Thursday, November 21, 2013

TinaR livreaza fericire

Aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR si afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca sa-ti cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!

Ai citit perfect! TinaR livreaza fericire in primul rand in data de 29 noiembrie cand vei putea sa te bucuri de produsele lor la pret redus, iar in al doilea rand zi de zi prin articolele lor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii minunate, care fac ca nimeni sa nu ramana indiferent la aparitia ta, nici macar cel mai greu de cucerit barbat.

Doar nu credeti ca un parfum subtil, o manichiura si un par ingrijit, un ruj rosu, un machiaj discret, niste haine care sa imbrace frumos corpul, accesorizate bineinteles corespunzator, nu ar lasa masca orice barbat, ca vorba aceea: "Ce e frumos, si lui Dumnezeu ii place!"

Imbraca-te astfel incat sa impresionezi, pastrandu-ti in acelasi timp modestia, inarmeaza-te cu incredere, fi constienta de atuurile tale, nu-ti uita zambetul acasa si gata: esti exact ceea ce vrea orice barbat!

Nu sti cu ce sa te imbraci? TinaR iti vine in ajutor!

Daca observi ca barbatul pe care-l placi ramane masca de cate ori vede o femeie imbracata elegant,  atunci tu de ce nu ai imbraca o rochie office, asortata cu o geanta si niste pantofi delicati sau poate niste pantaloni, cu un tricou semidecoltat si o jacheta cu design interesant. Lasa-ti imaginatia sa curga, gandeste-te la ce ai vrea, la culorile care te avantajeaza, intra pe site, filtreaza dupa propria preferinta si obtine exact ce ti-ai dorit.

Nu trebuie neaparat sa te imbraci bine doar ca sa cuceresti pe cineva, o poti face pentru tine, ca sa te simti bine in pielea ta, iar succesul va veni de la sine.




Poti sa arati fabulos chiar si cand alegi o imbracaminte sport sau casual, nu este o regula sa sa fi eleganta tot timpul, ceea ce conteaza e atitudinea...




Indiferent pentru cine te imbraci, fii fericita cu ceea ce esti!

10 comments:

  1. Super o sa ma interesez si eu de ofertele lor , merci de info!

    ReplyDelete
  2. un articol foarte util

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. E preferata mea din toate articolele pe care le-am ales pentru acest articol

      Delete
  4. Tinutele sunt realizate bine tinand cont de gustul meu. Felicitari!

    ReplyDelete
  5. Rochiile office sunt placerile mele :)

    ReplyDelete
  6. Superbe tinute exact pe gustul meu :D Parca le as fi facut eu ;))

    ReplyDelete
  7. eu am un magazin TinaR in oras si il vizitez cat de des pot.imi plac produsele lor

    ReplyDelete