Sunday, February 2, 2014

Noutatile continua

In ultimul timp abia pot tine pasul cu noutatile, pentru ca Allview lanseaza gadget dupa gadget, care mai de care mai performant si la preturi mai rezonabile. Pe 30 ianuarie a fost lansata tableta Allview Viva D8 ce se remarca prin performanta optima si  portabilitate.





Caracteristici:
- procesor Dual Core de 1,3 GHz, datorita caruia aplicatiile ruleaza rapid si fluent, pentru ca tu sa te bucuri de aplicatiile si jocurile tale favorite
-display IPS de 7,9 inch, cu rezolutie de 1024×768 pixeli pentru a putea urmari filmele tale preferate HD si pentru a vizualiza orice imagine la o claritate deosebita
-ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, de aceea timpii de reactie sunt scazuti
-camera principala de 3MP cu funcÅĢii ingenioase precum fotografiere HDR, detectare zambet, foto panoramic si capturare vocala, fotografiere HDR, iar in partea frontala are o camera secundara de 1MP care faciliteaza convorbirile video.
-conectivitate 3G HSDPA+ cu o viteza de download de pana la 42 Mbps, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi si port usb cu ajutorul caruia poti transfera fisiere de pe PC pe tableta
-Call Function cu ajutorul caruia utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.
In plus, tableta este compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.
Allview Viva D8 poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei, iar impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View la pretul de 749 lei.

 Voua v-ar placea o astfel de tableta?

8 comments:

  1. Eu am tableta Allview Citylife:) dual core,8gb si 512Mb ram foarte buna ,o forjeaza copii zilnic,de 3-4 ori la incarcat pe zi.Si tot merge:) Deci mi as dori si eu una,varianta asta noua imi face cu ochiul rau:)

    ReplyDelete
  2. super tehnologie

    ReplyDelete
  3. O tableta performanta,usor de folosit,transportat si la un pret rezonabil.Da,mi-ar placea s-o am. :)

    ReplyDelete
  4. O tableta fiabila la un raport calitate pret foarte bun.

    ReplyDelete
  5. O tableta performanta,usor de folosit! Mi-ar placea o astfel de tableta! :*

    ReplyDelete
  6. nu am inca o tableta , dar mi-ar placea sa am.

    ReplyDelete
  7. nu am nimic rau de zis de tableta asta doar ca in general prefer laptopul pentru ca mi se pare greu sa ma descur pe tableta

    ReplyDelete