Monday, August 31, 2015

De ce un ghiozdan Herlitz?

Se termina si aceasta vacanta... Toti parintii se agita sa-si pregateasca micutii de scoala, vrand sa finalizeze cumparaturile cu cele necesare pentru scoala sau gradinita, asa ca astazi mi-am propus sa vorbesc despre un subiect extrem de important: ghiozdanul.

Multi  ne ghidam dupa aspect, dupa personajele cu care este printat, insa stim sa-l alegem corect?
Eu recunosc ca pana sa-mi spuna o prietena despre beneficiile unui ghiozdan Herlitz, nu am stiut  de ce comparativ cu alte ghiozdane, pretul lor este putin mai mare. Nu am stiut ca optand pentru un ghiozdan mai ieftin as putea ca pe viitor sa-i fac rau copilului.

Stiati ca aceste ghiozdane au fost create de specialisti impreuna cu medicii ortopezi? Tocmai pentru ca nu mi-as dori niciodata sa aiba probleme cu spatele si fiindca prefer sa fac o investitie buna pe termen lung pentru binele baietelului meu, am mers la medicul nostru pediatru si l-am intrebat daca este adevarat ca trebuie sa-i aleg ghiozdanul in functie de anumite considerente. Astfel, am aflat ca:
-acesta trebuie sa aiba bretelele late, captusite si sa poata fi reglate deoarece copilul este in crestere
-trebuie sa se adapteze spatelui copilului ca sa nu-l solicite prea mult
-sa fie ergonomic si captusit in partea posterioara.
-marginea inferioara a ghiozdanului trebuie sa se aseze pe oasele bazinului, iar cea superioara sa fie la nivelul umerilor.

Cu alte cuvinte medicul mi-a confirmat beneficiile acestor ghiozdane, la care as putea adauga si faptul ca sunt extrem de incapatoare, impermeabile, rezistente, au benzi retroreflectorizante asigurand o vizibilitate buna pe timpul noptii in traficul rutier si sunt usor de folosit.

M-am gandit sa aleg un ghiozdan Herlitz echipat cu sac de sport, etui si penar cu 16 piese, nu doar pentru ca mi se pare mai avantajos, ci si mai armonios vizual.

clickbirotica.ro/14-ghiozdane-herlitz-sporti



Pe ClickBirotica.ro am gasit tot felul de oferte atragatoare, astfel ca la orice ghiozdan sau rucsac Herlitz cumparat ori troller Nikidom achizitionat, veti primi un stilou Herlitz My.Pen sau un penar etui Herlitz.

De asemenea daca pana in data de 15 septembrie, veti lansa o comanda care sa includa un rucsac Cube, veti primi rechizite in valoare de 100 lei


 Acum ca stiu de aceste oferte, stiu si de unde sa comand ca sa-i aduc un zambet micutului meu, avand grija in acelasi timp si de sanatatea lui.

14 comments:

  1. imi plac sunt eficiente si comode la purtat

    ReplyDelete
  2. Pe langa faptul ca micutul va fi foarte incatat de designul foarte placut , va fi protejat de neplacerile pe care le-ar putea cauza altfel de ghiozdane . Bine ca s-a gandit cineva la sanatatea copiilor , iar parintilor care au grija de cresterea armonioasa si sanatoasa a lor , nu-mi ramane decat sa le zic - bravo . Am aruncat ochii pe site si am vazut cat de grozave sunt .

    ReplyDelete
  3. Intr-adevăr un ghiozdan bun reprezinta o metoda de prevenția a deformarilor coloanei vertebrale la copil Orice părinte trebuie informat despre importantă ghiozdanului pentru sănătatea copilului sau.Ghiozdanele prezentate de tine au aceste caracteristici pentru siguranta si sănătatea oricărui copil,indiferent de pret! Iti multumesc pentru frumoasa ta prezentare si sa știi ca dupa un studiu foarte atent,cred ca o sa-i cumpăr si eu unul fetiței fratelui meu

    ReplyDelete
  4. Sunt foarte frumoase,comode si utile.In plus, nici nu fac rau copiilor,din contra.

    ReplyDelete
  5. Am avut ocazia sa vad si eu un ghiozdan Herlitz la un copilas si merita toti banii. E o investitie excelenta, iar acest site chiar are niste oferte tentante.

    ReplyDelete
  6. Sunt foarte frumoase,comode si utile.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Sunt foarte frumoase,comode si utile.

    ReplyDelete
  9. Foarte frumoase modele , culorile la moda,materialul reflectorizant si inalta calitate care asigura siguranta copiilor in drumul lor spre scoala sau spre casa este un avantaj minunat.....cred ca micutzul tau va fi foarte incantat <3

    ReplyDelete
  10. produse foarte bune, de calitate!

    ReplyDelete
  11. Anul trecut am avut puternica inspiratie sa achizitionez un ghiozdan Herlitz pentru fiul meu cel mare, imi face placere sa spun ca pe parcursul intregului an ghiozdanul a rezistat foarte bine si nu a mai trebuit sa cumpar inca 2 ca in alti ani . Deci da intradevar sunt de calitate ,comode si ergonomice :) nota 10 :)

    ReplyDelete
  12. Am auzit de aceasta firma si toate comentariile sint pozitive .Au produse de foarte buna calitate si foarte frumoase si rezistente.Daca as avea copii cu siguranta as investi in asemenea ghiozdane.

    ReplyDelete
  13. Modele foarte frumoase, cu siguranta copii merg acum mai cu drag la scoala.

    ReplyDelete