Wednesday, May 1, 2013

Tboutique - magazin online pentru femei

Orice femeie vrea sa fie in pas cu moda sau cel putin sa se simta atragatoare in hainele pe care le poarta, iar eu nu fac exceptie de la regula...

Nimic nu ma face sa ma simt mai bine, inafara de familie desigur, decat o haina noua in care uit de stres si de griji si radiez pur si simplu de bucurie la gandul ca arat bine. Viata e mult prea scurta ca sa nu ma bucur din plin de ea si sa nu ma simt bine in pielea mea. Sigur ca as mai face cateva retusuri la mine, ca si orice femeie de altfel, doar stiti ca noi  nu suntem niciodata cum am vrea sa fim: daca avem parul drept il vrem ondulat si invers, daca avem ochii verzi ii vrem albastri, daca-i avem albastri ii vrem negri, daca suntem slabe vrem sa fim mai grase, ne lamentam din orice, dam importanta oricarui maruntis si pana la urma asta cred ca e farmecul nostru, altfel nu ne-am fii nascut femei, ci barbati. Atata timp cat nu cadem in extreme e in regula :).

Niciodata nu avem suficiente haine si oricat de multe am avea, niciodata nu gasim cu ce sa ne imbracam. Va recunoasteti pana aici? Sunt sigura ca da... Cred ca barbatii ar merita o medalie fiindca ne suporta toanele, dar "shhh" sa nu le spuneti asta niciodata, ca doar noua nu ni se intampla sa gresim, suntem perfecte (cel putin pentru ei) :)).

Ieri cand mi-am deschis sifonierul, ca sa vad ce imi mai trebuie si ce nu, mi-am dat seama ca am foarte putine lucruri de primavara si de vara pe gustul meu. Nu-mi mai place nimic din ce mi-am luat anul trecut si bineinteles ca l-am anuntat pe sotul meu cu ochii in lacrimi ca nu mai am haine :)). Nu prea era el adeptul cumparaturilor online, dar acum nu numai ca a inceput sa-si comande haine si incaltaminte online, ci pana si parintii mei s-au molipsit de la mine :)). Acum nu mai comenteaza ca prefer sa-mi comand din fata calculatorului lucrurile de care am nevoie, pentru ca a a vazut ca niciodata nu am dat gres la marimi, ba chiar s-a intamplat sa-i si placa.

Am gasit de curand un magazin online cu haine femei  foarte dragute si m-am gandit sa vi-l arat si voua, poate candva va va prinde bine aceasta informatie. E vorba de www.tboutique.ro. Aici am gasit rochii, fuste, camasi, bluze elegante, pantaloni, salopete, rochii de club, toate de calitate superioara si la preturi accesibile  tuturor.


Acestea sunt lucrusoarele care mie mi-au atras atentia in mod deosebit...


Voua ce va place de pe site?

33 comments:

  1. Bianca Roxana AniteiApril 10, 2013 at 1:08 AM

    Rochita roz aleasa de tine e preferata mea. http://www.tboutique.ro/products/rochie-cu-imprimeu-floral

    ReplyDelete
  2. foarte frumoase toate

    ReplyDelete
  3. imi place http://www.tboutique.ro/products/rochie-cu-imprimeu-floral

    ReplyDelete
  4. de Tina Boutique nu stiam. Mereu gasim site-uri iteresante la tine:) Rochia aia cu imprimeu floaral care este doar 85 ron la ei pe site imi face si mie cu ochiul:D

    ReplyDelete
  5. cate haine frumoase am vazut.... dar rochita asta imi place mult http://www.tboutique.ro/products/rochie-secret

    ReplyDelete
  6. gabriela gabriela veresApril 10, 2013 at 1:17 AM

    superbe sunt toate:)

    ReplyDelete
  7. uite ca nici eu nu am auzit de acest sit :d pfiu are niste rochite mortaleeee.si nu numai :D multu dragutza:)

    ReplyDelete
  8. superbe hainute ,imi place sa fiu asortata

    ReplyDelete
  9. http://www.tboutique.ro/products/rochie-kleid ;)) deja am gasit ceva fain care mi s ar potrivii:d

    ReplyDelete
  10. foarte frumoase aceste haine

    ReplyDelete
  11. La prima vedere mi se parea ca ai innebunit, insa dupa ce m-am uitat la toate pozele mi-am dat seama ca e draguta. Cred ca nu prea o ajuta poza principala, ca se vede cam larga...

    ReplyDelete
  12. Am vizitat site-ul www.tboutique.ro si am vazut o bluzita minunata galbena , cu doar 78 lei http://www.tboutique.ro/products/bluza-sexy-inn si niste pantaloni " Sexy Capri" , care cred ca i-ar place nepoatei mele .

    ReplyDelete
  13. Foarte frumoasa tinuta.

    ReplyDelete
  14. Si mie mi-a ramas gandul la acei pantaloni :)

    ReplyDelete
  15. am vizitat saitul... super hainute! mi-ar placea sa-mi cumpar si eu cateva insa raman doar cu privitul

    ReplyDelete
  16. Sunt foarte interesante si cu siguranta intru si eu sa arunc o privire mai atenta pe site.

    ReplyDelete
  17. Am vizitat situl.Foarte multe lucruri frumoase :)

    ReplyDelete
  18. Foarte dragute hainele de pe site . Mi-a placut mult aceasta camasa alba cu buzunare ,http://www.tboutique.ro/products/camasa-alba-cu-buzunare , care in orice moment al zilei poate fi purtata cu eleganta sau sportivitate .Vad ca are si pretul redus , de la 67 lei la 54 lei

    ReplyDelete
  19. imi plac croielile, scot in evidenta feminitatea.

    ReplyDelete
  20. Dar au niste preturi mai mult decat mici, cred ca m-ai motivat.

    ReplyDelete
  21. ce ai ales sunt suuuper frumoase :*

    printre ele am ales si eu cate ceva ce imi place:

    http://www.tboutique.ro/products/rochie-secret
    http://www.tboutique.ro/products/rochie-zmg
    http://www.tboutique.ro/products/rochie-cu-bretele-legate-pe-umeri

    si as mai putea continua :D

    ReplyDelete
  22. Imi plac foarte mult unele lucruri care mi-au atras atentia in mod deosebit, este un site din cate am vazut eu cu perspective mari si au si preturi destul de acceptabile.

    ReplyDelete