Monday, November 18, 2013

Barbatii iubesc frumosul

De cate ori, ca femei, nu ne-am intrebat: "Ce vor barbatii? ", "Ce asteptari au ei de la o femeie?", dar mai ales: "Cum sa ne imbracam ca sa-i impresionam?". E timpul sa dezlegam aceasta enigma...

Dupa cum stiti traim intr-un mare imperiu al vizualului, iar prima impresie conteaza, de aceea tind sa cred ca inainte de toate barbatii sunt atrasi de aspectul unei femei. Multe dintre noi, sunt tentate sa creada ca barbatii cauta femei cu dimensiunile 90-60-90. Nimic mai neadevarat!

Nu trebuie sa fi fotomodel ca sa atragi un barbat, daca te imbraci cu bun gust, sti ce te avantajeaza si iti maschezi micile defecte, atunci vei straluci in fata oricui. Fii atenta la detalii si inarmeaza-te cu incredere in puterea ta de seductie! 
Conteaza impactul pe care-l avem asupra celorlalti, insa la fel de mult conteaza si parerea pe care-o avem despre noi. Daca impresia pe care o ai despre tine este negativa, nu te astepta la aprecierea celor din jur. 

Eu, cand imi cumpar cate-o hainuta noua simt ca stralucesc, nu ma mai satur sa ma admir in oglinda, iar atunci cand ies pe strada simt priviri admirative atintite asupra mea, in ciuda celor 5 kilograme in plus pe care le am. Desi suntem o imagine pentru cei din jur si absorbim imaginile care se perinda in fata noastra, increderea se simte, si adauga oricarei tinute, fara sa-ti dai seama, un plus de senzualitate si de feminitate.

Cu ce ne imbracam ca sa impresionam? 

In viziunea mea o rochie se aseaza cu totul altfel pe o femeie, ii va oferi o alura unica si fara sa-si dea seama acea femeie va fi imbracata in seductie, purtand cu ea o trena de complimente, iar un barbat se va intreba mereu cum de reuseste sa se miste atat de seducator si delicat in acea rochie. 

La fel de adevarat este ca pantalonii sunt in trend si ca pot fi la fel de sic, mai ales asortati cu bluze vaporoase sau camasi acoperite de vestute din blug.

De unde ne imbracam ca sa aratam bine?

Cum nu stiti inca? TINAR livreaza fericire!  Daca te imbraci cu haine de la ei de pe site, cu siguranta vei atrage toate privirile prin bun gust si rafinament. 

Si asta nu e tot! Daca mai pui la socoteala si reducerile fabuloase care vor face fericirea ta completa pe 29 noiembrie, motiv pentru care neaparat: aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR si afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca sa-ti cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!

Cu ce outfit mi-as recuceri sotul?

http://www.tinar.ro/

Dupa ce am rasfoit fugitiv paginile site-ului, din multitudinea fermecatoare de produse, mi-am dat seama ca imbracata in aceasta rochie in clos si purtand cateva accesorii pe masura, nu numai ca mi-as recuceri sotul, dar nici macar Paul Walker nu ar ramane indiferent la aparitia mea. :)



http://www.tinar.ro/

P.S.: TINAR aduce fericirea in viata ta!

8 comments: