Tuesday, November 26, 2013

Alegerea iubitorilor de cumparaturi

Imi place sa ma rasfat si sa ii rasfat pe cei dragi, de aceea intotdeauna caut lucruri un pic mai ieftine, care sa nu-mi goleasca de tot buzunarele. Alegerea perfecta in acest sens este miniPRIX, care vine in ajutorul meu cu o oferta variata in articole de imbracaminte pentru doamne, barbati si copii, incaltaminte, accesorii si multe alte produse utile. 

Acest magazin este micul meu secret, deoarece pentru mine nu reprezinta doar un brand, ci o lectie de viata. De ce o lectie de viata? Simplu, astfel am invatat ca nu trebuie sa cheltuiesc mult, pentru a arata bine sau pentru a-mi achizitiona lucrurile dorite. Incerc sa fac lucrurile chibzuit, sa simt bucuria cumparaturilor, insa gandind ca un economist, vreau lucruri ieftine si de calitate, iar din cate se pare acest lucru se concretizeaza, vazand aprecierile celor din jurul meu. 

Ploaia imi bate usor in geam, facandu-ma sa simt spiritul toamnei si, iubitoare de cumparaturi asa cum ma stiti, o stare de melancolie ma cuprinde, facandu-ma sa ma intreb: "Oare ce se poarta in aceasta toamna?"

Modelele florale si imprimeurile sobre, enigmatice si cu iz romantic imbraca perfect aceasta noua perioada. Culorile arse, precum portocaliul si maroul, se integreaza in aceasta atmosfera tomnatica, conferind o nota eleganta si misterioasa.
 
Tinand cont de aceste detalii, caut pe miniPRIX outfitul ideal, combinatia perfecta, care sa-mi creeze o aparitie de remarcat. 

Gasesc rapid o rochie scurta din bumbac, ce-mi va pune in valoare linia corpului si-mi va mangaia delicat trupul. 



Un palton cu fermoar, calduros, confortabil si cu croiala moderna, ma face sa-mi tin privirea atintita asupra calculatorului minute in sir. Deja ma vad imbracata cu el si arat superb! :)




De mult timp sunt in cautarea unor cizme maro din piele naturala si le-am gasit fara prea mult efort, facute parca pentru mine, cu un aer usor vintage, ma fac sa ma avant in aceasta atmosfera tomnatica din ce in ce mai mult.

Nu am fost niciodata adepta gentilor mari, doar pentru ca acestea mi-ar fi dat un motiv in plus sa car dupa mine o multime de lucruri care nu mi-ar fi de nici un ajutor, atarnand greu pe umerii mei. Imi plac in schimb plicurile elegante si practice, care-mi completeaza cu succes orice tinuta si in care-mi incap cu succes micile mele obiecte strict necesare. Tocmai din aceasta cauza am adorat acest plic maro din momentul in care l-am vazut.

In acest sezon, trebuie sa fiu pregatita pentru orice situatie neprevazuta, mai ales cand ar putea avea un efect neplacut asupra parului meu, asa ca o umbrela niciodata nu e de prisos in ceea ce ma priveste.




Imi place sa aleg inteligent, iar cand fac cumparaturi sa-mi creez o tinuta fabuloasa din articolele alese, nu sa-mi cumpar haine pe care ulterior sa le tin in dulap, pentru ca nu am cu ce le asorta. 

Sunt curioasa cum se potriveste tot ce mi-am ales si cum nu-mi poate scapa nici un detaliu, iata ce mi-a iesit!


Imi place foarte mult acest outfit, motiv pentru care starea mea melancolica de toamna este completa si nu-mi ramane decat sa visez cum frunzele uscate fosnesc in urma pasilor mei eleganti. 

Daca vrei sa intri sa beneficiezi si tu de cele mai bune oferte: descarca aplicatia Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele Miniprix! 

P.S.: Profitati de ziua de 29 noiembrie, pentru ca la miniPRIX e Black Friday! 

14 comments:

  1. wow ador acest model de cizme,si se potriveste de minune cu tinuta aleasa,super bravo :)

    ReplyDelete
  2. sunt foarte elegante chiar mi-ai deschis apetitul pt cumparaturi

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Sunt superbe toate,dar eu vreau asa:paltonasul,cizmele si clutch-ul.Vreau sa mi le aduca Mosu' pentru ca am fost cuminte.

    ReplyDelete
  5. Deci lista mea de Craciun doar ce s a marit :d ,paltonasul,cizmele posetuta mamaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Plicul este pe placul meu !

    ReplyDelete
  7. NICOLAE GEORGIANA
    un sait minunat, felicitarii

    ReplyDelete
  8. Ce lucrusoare dragalase...daca as fi mai supla un pic ....m-as baga si eu,dar asa imi ramine doar sa admir ...bafta :*

    ReplyDelete
  9. Super toate, cel putin paltonul este foarte frumos :)

    ReplyDelete
  10. imi plac toate dar gentuta este prima pe lista urmata de ghetute si palton ..

    ReplyDelete