Saturday, May 18, 2013

Din sarutul lor a luat viata o geanta de vis

Ma grabesc sa ma intalnesc cu Anuschka , nu am mai vazut-o de ceva timp si am stabilit sa ne vedem la opera. Recunosc ca este pentru prima data cand merg la un asemenea spectacol, dar sper sa-mi placa odata ce m-am lasat convinsa...

N-am fost niciodata dependenta de vizual de spectacolul rezultat dintr-o anume viziune regizorala, pentru mine muzica primeaza si tot ceea ce sper e sa reusesc sa ma destind, sa ma relaxez si de ce nu sa-mi maresc bagajul de cunostinte.

O astept pe draga mea prietena in fata Operei Nationale, arzand de nerabdare sa o revad. Deodata imi capteaza atentia o splendida geanta, cu teme neobisnuite, in culori vii, unica... Cand imi ridic privirea vad ca posesoarea gentii, era chiar prietena mea. O salut grabita si o intreb de unde o are, iar ea imi zambeste fericita si imi spune: "E minunata nu? Ca sarutul unui fluture..."

Imaginatia mea fara limite creaza o adevarata poveste in jurul acestei genti...



Nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus ca este chiar ea creatoarea acestei genti, insa m-a asigurat ca o multime de alte genti si posete frumoase, al carui brand ii poarta numele, asteapta sa ajunga la femei dornice sa fie remarcate printr-un accesoriu unic.

Intram in sala de opera, curioase cum va fi scenariul, costumele, decorurile, miscarea scenica si interpretarea, insa inima mea tanjeste dupa geanta care-mi incanta privirea.

Nu stiu daca imi va placea spectacolul de opera sau nu, dar un lucru e clar imi doresc enorm acest accesoriu divin.

7 comments:

  1. ce frumos <3

    ReplyDelete
  2. cat sunt de frumoase si deosebite....

    ReplyDelete
  3. deci in primul rand geanta e superba,intradevar unica.......iar articolul e delicios numai bun de citit:)

    ReplyDelete
  4. geanta este superba , mi-ar placea sa o am .multumim !

    ReplyDelete
  5. [...] 2. Calin Andreea Daniela – http://anfreutza.wordpress.com/2013/04/24/din-sarutul-lor-a-luat-viata-o-geanta-de-vis/ [...]

    ReplyDelete
  6. e splendida!!!!!! toate sunt adorabile :D
    vreau si eu :X

    ReplyDelete