Monday, July 3, 2017

5 sfaturi pentru o vacanță reușită

Vacanța mult așteptată se apropie și te pregătești de săptămani bune ca totul să iasă așa cum ți-ai dorit? Câteva sfaturi în plus nu-i strică nimanui, mai ales când vara se va dovedi a fi una plină de relaxare și distracție. Ca să profiți așa cum trebuie de vacanța ta, poți citi aici 5 tips-uri utile ca să îți meargă totul ca la carte.

      1. Nu uita niciodată de crema cu factor SPF
Fie că te pregătești să mergi la mare sau la munte, fie că ești bărbat sau femeie, asigură-te că în bagajele tale se va afla și o cremă pentru protecție solară. Pielea ta este prima care intră în contact cu mediul inconjurător, iar zilele toride sunt  neiertătoare atunci când ne expunem prea mult. Alege o cremă cu factor de protecție cât mai mare și nu vei avea parte de disconfort din cauza arsurilor solare.

     2. Stabilește-ți cu atenție destinația de vacanță.
 Dacă te gândești cumva să te îndrepți spre locurile mai sudice ale țării, în Delta Dunării, Pensiunea Cherhana îți oferă locul perfect unde te poți relaxa. De exemplu, descoperă aici locația de vis. De asemenea, în orice altă destinație ai alege să mergi, documentează-te înainte, pentru a te asigura că vei ajunge în locurile potrivite și te vei bucura din plin de vacanța ta.

Priveliște de la Pensiunea Cherhana:

 
     3. Asigură-te că dispui de resursele materiale necesare

O vacanță pe măsură implică, de cele mai multe ori, și anumite cheltuieli. Dacă îți dorești un concediu, dar resursele financiare îți dau bătăi de cap, vei vrea să iei în considerare opțiunea de a face un împrumut. Ca să te poți bucura de avantajul de a nu fi nevoit să te intersectezi cu formalități, poți solicita un credit fără acte pe creditfix.ro... nimic mai simplu și mai rapid!

     4. Păstrează un look chic
Vacanța înseamnă relaxare și distracție, însă nu trebuie să uiți că trebuie să arăți întotdeauna bine pentru a te simți confortabil. Hainele pe care le porți pot spune multe despre tine, iar dacă îți dorești să îți completezi ținutele cu cateva accesorii ce au un design simplu, dar care te  vor pune în valoare, poți vedea aici o mulțime de  brățări de aur comandate online de la MINIONETTE  precum și alte bijuterii.

     5. Ai grijă de tine și corpul tău
Starea de bine și o atitudine pozitivă merg mână-n mână atunci când vine vorba de o vacanță reușită. Astfel, înainte de a pleca în vacanță, mai ales dacă este vorba de una pe termen lung și în destinații exotice, printre primele lucruri pe care ar trebui să le faci este acela de a face o vizită medicului tău, pentru a te asigura că starea ta de sănătate este în regulă. De asemenea, puțin sport sau yoga ar putea fi tot ce ai nevoie pentru pentru a te simți și a arăta bine.

4 comments:

  1. Crema cu factor de protectie si solutiile impotriva tantarilor sunt primul lucru pe care mi-l pun in bagaj, indiferent de locul in care mergem.

    ReplyDelete
  2. Intotdeauna trebuie sa luam crema cu factor de protectie,si solutii impotriva tantarilor

    ReplyDelete
  3. Fara creme nu plecam in vacanta, mai ales ca avem 3 copilandrii cu noi :) Dar mi ai dat o idee Pensiunea Cherhana arata demential de relaxanta,cred ca isi va gasi loc pe lista mea de vacanta :)

    ReplyDelete
  4. SFATURI FOARTE BUNE.ORICUM CREMA CU FACTOR SPF AR TREBUI SA O FOLOSIM ZILNIC LA CE SCHIMBARI CLIMATICE AVEM PARTE IN ULTIMUL TIMP

    ReplyDelete