Saturday, May 4, 2013

Pantofi Super pentru super femei

De obicei cand spunem pantofi super ne gandim la preturi pe masura, dar PantofiSuper.ro comercializeaza o varietate mare de produse de calitate foarte buna la preturi mici.

Cred ca nimic nu ne face mai feminine, mai sexy si mai atragatoare decat o pereche de pantofi cu toc care sa vina in completarea unei tinute adecvate. Care femeie nu si-ar dori sa reziste zi si noapte pe tocuri fara sa o doara picioarele? Credeti ca secretul comoditatii sta in inaltimea tocului? Gresit!

La nunta surioarei mele am avut pantofi cu toc de 15 cm, la fel ca si voi in acest moment (probabil), credeam ca ma vor durea picioarele ingrozitor de rau, dar m-am inselat, nici nu mi-am dat seama ca-i am in picioare. Apoi, am aflat ca secretul comoditatii sta in
rigiditatea pantofului, daca acesta e rigid si nu se indoaie, nu vei avea probleme de acest gen.

Asadar imi permit sa ma uit cu incredere la acesti pantofiori care-mi plac enorm si care pe langa faptul ca sunt in tendinte, ma vor face sa par si mai slaba, alungindu-mi silueta :).



Sunt potriviti pentru o seara in oras, pentru o petrecere sau un eveniment, insa mi s-ar parea ciudat sa apelez la ei atunci cand ies cu copilul in parc, pentru ca imi place sa ma distrez alaturi de el, sa alerg, sa topai si sa ma bucur de cea mai de pret comoara a mea. Asa ca, cel mai indemana mi-e sa apelez la balerini.



Nici la tenisi nu ma feresc sa apelez pentru o iesire in aer liber pentru ca sunt comozi, nonconformisti, simpatici si plini de orginalitate. Sezonul acesta ei sunt mai indragiti ca oricand, mai ales pentru ca se dovedesc a fi o investitie de succes in orice graderoba: ii poti purta atat in sezonul cald cat si in cel rece, pot fi asortati atat in tinute sport cat si in tinute casual-chic si poti alege modelul care se potriveste perfect cu personalitatea si garderoba ta.


Cam atat pentru astazi despre pantofi. Va pup florile mele! :)

16 comments:

  1. Mama, mama, nu m-am suit niciodata pe asa tocuri desi imi plac cei din poze. Noroc ca mai compenseaza platforma...Imi plac si balerinii, mai ales cei negri, perforati!

    ReplyDelete
  2. Nici eu nu ma mai suisem pana vara trecuta. Cand ii dadeam jos din picioare, ziceai ca am coborat de pe o scara :)). Nu ma asteptam sa fie asa comozi...

    ReplyDelete
  3. WOW SUNT ATAT DE MULTE MODELE CA NICI NU STIU UNDE SA MA UIT MAI INTAI;)) SUPER PRETURI NU AM CE ZICE EU PE ASTIA I AS INCALTA:d http://www.pantofisuper.ro/cumpara/pantofi-rich-black-4024649 MACAR ODATA SA VAD CUM E;)

    ReplyDelete
  4. Sunt toti pantofii cu toc super de frumosi ,dar eu deja optez pentru pantofii balerini ...imi plac la nebunie ,inca prin februarie mi-am cumparat si la o oferta foarte buna 2 perechi unul alb iar celalalt negru ca sa ma pot asorta la imbracamintea pe care o port ...

    ReplyDelete
  5. Desi cand eram mica iubeam tocurile si totii pantofii mamei ai purtam la maxim cand aveam ocazia , uite ca acum tocurile ptr mine sunt o amintire si nu ptr ca nu mi mai plac ci ptr ca nu mai am voie insa la petreceri cu dureri si suspine ma cocot si eu pe ele .. asa ca as alelege toate modele de balerni sai am in dulapiorul meu pentru ca ai iubesc, sunt comozi si numi dau batai de cap ..

    ReplyDelete
  6. Da, cred ca tine de obisnuinta. Cand purtam tocuri ma dureau picioarele in balerini, iar de cand port balerini mi se pare un chin sa port tocuri...

    ReplyDelete
  7. Wow! Si ce pret mic au! Merg cu rochita aia :))

    ReplyDelete
  8. Sunt foarte frumosi! Pana si balerinii imi plac :) Pup.

    ReplyDelete
  9. foarte frumosi, modelul meu preferat de pantofi cu toc este a 6-a pereche ( cei rosii )

    ReplyDelete
  10. vai ce draguti sunt toti


    Te-am nominalizat la acest tag , daca iti face placere poti sa raspunzi la intrebari:*

    http://deyutza87.blogspot.ro/2013/04/super-sweer-blogging-award-tag.html

    ReplyDelete
  11. Asta chiar ca-i neobisnuit :) Pupici!

    ReplyDelete
  12. De cand zic ca-mi cumpar pantofi rosii, dar imi lipseste curajul :)))

    ReplyDelete
  13. o sa-l fac, dar nu stiu cand... :P

    ReplyDelete
  14. Bianca Roxana AniteiApril 30, 2013 at 1:35 AM

    Sunt foarte faini.

    ReplyDelete
  15. balerinii sunt exact pe gustul meu...ii ador!!!:X:X:X

    ReplyDelete