Wednesday, November 19, 2014

Caut ceas sa-mi fac timp

Cea mai frumoasa zi a saptamanii trebuie sa fie vinerea. Mai ales daca se intampla sa fie scurta, "casual" si putin incarcata din punct de vedere al "task-urilor". Nu mai zic daca precede un weekend care se anunta a fi de pomina... Dar ce te faci cu restul saptamanii?

"Supravietuire" pare a fi cuvantul de ordine pentru o saptamana obisnuita la lucru. Fiecare zi are specificul ei, evident in functie de cata treaba ai, de cat esti de aproape sau departe de mult asteptatul sfarsit de saptamana. Dincolo de factorii pe care nu ii poti stapani, nu crezi ca ar trebui sa-ti faci un plan astfel incat sa-ti  folosesti eficient timpul? Cei aflati in cautarea raspunsului la aceasta intrebare sunt invitati sa-si caute un ceas. De ce? Pentru ca daca ai control asupra fiecarui minut din viata ta, te vei organiza mult mai bine, vei constata ce-ai realizat pe parcursul unei zile, cand ai irosit o parte din timpul tau pretios si ce ai de facut ca sa-ti imbunatatesti calitatea vietii. Nu e imposibil, vointa si determinarea pot misca muntii din loc. Scanteia care te-ar putea convinge sa nu mai stai de ganduri apare sub forma unui anunt: intre 21 si 28 noiembrie pe CautCeas.ro gasesti cele mai tari oferte de Black Friday.

Imi plac ceasurile Yves Camani, sunt accesibile ca pret si create parca pe gustul meu. Reducerile sunt fabuloase, iar ceasul care mie mi-a atras atentia e acum redus cu 45%, reprezentand nici mai mult nici mai putin de 494.55 lei http://www.cautceas.ro/cumpara/yves-camani-sienne-rosegold-yc1051-c-7756582 . Aceasta colectie de ceasuri combina orologia de lux cu tehniciile speciale de realizare a bijuteriilor pretioase. Ceasurile-vedeta ale colectiei sunt adevarate piese de statement din otel inoxidabil, infrumusetate cu insertii de cristale Swarovski.


http://www.cautceas.ro/cumpara/yves-camani-sienne-rosegold-yc1051-c-7756582

Gusturile difera stiu, de aceea va voi dezvalui o mica parte a ceasurilor de dama pe care le gasiti la reducere, cu preturile si discounturile aferente fiecaruia, daca doriti sa aflati mai multe intrati aici:
http://www.cautceas.ro/catalog/ceasuri-dama-656719 .


Eu incerc de acum cu toate fortele mele sa-mi concentrez atentia doar asupra lucrurilor importante, mai ales ca acum voi avea un aliat de nadejde care-mi va aminti sa ma concentrez doar pe ceea ce conteaza pentru mine, sper ca si voi veti face la fel.
 Controlati-va timpul!

8 comments:

  1. Mie imi plac modelele DeTomaso si acelea cu ceramica de la Festina. Cel ales de tine are o combinatie interesanta de culori.

    ReplyDelete
  2. Un ceas poate caracteriza o persoana,eu una dupa ceas reusesc sa imi fac prima impresie.............totusi rar mai vad persoane care sa poarte ceas,si este mare pacat pentru ca un ceas este un accesoriu elegant.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama e o mare fana a ceasurilor, are zeci de modele si din cand in cand ne mai face cadou cate unul si noua :)

      Delete
  3. sincera sa fiu mie nu mi`au prea placut ceasurile niciodata :D spre rusinea mea
    dar este un accesoriu frumos si elegant :*

    ReplyDelete