Wednesday, July 31, 2013

Michelle Williams si Vuitton

Frumoasa actrita Michelle Williams care a interpretat-o sublim pe Marilyn Monroe in filmul My week with Marilyn este noua imagine Louis Vuitton. Look-ul ei angelic cu usoare tente de femme fatale se potriveste de minune cu brand-ul Vuitton, fiind si trasaturile perfecte care i-au obtinut rolul Monroe. Filmul reda povestea din spatele culiselor filmului The Prince and The Showgirl, filmat in 1956 avandu-i in rolurile principale pe Laurence Olivier si Marilyn Monroe. Dar in piesaj apare o a terta persoana, asistentul de regizor Colin Clark, care se indragosteste de Marilyn si are o scurta idila cu aceasta, filmul fiind spus din punctul lui de vedere. Se formeaza asadar un bizar triunghi intre cei trei, o permanenta lupta pentru atentie. Clark este mereu eclipsat de cei doi si descoperim un cu totul alt Olivier si mai ales o alta Marilyn, fragila si nesigura, o imagine departe de sex-simbolul voluptos si fermecator cu care suntem obisnuiti. Dar o vedem in ravisante rochii elegante, avand o stralucire unica si orice ar fi facut, cand aparea pe marele ecran, reusea sa atraga toate privirile, eclipsandu-l chiar si pe Olivier, in ciuda talentului sau imens.
Michelle Williams surprinde perfect toate aceste mici defecte pe care Marilyn le avea, trecand cu usurinta de la nevrozele ei la momentele in care era pur si simplu fermecatoare. Aduce si la fizic un pic cu Marilyn, avand cateva dintre trasaturile ei si mai ales zambetul frapant. O putem vedea in noua campanie Louis Vuitton din toamna – iarna 2013 -2014, care este una dintre cele mai mari campanii pe care le-a facut Michelle pana acum. Reclama se concentreaza pe doua genti noi Vuitton, numite The W si The Capucines, iar Williams apare in tinute Marc Jacobs tot din colectia toamna – iarna. Campania va debuta in septembrie in toata lumea.

2 comments:

  1. iubesc rochiile Marlyn Monroe,o iubesc si pe ea ca actrita si o voi iubi mereu :) de cand asteptam un sit cu rochite ca ale ei :) multam scumpa :)

    ReplyDelete
  2. Îţi apreciez foarte mult postarea, este foarte interesant, ba chiar îmi doresc să văd filmul The Prince and the showgirl. Am făcut un mic tag şi am spus că poate ţi-ai dori să participi şi tu. Linkul este următorul: http://onlyoneaveragejoe.blogspot.ro/2013/08/tag-liebster-blog-award.html
    Dacă doreşti, poţi răspunde sau nu la întrebări, fără nici o supărare. Este o simplă invitaţie la distracţie. :)
    De asemenea aş dori să îmi laşi un link la ceea ce ai scris, şi dacă ţi-a plăcut ceva din ceea ce am scris eu la tag. Mult succes!

    ReplyDelete