Tuesday, July 18, 2017

Top 5 cadouri PRACTICE pentru o femeie de afaceri

Sa oferi un cadou unei femei, care sa o multumeasca si sa o surprinda, poate fi o adevarata bataie de cap, cu atat mai mult daca aceasta este si un om de afaceri. Doamnele de cariera au alte prioritati, comparativ cu cele care isi dedica tot timpul caminului si familiei, cele dintai concentrandu-se pe aspectul profesional si utilitatea obiectelor, adica pe eficienta lor.

In cazul in care vrei sa faci un cadou practic unei femei de afaceri, ar trebui sa citesti lista de mai jos, care te poate inspira sa alegi cel mai potrivit obiect pentru o astfel de doamna.


5 idei de cadouri pe care i le poti oferi unei femei de afaceri:


1.Bijuterii

Bijuteriile reprezinta cadoul ideal in orice situatie, mai ales, daca vrei sa i le oferi unei doamne cu o cariera de succes. Femeile de afaceri, in mod deosebit, apreciaza acest gen de cadouri, intrucat ele participa la tot felul de evenimente, intalniri si petreceri. Pentru a o impresiona pe cea careia urmeaza sa ii oferi cadoul, ar trebui sa optezi pentru o bijuterie cu care nu va trece neobservata, cum ar fi o pereche de cercei impunatori, decorati cu pietre pretioase. Poti opta pentru cercei tip candelabru gasesti in oferta Meli melo, care sigur ii sunt de folos oricarei femei. Fara indoiala, alegand acest tip de cadou nu vei putea da gres.

2.Obiecte pentru birou

Este de la sine inteles faptul ca pentru o doamna de afaceri, cele mai practice cadouri sunt cele care o pot ajuta in activitatea pe care o desfasoara. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa optezi pentru un articol de papetarie si birotica. De exemplu, ii poti darui un laminator A4, care sa o ajute sa isi protejeze documentele si sa le pastreze in conditii impecabile, pentru o perioada cat mai lunga de timp. Astfel de obiecte gasesti la A4office, magazinul online ideal pentru orice afacerist. Daca vrei sa oferi un cadou special, nu ezita sa alegi unul de cea mai buna calitate.

3.Carti cu impact

Cartile reprezinta, in general, un cadou extrem de util. Acest lucru este cu atat mai valabil in cazul doamnelor de afaceri, care sunt tot timpul la curent cu noutatile din domeniul lor de activitate. De aceea, ar trebui sa oferi o carte de dezvoltare profesionala sau poate chiar un abonament la o revista de specialitate. In mod sigur, un astfel de cadou o va incanta mai mult decat un buchet de flori sau o cutie de bomboane.

4.O cana pentru cafea personalizata
 
Este un lucru bine cunoscut acela ca oamenii de afaceri consuma foarte multa cafea, pentru a avea energie pe tot parcursul zilei. Daca vrei sa daruiesti un obiect personalizat unei doamne care detine un business, atunci poti opta pentru o cana de cafea. Fie ca alegi o cana obisnuita sau una ce poate fi transportata in masina, cert este ca mesajul pe care il inscriptionezi trebuie sa fie unul deosebit, care sa scoata in evidenta trasaturile ei profesionale. Cu siguranta, un astfel de dar o va inveseli de fiecare data cand isi va savura licoarea.

5.Un ceas pentru birou

Desi in ziua de azi, cand tehnologia ne pune la dispozitie tot ce avem nevoie, acest obiect pare a fi depasit, ceasul de birou inca este un simbol util, pe care multe femei de afaceri il tin la loc de cinste. Asadar, in cazul in care persoana careia vrei sa ii oferi cadoul nu are deja un astfel de ceas, ii poti darui tu unul.

Chiar daca vei avea tendinta sa achizitionezi obiecte scumpe pentru a impresiona o astfel de persoana, tine cont de faptul ca utilitatea unui cadou o va multumi mai mult decat valoarea financiara a acestuia.

4 comments:

  1. Idei utile oticarei femei de afaceri

    ReplyDelete
  2. Idei minunate ,acum trebuie doar sa gasesc femeia de afaceri ;)

    ReplyDelete
  3. Cred ca imi voi face singura un cadou :)). Nu stiu cum de nu m-am gandit pana acum, dar cred ca un ceas de birou mi-ar placea tare mult.

    ReplyDelete