Monday, July 10, 2017

Detii o afacere? Iata 3 schimbari pe care ar trebui sa le faci vara aceasta

Pentru ca o afacere sa fie profitabila si de succes, nu este suficient ca aceasta sa puna la dispozitie produse sau servicii mai bune decat cele oferite de concurenta. Nici macar originalitatea nu mai este indeajuns pentru a ajunge cat mai departe cu business-ul tau. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa ai in vedere doua aspecte extrem de importante: cresterea si schimbarea continua.

Ai o afacere pe care trebuie sa o dezvolti? Iti doresti ca business-ul tau sa fie din ce in ce mai prosper? Vrei sa le oferi angajatilor tai conditiile necesare pentru a fi motivati? Uite ce trebuie sa faci pentru un rezultat pozitiv in acest demers.



Iata care sunt cele 3 schimbari benefice pentru orice afacere:


1. Extinderea sediului firmei
 
Este un lucru cunoscut faptul ca o afacere prospera nu poate ramane neschimbata, mai ales in ceea ce priveste dimensiunea. Atunci cand vorbim despre o companie este clar ca aceasta poate urma doua directii: fie se dezvolta, adica se va extinde, fie descreste, adica va da faliment. Mai mult decat atat, exista foarte multe afaceri care nu reusesc sa atinga succesul, fiindca solicitarile cresc, dar numarul angajatilor si spatiul de desfasurare al activitatii sunt limitate. Din acest motiv, daca iti doresti ca business-ul tau sa aiba un parcurs ascendent, trebuie sa accepti schimbarile si sa investesti in acest sens. In cazul in care ceea ce te retine este teama de birocratie, trebuie sa stii ca poti obtine fie autorizatie de constructie, fie autorizatie de demolare pe www.cityconsinv.ro, intr-un timp foarte scurt. In mod cert, atat clientii, cat si personalul vor fi multumiti daca vei lua aceasta decizie.

2. Colaborarile cu alte firme
 
Un factor cheie pentru dezvoltarea unei afaceri il reprezinta, fara dubiu, relatiile cu clientii si cu angajatii. Pentru a-i multumi pe cei care au incredere in produsele sau serviciile tale, este necesar sa colaborezi cu firme care te pot ajuta sa obtii cele mai bune rezultate. De asemenea, la fel de important, este sa le usurezi munca salariatilor tai. In fond, un angajat care are parte de ajutor, va fi mult mai motivat sa depuna eforturi pentru companie. In acest sens, ar trebui sa cooperezi atat cu firme care livreaza apa sau produse de curatenie, cat si cu firme de marketing sau cu firme care arhiveaza documente. Daca iti doresti ca actele afacerii tale sa fie pastrate in siguranta, trebuie sa stii ca Stefadina presteaza servicii de arhivare in Bucuresti, atat in format fizic, cat si electronic. Asadar, incearca sa te orientezi mai mult spre clienti si angajati si sigur vei reusi sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

3. Promovarea afacerii in online
 
In ziua de azi, promovarea in mediul online este esentiala pentru buna functionare a oricarei afaceri. Tehnologia avanseaza pe zi ce trece si tot mai multi oameni isi culeg informatiile de pe intenet. Drept urmare, in cazul in care, pana acum, nu ai pus in aplicare acest lucru, ar trebui sa faci o schimbare si sa iei in serios extinderea si in online. Fara indoiala, vei reusi sa faci performanta in domeniul tau de activitate, daca vei apela la aceasta metoda.

In concluzie, pentru a-ti atinge toate obiectivele pe care ti le-ai propus pentru businessul tau, trebuie sa fii tot timpul pregatit pentru schimbari si sa investesti constant in dezvoltarea propriei companii.

6 comments:

  1. Mi se pare foarte corect sa investesti pentru ca daca vrei sa ai succes in afacere trebuie sa sii oferi conditii.Un articol util

    ReplyDelete
  2. Da, intradevar mediul online se dezvolta din ce in ce mai mult si daca ai o afacere online trebuie timp,bani si rabdare plus reclame tot online ;).

    ReplyDelete
  3. Un articol super util pentru cei care detin o afacere si care vor sa o faca cat mai profitabila

    ReplyDelete
  4. In mod sigur mediul online ajuta imens la promovare.

    ReplyDelete
  5. Excelente sugestii, iar articolul pe masura.

    ReplyDelete