Wednesday, September 30, 2015

Protectii destepte pentru telefoane inteligente

Majoritatea prietenilor mei au sau intentioneaza sa-si cumpere Samsung Galaxy S6 edge, motivele sunt lesne de inteles si daca nu ma insel am scris in repetate randuri de ce-mi place atat de mult acest telefon inteligent. Sfatul meu e ca fiecare sa aiba mare grija de el, fiindca e o minunatie de telefon.

Dupa cum bine stiti preventia e mama intelepciunii, asa ca folia de protectie Clasic Smart Protection, cred ca v-ar putea fi de mare folos in protejarea lui dupa o prima impresie de la vederea tutorialelor. Folosirea unui display fara protectie nu inseamna nimic altceva decat alterarea imaginii redate de acesta prin acumularea de impuritati si amprente care dupa cum bine stiti nu sunt usor de inlaturat. Veti fi uimiti sa aflati ca foliile Smart Protection sunt compuse din 4 straturi speciale si ca initial au fost utilizate in calitate de pelicule de protectie pentru elicele avioanelor militare. Stratul de suprafata este realizat din polimeri elastomeri care se regenereaza in timp si elimina zgarieturile fine. Stratul de calitate optica, precum si cel de dispersare a socurilor se afla in interior, iar dedesubt, stratul din silicon activ confera telefonului o anduranta ridicata si o aderenta perfecta. Cu protecia full body, telefonul tau va fi ferit de zgarieturi atat la spate, cat si la display.
Folia de protectie S6 edge este usor de instalat daca folositi accesoriile care sunt incluse in kit-ul gratuit. Oricine poate monta singur folia pe baza de spray, iar tutorialele video de instalare va vor fi de real ajutor pentru a face acest lucru pas cu pas, exact precum un profesionist.

Nu numai pentru acest telefon gasiti folie de protectie, ci si pentru alte modele de telefoane, pentru tablete, aparate foto, navigatoare, laptopuri, ciclocomputere si monitoare touchscreen, iar in cazul in care pentru modelul dorit de dumneavoastra, cautarile nu au intors nici un rezultat, completand formularul de contact problema este ca si rezolvata, pentru ca va fi creata in scurt timp.

Nu uitati ca pentru telefoane inteligente si protectia lor trebuie sa se ridice la acelasi nivel.

No comments:

Post a Comment