Friday, May 3, 2013

Cumparati inteligent!

M-am hotarat ca dupa Paste sa adopt un stil de viata sanatos, sa-mi detoxific organismul si sa ma apuc de sport, asa ca-mi trebuie o incaltaminte adecvata, deoarece m-am cam plictisit de adidasii pe care-i am de mai bine de 4 ani, vreau ceva nou si inedit. :)

In aceasta perioada ca si multi alti oameni asemenea noua, dispunem de un buget redus, asa ca am cautat ceva ieftin si de calitate.

Am descoperit un nou magazin online in care am gasit o gama variata de articole sport pentru femei la preturi fara concurenta: 29 Ron, 39 Ron, respectiv 49 ron - cele mai scumpe produse. Raportul calitate / pret este satisfacator, deoarece Egomax achizitioneaza produsele de la importatori directi sau sunt importate direct de catre ei, adaosul fiind foarte mic.

De Paste, cumparatorii online au parte si de o surpriza: discount de 30% pentru orice comanda de pe site, daca introduc codul OFERTA  in campul Voucher din cosul de cumparaturi.



Vreau sa ma apuc serios de alergat, dar cum sunt cam comoda, trebuie neaparat sa conving pe cineva sa vina cu mine, dar nu asta-i problema... Vreau niste adidasi dama spectaculosi :).

Pentru sala as opta pentru tenisi sau espadrile , pentru ca sunt usori, practici, comozi si usor de asortat, ideali pentru activitati sportive de acest gen.



Acum tot ce-mi ramane de facut e sa astept sa treaca Pastele cu mese imbelsugate si sa ma apuc de treaba, ca doar a venit vara si-mi doresc sa arat bine, iar 5 kilograme ma deranjeaza si streseaza la maxim.



Sper ca v-am fost de ajutor cu aceste informatii, va pup si va spun din tot sufletul ca va doresc "Un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!" , iar pentru o draga prietena ce trece prin momente grele ii urez sa fie tare si sa aiba incredere in Dumnezeu, caci totul va fi bine.


Pupicei reginele mele! :)


25 comments:

  1. foarte frumosi :) si cred ca sunt si de calitate ;)

    ReplyDelete
  2. Deja am vazut pe sait ceva ce mi place mul -http://www.egomax.ro/egomax/eshop/2-1-Espadrile/0/5/42-Espadrile-Dama-FGM-Paris-Black...
    Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

    ReplyDelete
  3. foarte frumosi greu de ales.pupici.sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

    ReplyDelete
  4. Sarbatori fericite si tie, draguta! :)

    ReplyDelete
  5. sunt foarte frumosi toti

    ReplyDelete
  6. Stingaciu DanielaMay 3, 2013 at 11:20 PM

    Aoleuuuu nu mi mai arata atatea lucruri frumoase,ma imbolnavesti draga mea;)) uite si tu ce frumuseti pe aici pffffffffffffffff http://www.egomax.ro/egomax/eshop/0/0/5/55-Adidasi-Dama-Anna-Pink-Silver o pereche tot imi iau prin iunie asa:D

    ReplyDelete
  7. foarte frumoase toate modelele

    ReplyDelete
  8. Cand iti doresti sa practici un sport, este foarte important echipamentul corespunzator. El te poate ajuta sa atingi performante nebanuite.

    ReplyDelete
  9. Nimic mai adevarat, scumpa mea. Sarbatori fericite!

    ReplyDelete
  10. Foarte frumoase! Sarbatori ferticite!

    ReplyDelete
  11. sunt ffff frumoase aceste incaltari

    ReplyDelete
  12. care mai de care mai frumosi , draga mea !! sarbatori fericite !

    ReplyDelete
  13. toti adidasii sunt bestiali si la preturi rezonabile :)
    multumesc frumos de urari iti doresc si tie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa iti aduca lumina in suflet si in casa!!

    Paste Fericit!

    ReplyDelete
  14. imi plac mult mult adidasi sunt si la preturi foarte bune. iti doresc un paste fericit!

    ReplyDelete
  15. chiar au preturi foarte bune ,le vreau pe toate :)))

    ReplyDelete
  16. Bianca Roxana AniteiMay 6, 2013 at 1:01 AM

    Foarte frumosi..si preturile sunt super!!!

    ReplyDelete
  17. foarte frumosi, imi plac adidasii portocali

    ReplyDelete
  18. Sunt super frumosi cei cu imprimeul cu floricele :)

    ReplyDelete