Thursday, August 20, 2015

Cum poti avea o lenjerie de calitate si sansa de a vedea Parisul

Cu siguranta multi ne dorim sa vedem Parisul, indiferent vrem sa vedem Turnul Eiffel, muzeul Luvru, Arcul de Triumf sau Disneyland -ul, ori pe toate acestea la un loc si inca altele in plus. Este cert ca nu e loc de plictiseala in acest superb oras...

Ce-ar fi daca v-as spune ca aveti sansa sa-l vedeti gratis daca veti cumpara o lenjerie de calitate? Probabil v-ati bucura, asa ca nu va mai tin in suspans si va povestesc despre ce este vorba. In magazinul online Lenjerii Pat Outlet in perioada 13.08-20.08 se desfasoara campania Summer Black Week. In ce consta? In reduceri uimitoare si oferte de nerefuzat, iar o data cu plasarea unei comenzi in aceasta perioada, intrati automat in tragerea la sorti pentru o excursie cu iz romantic la Paris.


Eu am o parere foarte buna despre acest site, pentru ca acum cateva luni mi-am cumparat o lenjerie de pat de la ei, una cu mingi de fotbal pentru camera copilului. Tin sa spun ca s-a comportat excelent la spalat si nuantele au ramas la fel de vii si de placute privirii. Acum tot rasfoiesc site-ul, pentru ca vreau sa profit de ultimele ore de reduceri si sa ma inscriu in cursa pentru excursia la Paris.


De data asta caut lenjerii de pat pentru camera noastra, a adultilor, pentru ca baietelului meu i-am tot luat. As opta pentru asternuturi care sa inspire iubire, motivul e lesne de inteles, iubesc viata, iubesc sa traiesc, imi iubesc copilul si-mi iubesc partenerul de viata, iar de cate ori intru in camera mea, vreau sa-mi amintesc de toate aceste lucruri, chiar si dupa o zi obositoare de lucru. Mi-au placut doua modele de lenjerii 3D si pentru ca nu ma pot hotara, cred ca le voi cumpara pe ambele.


Chiar daca nu voi castiga eu, tin sa felicit acest magazin online pentru initiativa si pentru faptul ca m-a convins in acest fel sa fac o noua achizitie atat pentru casa, cat si pentru sufletul meu.

1 comment:

  1. Minunate lenjerii cu trandafirii mei dragi !

    ReplyDelete