Thursday, February 25, 2016

Ce rochii se poarta primavara asta

Parfumul dulce si usor intepator rascoleste simturile noastre. Ne trezim lenes din somn intr-o patura fascinanta de lumina, care pana acum era scufundata in ceata iernii si in norii grei care apasau fruntea noastra. Ne dezbracam de hainele groase si ne strecuram, in pasi de dans, in minunatele rochii de primavara. Culorile vii si stralucitoare ne ametesc, iar un val de beatitudine se revarsa peste noi.

Primavara aceasta este dedicata eternului feminin. Senzualitatea respira sacadat si ritmic in fiecare tinuta in voga din acest sezon. Rochia in A accentueaza cel mai bine feminitatea ta, conturand sublim formele si punand in evidenta talia. Putem sa uitam de culorile inchise care se perindau pe strada sau la evenimente in aceasta iarna si sa ne intoarcem la explozia de culoare atat de potrivita in aceste zile incarcate de lumina si caldura.

Asimetria este o noua tendinta, extrem de moderna si chiar extravaganta. Fie ca o folosim in jachete, top-uri sau rochii elegante, ea va produce un efect halucinant, mai ales daca optezi pentru o rochie cu print-uri sau imprimeuri florale. Catwalk-urile sunt pline de aceste imprimeuri, osciland intre forme geometrice, imprimeuri abstracte sau caleidoscopice.

Cu sinceritate marturisesc ca rochiile mele preferate din acest sezon sunt cele in clos, cu maneca 3/4. Tin cont de anumite detalii care dupa parerea mea fac diferenta, precum insertiile de broderie sau de dantela, aplicatiile deosebite, combinatiile de materiale diferite, dar nu-mi displac nici rochiile cu  motiv floral. Am descoperit pe StarShinerS cateva astfel de modele care se pliaza perfect pe toate aceste preferinte si le-am selectat pe cele mai frumoase 3 in viziunea mea.



Aventureaza-te in aceste forme cat mai abstracte, care se imbina atat de bine cu peisajul urban. Aventureaza-te in culoare! De la colanti colorati, la conversi sau balerini, de la rochii colorate, la jachete, esarfe, palarii sau alte accesorii, tinuta ta poate deveni o pictura vie, in miscare, care se poate situa intr-un stil hippie sau romantic, cu acel iz boem extrem de atragator.

Descopera si profita de reducerile uimitoare din data de 15.03!

4 comments:

  1. Se poarta acest stil usor retro care si mie imi place iar imprimeurile florale au fost in trend in 2015 si se pare ca si anul acesta

    ReplyDelete
  2. Mie imi plac foarte mult rochiile alb-negru. Cat despre lungime, sa fie scurte. :)

    ReplyDelete
  3. Imi place ca imprimeu floral se poarta iar

    ReplyDelete
  4. Imi pare bine ca sunt inca la moda aceste rochite romantice, sunt foarte frumoase.

    ReplyDelete