Sunday, August 23, 2015

Liderul in tehnologii mobile Toshiba te surprinde din nou


Va mai amintiti de netbook-urile care au fost in voga acum cativa ani cu procesoare Intel Atom, portabile compacte si cu ecrane de 7, 9 sau 10 inchi? Chiar daca intre timp au disparut, sunt mandra sa spun ca au aparut portabilele hibrid 2-in-1, succesoarele lor mai evoluate, ce se pot transforma in mod facil si rapid intr-o tableta si care au procesoare Intel Atom mult mai puternice.

Portabilul hibrid 2-in-1 care se potriveste unui calator pasionat, asa cum sunt si eu, este Toshiba Satellite Click Mini L9W-B-102. Daca privesc din prisma dimensiunilor, atunci consider ca este usor de transportat si de manevrat, incapand fara probleme chiar si in bagaje de dimensiuni mai mici. Este extrem de compact si de usor daca tin cont de faptul ca tableta si tastatura cantaresc laolalta mai putin de un kilogram.

Este foarte adevarat ca imi place si cum arata. Se vede ca Toshiba si-a dat silinta ca detasabilul 2-in-1, Satellite Click Mini, sa arate impecabil din punct de vedere estetic, finisajele sale nelasand loc de reprosuri.
 
De ce-mi place? Ca sa ma exprim in mod simplu si la obiect, pot spune caci cu ajutorul detasabilului Toshiba Satellite Click Mini L9W-B-102:
  •  pot naviga pe internet
  • pot citi si edita documente office
  • ma pot conecta pe pe reteaua mea favorita de socializare si comunica atat scris, cat si prin videochat, cu ajutorul camerei frontale de 2MP
  • pot viziona materiale video High Definition, pentru ca dispune de un ecran ecran IPS Full HD. 

Acest detasabil imi ofera tot ceea am avea nevoie in conditii de portabilitate, tocmai de aceea mi-l doresc, pentru ca vreau sa ma insoteasca in vacante si in calatoriile business. Am certitudinea ca se va dovedi un  portabil foarte util.
Criteriile dupa care ma ghidez in alegerea unui laptop sau al unui portabil se bazeaza pe experienta acumulata decat pe estetica. Nu sunt genul de femeie care sa spuna la prima vedere despre un lucru ca e dragut, astept sa vad ce poate sa faca si cat de folositor se dovedeste ca imi e, nu obisnuiesc sa arunc cu banii pe fereastra, ci fiind economist, prefer sa-i investesc in ceva de care sa ma pot bucura pe termen lung. Tocmai de aceea aleg TOSHIBA.

In ciuda faptului ca sotul meu si-a achizitionat de curand un Satellite P50t-B-10T, asta nu ma impiedica sa-mi doresc un laptop portabil, 2-in-1, Satellite Click Mini, care sa fie doar al meu si pentru ca data achizitiei este 29 mai 2015, am inscris produsul si bonul pe www.30anideinovatii.ro in speranta ca jumatatea mea imi va purta noroc si voi castiga unul din cele 29 de laptopuri Satellite Click Mini, cu toate ca nici marele premiu, un KIRABOOK, nu mi-ar displacea.


Am auzit de multe ori persoane care in ciuda faptului ca indeplinesc criteriile de participare la un concurs, nu participa pentru ca nu cred in sansele lor. Nu am decat 4 vorbe sa le spun: "Nu risti, nu castigi!".
Cat sa-ti ia sa introduci  cateva date? Intre doua si cinci minute? Eu cred ca merita sa pierzi din timpul tau pretios...
Cu cat crezi mai putin in sansele tale, cu atat vei mai surprins si mai bucuros daca vei castiga. Recunoaste ca ti-ar placea sa te numeri printre castigatori si ca ai o mica speranta in sufletul tau!


Pana cand vor fi desemnati castigatorii, nu-mi ramane decat sa ma intreb ce ne va rezerva Toshiba pe viitor si cu ce surprize ne va mai delecta. Ne-au incantat timp de 30 de ani cu inovatiile lor si sper ca vor continua ce au inceput mult timp de acum incolo.

9 comments:

  1. E o adevarata bijuterie.Chiar mi ar trebui un asemenea gadget pentru ca laptopul meu ma lasa cat de curind si Toshiba intotdeauna a insemnat calitate si inovatie

    ReplyDelete
  2. Aici m ai nimerit,imi plac gadgeturile portabile,detasabile,care sa se acomodeze odata cu mine la nevoile de zi cu zi. Nici mie nu imi place sa arunc banii pe fereastra pentru un produs funky ca estetica ,mie imi place sa mi procur produse utile si cu perioada de viata lunga. Bineinteles fiecare plus pe care il are ma face sa mi l doresc si mai mult.

    ReplyDelete
  3. Ce bine ca am aflat la timp! Si eu mi-am cumparat un laptop Toshiba saptamana trecuta si o sa ma inscriu la concursul de pe pagina 30anideinovatii.ro

    ReplyDelete
  4. ce fain arata :D mi-ar placea si mie unul :P mai ales ca al meu s-a stricat

    ReplyDelete
  5. clar vreau si eu asa ceva,mai ales ca al meu da semne ca m-ar parasi

    ReplyDelete
  6. Interesant articol, si tare mi-ar place si mie unul :)

    ReplyDelete