Wednesday, February 10, 2016

Noua colectie de botine din piele de pe miniPRIX

Pentru ca vremea ne permite, zic sa fortam putin venirea primaverii renuntand la cizme si facandu-i loc in pantofarul nostru unei noi perechi de botine din piele. Sunt extrem de feminine, de elegante, foarte usor de asortat oricarei tinute si dau oricarei doamne sau domnisoare un plus de incredere. De ce sa le purtam in sezonul de primavara? Pentru ca acest tip de incaltaminte este ideal atunci cand e prea tarziu sa purtam cizme, iar pentru pantofi este prea devreme.

Imi plac botinele cu toc gros in nuante pamantii, precum maro si bej, menite sa confere un look sobru si sofisticat sau cele negre, ideale pentru un look clasic si elegant. Pentru o imagine mai agresiva, rock chic, dar totodata glamour, accentele metalice, cataramele, lanturile sau fermoarele, precum si ghetele decupate, vor adauga o nota de originalitate tinutei. Tocul gros fac botinele sa fie usor de purtat atat la birou, cat si la cumparaturi sau atunci cand iesim in parc cu prietenii. Orice fashonista va fi incantata ca moda este in acest si confortabila si ca pentru un sezon poate spune adio durerilor de picioare.

Atitudine si indrazneala ar fi cele doua cuvinte cu care as caracteriza noua colectie de botine din piele naturala lansata de miniPRIX, colectia "Botine din piele naturala ca-n povesti" fiind creata parca pe gustul meu. Pe langa faptul ca sunt din piele naturala atat in interior, cat si la exterior, sunt disponibile in diverse culori vibrante si indraznete,  in modele moderne si interesante si par extrem de comode.

Stiu regulile de baza atunci cand port botine, cu cat sunt mai inalte cu atat trebuie sa fie mai scurta fusta sau rochia, ca sa nu risc sa las impresia ca am picioare scurte. La o silueta para, precum a mea, botinele cu toc sau platforme, fara alte detalii,  sunt optiunea ideala, ca sa nu atrag prea mult atentia in partea de jos. Pentru siluetele mar si triunghi, botinele colorate sunt perfecte, iar silueta dreptunghi este foarte bine pusa in valoare de botinele cu aplicatii. 

In acest moment imi doresc niste botine decupate de pe miniPRIX.


Nu sunt pretentioase, pot sa le port in diferite combinatii si se integreaza perfect in garderoba mea noncoformista, dezgolind exact atat cat trebuie piciorul si conferind look-ului meu un aer usor sexy.

Voi ati descoperit noua colectie de botine de pe miniPRIX?

5 comments:

  1. Sunt foarte dragute si nici pretul nu e exagerat , fiind din piele , merita banutii .

    ReplyDelete
  2. Botinele sunt destul de comode si pot fi asortate la mai multe tinute.

    ReplyDelete
  3. Sunt din piele, accesibile si comode ! (Y)

    ReplyDelete
  4. Am vazut ca au ghetute foarte frumoase de piele, chiar ma gandeam sa-mi iau si eu ceva.

    ReplyDelete
  5. Ghetele sunt foarte frumoase, sunt din piele asa ca pot fi purtate multe sezoane la rand fara nici o grija.

    ReplyDelete