Sunday, December 8, 2013

De unde iei cadouri de Craciun?

Anii trec si nu-mi dau seama cand din copil am devenit adult. E atat de frumoasa copilaria, ca parca m-as intoarce in timp, pentru a retrai aceasta perioada minunata!
Imi amintesc ca aveam o bucatarie pentru papusi, nu-mi trebuia decat o baie si un dormitor, ca sa intregesc casuta papusilor mele.

http://www.bazar4baby.ro/

Insa, nu e timp pentru visat... Acum 5 ani mosul mi-a facut cel mai frumos cadou si baietelul meu a venit pe lume cu putin timp inainte de Craciun, iar de atunci el a devenit universul meu, cea mai frumoasa rasplata a vietii.
Cum mai e atat de putin timp pana vin sarbatorile de iarna si cum darurile trebuie sa fie pregatite din timp, ma gandesc ce bine ar fi daca as gasi pe un singur site haine Disney si jucarii pe un singur site.

Deschid mail-ul si vad un anunt:

http://www.bazar4baby.ro/

Era un newsletter de la un magazin online,  Bazar4baby, ce avea raspunsul dilemei mele.

Pe acest site gasesti haine copii cu varsta intre 0 si 14 ani, toate de calitate la preturi accesibile, iar in functie de bugetul pe care vrei sa-l aloci pentru copilul tau poti opta atat pentru haine noi, cat si second-hand, toate aduse din Germania, apartinand unor brand-uri cum ar fi Disney si Hello Kitty. Indiferent de alegerea ta, un lucru e cert copilul tau va fi deosebit, tinand cont de aspectul si de calitatea acestor hainute.
















































Jucariile de pe site nu le gasesti in reclamele televizate, nu-ti iau ochii, ele sunt jucarii educative, ce stimuleaza inteligenta copilului si daca m-ati intreba pe mine le prefer pe acestea in schimbul jucariilor " fancy".


Mie imi plac foarte multe lucruri si cu greu ma pot hotara. Voua ce va place?

20 comments:

  1. hainutele sunt foarte frumoase si jucariile adorabile, toate imi plac

    ReplyDelete
  2. Hionutele pt copii sunt superbe,chiar acum intru sa vad,am vazut niste cizmulite superbe :)

    ReplyDelete
  3. Hainutele sunt frumoase si preturile accesibile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tinand cont ca in magazine dai 35 ron pe o bluza cu atele netaiate si care se decoloreaza dupa prima spalare, merita sa iei o bluza Disney, macar sti ca e bluza... Si costa la fel sau chiar mai putin :)

      Delete
  4. Zilele trecute eram prin magazin cu o prietena care cauta o anumita papusa fiicei sale. Gasit, vazut, dar pretul...cam piperat ce-i drept. Papusa facea fel si fel de chestii, insa pe net era mai ieftina cu 60 de lei.
    Acum ca am vazut cele doua site-uri, ii voi recomanda cu siguranta prietenei mele sa se uite pe produse si sa achizitioneze de aici cadourile de Craciun pentru fiica ei.
    Si inca ceva: ma voi uita si eu atent pe site dupa un cadou pentru ceamica.
    Multumim pentru informatii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din fericire si romanii au inceput sa cumpere online si sa nu se mai lase prostiti de adaosurile mari din magazine. Fiindca ei trebuie sa plateasca si chirii, sunt de inteles intr-un fel...

      Delete
  5. ce jucarii frumoase mi-ai dat o multime de idei pentru cadouri :)

    ReplyDelete
  6. Bune ideile pentru cadouri ! Multumim.

    ReplyDelete
  7. Ce de lucrusoare frumoase,nici nu stii ce sa alegi.Imi plac jucariile sunt educative si stimuleaza creativitatea copiilor.

    ReplyDelete
  8. Oferta aceasta ,pe care ne-ai prezentat-o a cazut la tanc.Tocmai voiam sa fac niste cadouri frumoase,finutei mele si fetitei unei colege.Costumasele sunt superbe,pantofiorii,jucariile,totul.Raportul; calitate/pret este unul foarte bun! Multumesc mult pentru ca ne-ai prezentat oferta aceasta.

    ReplyDelete
  9. Minunate si hainutele si jucariile :*

    ReplyDelete
  10. wow!!! ce de frumuseti ne arati!!! papusa mea are o sumedenie de jucarii, si tot ii mai cumparam din cand in cand...cel putin pe motivul ca ar fi mai educative decat cele pe care le are acasa! ANUL ACESTA de Craciun, imi propun sa nu ii mai iau jucarii, sigur va mai primi totusi cateva de la rude, prieteni, dar hainutele ma tenteaza, pentru ca d-ra e in crestere si mereu mai are nevoie de ceva!

    ReplyDelete