Friday, June 19, 2015

Unde gasiti produse naturale BIO

Cred ca orice femeie atunci cand devine mama, se responsabilizeaza si este brusc interesata  de calitatea si beneficiile produselor pe care le foloseste atat pentru ea, cat si pentru familia ei, implicit pentru cel mic. Probabil ca multe dintre ele nu stiu unde sa gaseasca tot ce au nevoie si unde s-au reunit toate produsele naturale, dar daca nu stiu, pot afla ca Organic Baby, care luna asta a implinit 6 ani, o va ajuta sa-si schimbe stilul de viata, in mod natural, organic.

Eu am incercat deja o parte din produsele lor si m-am lasat convinsa ca schimbarea este buna, iar uneori duce la evolutie, iar cand site-ul devine solidar cu clientii sai si isi modifica numele in Rangali, nu poti decat sa te bucuri. Mai mult decat atat, noul slogan: „Be naturally beautifull” ar trebuie sa ne dea un imbold sa incercam sa redescoperim frumusetea naturala si sa folosim produse BIO, care sa ne faca bine.

Pe langa magazinul online www.rangali.ro si showroom-ul din strada Ion Bogdan, 26, sector 1 , Bucuresti (zona Piata Romana), produsele mai sunt distribuite si de catre alti 200 de colaboratori (farmacii, lanturi de farmacii, magazine naturiste, magazine bio si magazine online).

Un lucru este clar, indiferent care este numele magazinului, la ei o sa descoperiti produsele de curatenie din gama Earth Friendly Products, detergenti BIO cu formule blande, care va vor incanta cu eficienta si parfumul lor natural, scutece ECO, lenjerii ECO pentru copilasi, accesorii Vital Baby fara BPA, latex sau PVC, mancare BIO (paste fainoase,  uleiuri virgine, paine fara gluten, batoane vegane si dulciuri, ceaiuri si sucuri, zahar, lapte praf, cereale, miere, orez, faina, etc.), cosmetice BIO, dar mai bine faceti o vizita pe site si le descoperiti singuri, nu-i asa?


Nu uitati sa mizati pe frumusetea naturala alegand produse cosmetice delicate cu pielea dumneavoastra si acelor dragi!

No comments:

Post a Comment