Monday, March 31, 2014

Gerlinea -aliatul meu pentru trupul de vis

In ultimul timp am navigat prin nebuloasa dietelor in incercarea mea de a slabi, insa fara nici un rezultat . Desi indicele masei mele corporale imi arata ca am o greutate corecta si normala, eu totusi vreau sa mai dau jos inca 5 kilograme pe care le-am acumulat dupa sarcina si de care nu scap sub nici o forma, se tin scai de mine ca boala de omul sanatos.

Trebuie sa recunosc ca sunt o pofticioasa din nastere si ori de cate ori imi iau o pauza de la munca, mi-e mai la indemana sa mananc ceva dulce, sa rontai ceva sau sa-mi fac rapid un sandwich. Mare greseala, stiu, dar nu am habar cum sa scap de obiceiul meu de a manca numai prostii, plus ca mi-e foarte greu sa elimin dulciurile din viata mea. Probabil stilul meu de viata stresant, faptul ca muncesc prea mult si lipsa placerii de a-mi petrece timpul in aer liber alaturi de cei dragi, ma fac sa-mi umplu acest gol indulcindu-mi pentru cateva momente simturile.  Cantarul nu mai raspunde eforturilor mele de a face sport si de a manca sanatos, tocmai pentru ca nu scap de acest obicei si mi-e teama sa nu-mi pierd respectul de sine din cauza nereusitei mele pe acest plan. Vreau sa castig aceasta batalie cu propriile mele pofte, dar in acelasi timp nu vreau sa-mi reneg micile placeri pentru ca stiu ca atunci cand voi manca din nou ceva dulce, o voi face cu pofta, iar organsimul va asimila mai mult decat o face in mod obisnuit, pentru ca isi va face o rezerva. Vreau ca feminitatea mea sa infloreasca, in ciuda anilor pe care-i am si sa fiu multumita cu ceea ce sunt pe deplin.



Apoi, am aflat ca se poate,  ca pot slabi asa cum vreau eu si ca-mi pot inlocui mesele nesanatoase pe care le iau pe parcursul zilei cu substitute Gerlinea, ce contin proteine, lipide, glucide, vitamine si minerale, necesare bunii functionari a organismului. Ma bucur ca am aflat din timp pentru ca astazi este ultima zi in care ma pot bucura de promota lunii martie  -10% la toate batoanele de slabit 372g Gerlinea.

In acest razboi, nu o sa-mi refuz placerile gurmande, nu voi acumula frustrari si nu ma voi lipsi de micile mele bucuri.

Voi putea inlocui sandwich-urile facute in repezeala cu batoane de ciocolata cu caramel care-mi vor incanta simturile si care nu au mai mult de 234 kcal.
In loc de sucuri acidulate voi putea sa ma rasfat cu un milk shake dietetic cu aroma de ciocola de numai 203 Kcal, o adevarata desfatare pentru oricine, implicit pentru mine.
 Cu siguranta nu voi mai sari peste mese, ci le voi substitui cu aceste produse savuroase si echilibrate ce contin 12 vitamine su 11 minerale, ce ma vor ajuta sa fiu in forma, sa scap de kilogramele rebele, indiferent cat de ocupata as fi cu munca sau de excesele culinare facute intr-o zi.
Va tenteaza si pe voi sa slabiti asa cum va doriti?

42 comments:

  1. Sigur , vine vara si toate vrem sa fim suple! :)

    ReplyDelete
  2. FOARTE INTERESANT ARTICOLUL FELICITARII

    ReplyDelete
  3. sucurile nu le-am incercat, dar batoaneleeee...nu stiu cum faci...eu nu ma puteam opri la 1 :)))

    ReplyDelete
  4. Am vazut un baton cu praline. Arata tentant!

    ReplyDelete
  5. Mi-ai convins si pe mine sa le incerc, merci pentru informatie

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Ia-ti si tu ca stiu ca vrei sa slabesti! Incercam amandoua :)

      Delete
  7. Si barbatii au nevoie de asa substitute daca nevestele gatesc bine

    ReplyDelete
  8. Adevarul e ca si eu m-am cam ingrasat putin...

    ReplyDelete
  9. Si eu as avea nevoie de cateva kilograme date jos, mai ales ca vine vara :)

    ReplyDelete
  10. Iti urez multa bafta sa dai jos kilogramele nedorite!

    ReplyDelete
  11. Sper sa reusesti intr-un final ca m-ai innebunit :)

    ReplyDelete
  12. Niciodata nu strica sa ai in casa asemenea batoane cand faci excese :)

    ReplyDelete
  13. Felicitari ,a-si dori cateva batoane de ciocolata sunt foarte tentante ...imi plac dulciurile :)

    ReplyDelete
  14. Din articolul tau reiese ca au multe beneficii si rezultate pe masura :) .Si sunt de acord cu tine SA FI SANATOS NU E UN MOFT !

    ReplyDelete
  15. arata delicios,chiar daca sunt zgarcite cu caloriile :)

    ReplyDelete
  16. foarte interesant,felicitari !

    ReplyDelete
  17. Suna bine! E buna de avut in casa cand faci excese si cum vine Pastele...

    ReplyDelete