Wednesday, August 7, 2013

O vara vesela

Vara asta a venit ca o explozie neasteptata de culoare. Pe langa picaturile fierbinti de soare care se revarsa la fiecare pas, tendintele in moda au devenit si ele incendiare. Am renuntat la culorile neutre si ne-am lasat in voia acestui nou sezon, devenind indrazneti, liberi si nebuni! Fara sa ne dam seama, am fost influentati de acest nou val de culoare, iar starea noastra de spirit s-a schimbat radical. Fara sa ne gandim la consecinte, ne permitem sa ne asumam toate riscurile si ne permitem sa si gresim. De ce nu? E natural. Dar cu aceste rochii de vara cu siguranta nu veti da gres.
Intampina caldura cu stil cu rochii vaporoase si lejere, care-ti permit sa flirtezi in voie. Alege culoarea rosu, se potriveste de minune cu soarele. Poti opta pentru rochii in culori pal cu broderii, pentru acel aspect unic de Lolita. Rochiile simple cu bretele, scurte, cu aspectul de baby-doll sunt extrem de dragalase si se imbina perfect cu starea ta de relaxare. Simti adierea vantului in hamacul in care stai si simti usoara lene care te copleseste. Este normal, nu ai nimic de facut in fond. Esti in vacanta. Bucura-te! Rochiile impanzite de flori sunt cele mai adorate in acest sezon, iar la Zara puteti gasi unele dintre cele mai simpatice modele inflorate. Vara iubeste toate felurile de flori, fie ca sunt flori mici de camp rosii, maci, trandafiri, lalele sau modele cu buchete imense de flori. Culoarea si florile sunt doua dintre ingredientele secrete ale acestui sezon, asa ca nu ezitati sa le purtati. Dar, pe langa acestea, dantela va imbraca sublim imaginea voastra, creand un contrast perfect intre candoare si voluptate. Astfel, veti putea jongla cu cele doua imagini atat de indragite de barbati, de la Lolita la femme fatale. Iar in conturul delicat al razelor de soare din jurul vostru, extremele vor vibra coplesitor. 
Vara asta are prea multa energie! Sa profitam de ea!

1 comment:

  1. http://www.donatella.ro/donatella-rochie-lysette-p-2086.html wow,adica wowo culorile sunt stralucitoare :) superbeeeeeeeeee

    ReplyDelete