Wednesday, May 1, 2013

Reginele verii

Un nou sezon se deschide ca o floare, din care ies raze de culoare si scantei de nebunie frumoasa, controlata. Razele impanzesc intregul camp si se raspandesc apoi spre oras, conturand imagini calde de primavara. Filmul alb-negru care se proiecta pe ecran, acum capata franturi de culoare. Nuantele vii imbraca pasii oamenilor de pe strada, iar acele rochii si costume care mergeau lenes, leganate de adierea usoara, acum au prins vioiciune in miscare.  Reginele verii isi fac loc printre sutele de oameni, iar pasii lor sunt atat de siguri, incat un covor de aur se asterne in fata lor. Ele emana incredere si parfum, iar stilul lor este inconfundabil. 


In rochii de vara vaporoase, in cele mai vii culori, scurte, sau lungi pana in pamant cu o trena eleganta, culoarea se tese in jurul lor, de parca de la ele a aparut, de acolo a inflorit. Fluturii bat din aripile lor delicate si se aseaza in aceste materiale. Florile cresc si ele si se intind in tesaturi, cum se intind oamenii abia treziti din somn, in fata soarelui. Imprimeurile anima cu atat mai mult dansul acestor rochii elegante, care imbraca trupurile seducatoare ale reginelor verii. Culorile capata mii de nuante si se transforma in pasteluri, culori neon sau culori metalice. Microbul culorilor se ia foarte repede si in scurt timp, intregul oras va fi dominat de culoare, in bataia soarelui si in nuantele elegante ale verii. Sunt atat de libere si indraznete aceste regine, nu au reguli, pur si simplu zboara si imbraca tot ceea ce le place, tot ceea ce li se pare frumos, hranindu-si simtul ascutit al esteticului. Ele au gratie, eleganta si cunosc atat de bine seductia si in plus sunt innebunite dupa flori, fluturi si cat mai multa culoare. Lumea, pentru ele, e ca un cabaret.

Reginele verii, acele iele paradisiace, voi sunteti!

6 comments:

  1. Nicoleta CiocoiuMay 1, 2013 at 2:14 AM

    http://www.donatella.ro/donatella-rochie-kenza-p-2016.html superbe rochiile .

    ReplyDelete
  2. sunt frumoase costumele, chiar daca vine vara, imi plac mult!

    ReplyDelete
  3. Stingaciu DanielaMay 1, 2013 at 1:08 PM

    wow de as avea una din roochitele elegante chiar ca m as simti ca o regina :P sunt superbe,modele frumoase si croiuri delicate:)

    ReplyDelete
  4. toate sunt superbe :x ce n`as da sa am si eu una :)

    ReplyDelete
  5. Bianca Roxana AniteiMay 4, 2013 at 8:08 AM

    Sunt frumoase foc!

    ReplyDelete