Wednesday, August 19, 2015

Haine ieftine pentru copii si femei

Preferati sa dati o multime de bani pe un lucru nou, care apartine unui brand, sau sunteti genul de persoana ce tine la bugetul familiei si care daca vede un lucru impecabil second hand nu ezita sa-l ia?

Imi povestea cineva la un moment dat, ca a gasit intr-un magazin online niste ghete de fotbal Puma care in magazinele din oras costau peste 500 de lei. Initial, nu a stiut ca produsele din acel magazin sunt second hand si credea ca ghetele costa 200 de lei, mare i-a fost mirarea cand a vazut ca pretul lor era de 20 de lei. Vazand calitatea lor si felul in care aratau, mi-a marturisit ca de atunci i-au disparut orice fel de retineri pe care le avea in legatura cu lucrurile la mana a doua.

Pana la urma daca ne cumparam masini second hand fara sa avem prejudecati, de ce le-am avea cand vine vorba de haine? Sa ne gandim putin la haine copii, toti ne dorim sa ne imbracam copiii cu haine exceptionale, de calitate, care sa-i puna in valoare si totusi ne ghidam dupa preturi mici, constienti fiind ca acestia cresc repede. Sa fim seriosi insa, cu totii stim ca in general calitatea costa...

Acum un an, dupa ce am admirat hainutele copiilor ei, o prietena mi-a dezvaluit ca le cumpara de pe un site, Copilas.ro. Initial, am fost socata sa vad preturile mici si starea buna in care se prezentau produsele desi erau second hand, dar probabil ca aici intervine calitatea tesaturilor. Mi-a placut ca pot face o selectie a hainelor pe care vreau sa le vad, in functie de grupa de varsta si de sexul copilului, existand chiar si o categorie destinata bebelusilor: body si salopete, dar si una pentru haine de dama grupata pe marimi. Iata cate hainute minunate am gasit pentru baietelul meu de 6 ani al caror pret total e in jurul sumei de 200 de lei, in conditiile in care am cumparat din oras o camasa alba de plaja si niste pantaloni de in, scotand din buzunar aceiasi bani.


http://www.copilas.ro/


Ati vazut bine, sunt 16 la numar. Nu-i asa ca sunt superbe si indeajuns de dragute incat orice copil sa fie bine imbracat in aceasta vara?
Copilas.ro pare sa vina sa dezminta cele afirmate de mine mai sus: calitatea nu costa, atata timp cat nu ai nici o problema cu produsele second hand.

Ce parere aveti despre produsele lor?

3 comments:

  1. Arata foarte bine hainutele si au preturi accesibile oricui.

    ReplyDelete
  2. Un site cu hainute foarte dragute si ieftine.

    ReplyDelete
  3. dragute, si apoi nu se merita sa dai bani multi pe hainute pentru joaca!

    ReplyDelete