Thursday, November 28, 2013

Gradina mea de vis

Cand vorbesc de casa mea devin melancolica si cad intr-o stare de visare. Am atatea planuri marete si cu ajutorul bunului Dumnezeu  sper ca toate mi se vor realiza. Am o curte foarte mare de 1040 mp, pe care visez sa o amenajez astfel incat sa imi dea senzatia ca ma aflu in micul meu univers, un univers in care vreau sa-i creez fiecarui membru al familiei un coltisor numai al lui.

Astept cu nerabdare sa ma mut la casuta mea si sa am gradina mult visata, de aceea voi profita din plin de oferta din data de 29 noiembrie oferiat de Covera, un brand Agricover ce ofera cea mai mare gama de articole de gradinarit, unelte si utilaje, produse pentru animale, plante, seminte si toate informatiile necesare pentru ingrijirea acestora.

Cum va arata gradina mea?

Pentru ca joaca este cel mai important mijloc de dezvoltare al copiilor, un spatiu de joaca pentru copilasul meu, cum ar fi un mini-teren de fotbal si cateva jucarii de gradina : un tobogan, un leagan si o cutie de nisip, ar fi o alegere atat pe placul meu, cat si pe al lui.

http://www.covera.ro/casa-gradina/jucarii-gradina/


In toata curtea vreau sa-mi pun un gazon puternic si rezistent la activitatile sportive, care sa se preteze atat la locurile insorite, cat si la cele umbroase. Sunt sigura ca va arata minunat in combinatie cu aleea mea de trandafiri, pe care-i ingrijesc cum stiu eu mai bine si carora le pun ingrasamant ca sa creasca si sa infloreasca cat mai repede si mai frumos.



Sotul meu si-ar cumpara o masina de tuns iarba si ar avea toata ziua de lucru :).


In familia mea se consuma fructe zilnic si nimic nu-mi place mai mult pe lumea asta decat sa-mi culeg fructul pe care vreau sa-l mananc direct din copac, are alta aroma, alt gust, asa ca e lesne de inteles ca din gradina mea nu vor lipsi nici cativa pomi fructiferi: un mar, un par, un gutui, un cires si un visin.

Deja ma vad bucurandu-ma in voie alaturi de familia mea de mult visata mea gradina!



Devino fan-ul paginii Covera: “https://www.facebook.com/covera.ro” si descoperi super-oferte de Black Friday!

2 comments:

  1. daaaaaaaaaa asa parca si eu as vrea:) frumos ar mai arata :)

    ReplyDelete
  2. Utilaje de gradina Husqvarna, la cele mai bune preturi, menite sa ne faca viata mai usoara, sa ne ajute sa muncim mai cu drag si mai cu spor pe www.michelini.ro :)

    ReplyDelete