s-a spus ca va avea un baietel. De fapt, piciul meu a fost cel care si-a dorit mult o verisoara, iar cand a auzit ca va fi baiat a fost foarte dulce si a intrebat: "Nu se mai poate face nimic?"


Sora mea imi iubeste copilul ca si cum ar fi al ei si ori de cate ori e ziua cuiva, nu rezista sa nu ii ia si piticului meu ceva, asa ca si eu de acum incolo voi avea doi baietei draguti de multumit. Toti copiii sunt frumosi sufleteste, insa pe langa afectiune, protectie si educatie, sta in responsabilitatea noastra sa ne ingrijim de ei si sa-i imbracam frumos. Nu stiu de ce nu ma pot abtine sa nu ma uit si la hainute pentru fetite, cred ca in mod inconstient as dori sa am o fetita, fiindca tare mi-e draga si prietena baietelului meu.

Seamana cu el, nu? Sunt blonzi amandoi si tare mi-s dragi cand se intrec care sa ma iubeasca primul si care sa-mi faca mai multe complimente. Ii ador!

Am cautat haine nou nascuti si haine copii speciale pentru ca si copiii care ne umplu vietile cu fericire si inocenta sunt speciale. Am descoperit site-ul www.kidetto.ro, unde am gasit de toate intr-un singur loc: jocuri, jucarii, hainute, patuturi, carucioare, balansoare si biciclete.

Bineinteles ca intai m-am uitat pentru noul-venit, fiindca vreau sa incep sa-i strang cateva lucrusoare pana se va naste, dar asa cum v-am spus n-am rezistat sa nu ma uit si la hainute pentru bebeluse :).
Iar dragii mele surioare ii sugerez sa puna banii la pusculita ca are ceva lucruri de luat pentru bebe...

Pentru piciul meu mi-au placut foarte multe lucruri, dar sunt cam derutata fiindca datorita vremii de afara nici nu stiu ce haine sa-i cumpar de iarna, de primavara sau de vara ca tot vine peste 2-3 luni...


Si pentru fetite sunt o multime de lucrusoare dragute, ba chiar si accesorii demne de printese precum ele, iar daca vreti sa le vedeti va invit pe site sa aruncati o privire:).


29 comments:

  1. daaaaaaaaa asa este copii mei vor sa fie la moda,si unde mai pui ca am numai baieti=))) Imi plac hainutele sunt sic,si imi sunt tare dragi <3 mi as dorii sa mi imbrac baietii asa <3

    ReplyDelete
  2. Sa te bucuri de baietei tai!:) Pun pariu ca sunt niste scumpi ca tine :)

    ReplyDelete
  3. Da, si al meu are o problema cu hainele ca e tare tantos! Frumoase hainele din magazin, in locul tau nici n-as sti ce sa aleg!

    ReplyDelete
  4. toti copii sunt niste papusi si al meu e prietentos la hainute,sa va bucutati de ingerasii dv.

    ReplyDelete
  5. Da intr-adevar e frumos sa ai fetita ,eu am una si e viata mea.La moda am tinut-o de mica dar acum e si mai si .ca isi ia singura.

    ReplyDelete
  6. al meu baietel inca nu stie el ce e moda are (1 an si 11 luni ) ...dar cred ca va sti in curand, deocamdata cand il imbrac cu ceva nou sau colorat sau cu desene , se uita le admira , le pipaie ..se uita atent pe manecute si pune mana sau pe piept ...depinde cum este bluzita ...si e foarte atent cand ma imbrac cu ceva ce nu m-a mai vazut ....cat despre hainute sunt foarte frumoase e greu sa alegi :)

    ReplyDelete
  7. foarte frumoase tinutele, noi mamele ne dorim ca, copilasii nostri sa fie mereu in pas cu moda

    ReplyDelete
  8. sunt frumi toate!!! Dovlecel mereu se uita cum e imbracat cand iese afara :D


    sa fie cu noroc pt surioara ta si sa aiba o sarcina si nastere usoara!!
    va pup pe toti

    noi deocamdata trecem printr`o perioada mai grea....suntem putin bolnaviori si eu si Dovlecel si tati :( dar ne tinem tari :*

    ReplyDelete
  9. foarte frumos :)

    ReplyDelete
  10. Vieru Liliana MarianaMarch 28, 2013 at 3:45 AM

    da asa-i !In pas cu moda!

    ReplyDelete
  11. ce produse frumoase..imi plac foarte mult,abia astept sa creasca si fetita mea,sa o pot imbraca cu diferite lucrusoare..

    ReplyDelete
  12. Copiii sunt din ce in ce mai precoce!

    ReplyDelete
  13. Imi pare rau, scumpa! Sa va faceti bine repede! :*

    ReplyDelete
  14. Ma regasesc in descrierea ta... Si eu am un baietel si ne dorim tot ce-i mai bun pentru el... tare mult mi-as dori si o fetita sa fie familia completa... Sarcina usoara si nastere usoara surioarei!
    Legat de subiectul moda, David adora blugii, i-ar purta si in loc de pijamale... Mie mi se par incomozi de cele mai multe ori si vreau ca el sa se simta confortabil, insa cum vede blugisorii se dezbraca instant pentru a-l schimba :)

    ReplyDelete
  15. FOARTE FRUMOASE SI LA MODA TINUTELE

    ReplyDelete
  16. Sa fie fericita si sa te bucuri de ea! :)

    ReplyDelete
  17. foarte dragalase tinutele scumpa :* :*

    ReplyDelete
  18. Ms ms ,daaa am niste nebunici ca mine da i iubesc de morrrrrr=)))

    ReplyDelete
  19. Si eu imi doresc si o fetita pentru ca familia sa fie completa :) ... Hainutele sunt foarte frumoase

    ReplyDelete
  20. Sunt la hainute de bebelusi acuma peste tot.Atat de frumoase,nici nu stii ce sa mai alegi.Noi am avut norocul si am primit o gramada de haine de la nepotica mea,plus ce i-am mai cumparat noi,nu mai avem loc de haine,sunt peste tot.Stiu ca tentatia e mare sa ii cumperi multe,dar stii,ei cresc repede,si plus ca o sa mai primeasca de la toti care vin in vizita,si cu alte ocazii.Dar placerea de a cumpara ceva frumos pentru o minunatie de bebelus....

    ReplyDelete
  21. Mie imi plac jucariile :) Pupici.

    ReplyDelete
  22. Si mie imi plac hainele de fetite,poate unde am 2 fete :) dar acum am un nepotel si il cres eu deci trebuie sa ma gandesc la hainute doar de baietei :) zici ca te atrag hainutele de fetite ;) poate subinconstientul tau doreste o fetita :)
    Sa fie sanatos bebele suriaorei tale! Rste foarte adevarat ca l aun nou nascut ii trebuie multe lucrusoare deci bani sa ai...
    Eu imi doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pentru nepotelul meu dar stii cum e trebuie sa ne limitam la ce si cat avem :D
    Multumim si pupici! :-*

    ReplyDelete
  23. scuze* am facut o gramada de greseli dar nepotelul nu prea ma lasa sa scriu vrea el sa scrie si am tot trage :(

    ReplyDelete