Monday, July 1, 2013

Saptamana celor mai tari reduceri online de vara

Asa cum ne-am obisnuit Miniprix  a pregatit noi surprize pentru intreaga lume, mai exact incepe saptamana reducerilor online. Asa cum probabil deja ati aflat, saptamana asta este cu adevarat inedita, pentru ca de la zi la zi reducerile avanseaza in procent, astfel incat e probabil ca produsele tale favorite sa ramana curand fara stoc, pentru ca nimeni nu poate rezista la asa preturi. Iata de ce trebuie sa profiti cat mai repede sa-ti iei ce-ti place. Peste 7000 de articole pentru toata lumea (femei, barbati, copii) sunt oferite la reducere si asta incepand de azi, pornind de la un procentaj de 30%, ceea ce ma face deja sa ma intreb la cat vor ajunge reducerile la sfarsitul saptamanii...



Am vazut o multime de haine si pantofi care mi-au atras atentia pentru toata familia,  dar cel mai mult ma incanta ideea ca pot sa cumpar haine copii ieftine pentru baietelul si nepotelul meu, pentru ca piticii din viata noastra sunt intotdeauna in prim plan.

Nu am putut rezista sa nu impartasesc asta cu voi, dragile mele prietene, in semn de apreciere ca sunteti in fiecare zi alaturi de mine pe blog, ca va obositi sa-mi lasati un gand si nu in ultimul rand pentru ca meritati sa stiti primele vestile bune.
Bucuroase de vesti?

4 comments:

  1. Multumim de articol! :-*
    O sa ma uit si eu la haine entru copii :)

    ReplyDelete
  2. I would like to personally invite you to join my GIVEAWAY!!! :)
    Please join my giveaway : http://sausanhanifah.blogspot.com/2013/06/persun-mall-summer-giveaway.html
    I hope you'll join my giveaway, your entries really make me sooo happy! Good luck :)

    ReplyDelete
  3. wow super reduceri yeyyyyy :d ms de articol scumpa:)

    ReplyDelete
  4. multumim draga mea :*

    ReplyDelete