Tuesday, March 19, 2013

Spectacol digital de accesorii

De cele mai multe ori, detaliile fac diferenta. In moda, lucrurile tind sa devina mai complicate, caci un simplu accesoriu poate schimba stilul si eleganta unor  rochii sau costume. Mai multi designeri isi vor expune creatiile online, pe siteul digitalfashionshows.com intr-un spectacol digital inedit de accesorii.
Acest spectacol virtual a fost realizat impreuna cu Swarovski  si va introduce pe scena modei colectia de toamna – iarna 2013 – 2014 a unui grup de designeri din Marea Britanie si America. Acestia au fost alesi de Consiliul Britanic al Modei si de Consiliul American al Designerilor. Printre acestia se numara Sophia Webster, Alejandro Ingelmo, Piers Atkinson si Sophie Hulme. Platforma digitala va functiona exact cum functioneaza spectacolele online pentru firmele de haine. Ea va gazdui si un atelier cu cele mai recente creatii Swarovski si totodata va expune intreaga varietate a acestor accesorii inedite. Este pentru prima oara cand se organizeaza un asemenea spectacol, desi cand vine vorba despre haine, numeroase branduri si-au lansat colectiile online . De aceasta data, firmele de accesorii si-au prezentat de la bun inceput interesul, dorindu-si sa-si spuna povestea din culise si sa expuna creatia intr-un mediu cu totul nou si diferit. Swarovski si-a dorit imediat sa fie implicat in acest proiect si sa ajute initiativa designerilor, caci este, la ora actuala, liderul pe piata in materie de accesorii de lux si totodata un campion in industrie. Mediul online devine din ce in ce mai dezvoltat si este o cale minunata de a descoperi cu usurinta designeri sau artisti tineri si talentati, carora li se ofera sansa sa fie cunoscuti in toata lumea.


5 comments:

  1. interesant, si asa cum ai spus cei talentati vor avea o super sansa sa se afirme :)

    ReplyDelete
  2. super ideea,asa se vor vedea talentatii :)

    ReplyDelete
  3. Mediul online e cel mai bun mijloc de promovare.

    ReplyDelete
  4. super ,abia astept sa vad si eu acst spectacol in premiera. Asa toti au sanse egale,fie ca sunt mici designeri sau mari :D

    ReplyDelete
  5. Bianca Roxana AniteiApril 8, 2013 at 12:53 PM

    super!!!

    ReplyDelete