Friday, June 12, 2015

Aranjamente florale si buchete de mireasa personalizate

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale ofera eleganta nuntii tale, creand o atmosfera unica in aceasta zi speciala din viata ta. Fiecare floare transmite un mesaj, te reprezinta, de aceea e important sa alegi o tema florala care sa ti se potriveasca cu rochia, restaurantul, decoratiunile si cu ambianta. Este preferabil sa stabilesti din timp ce fel de flori vrei sa contina buchetul si aranjamentele florele, dar si culorile pe care sa le aiba acestea.

Buchetele de mireasa traditionale au suportat modificari de-a lungul timpului, iar in zilele contemporane se opteaza pentru buchete personalizate, menite sa exprime personalitatea celei care il poarta. Multe mirese opteaza pentru culori excentrice, precum movul, rosul sau albastrul, eu raman totusi adepta buchetelor albe de mireasa, ce simbolizeaza de altfel puritatea miresei. Miresele indraznete si nonconformiste vor opta pentru culori tari, iar cele timide sau elegante vor alege culori pastelate. 

Dupa ce ne-am hotarat asupra culorii, trebuie sa ne decidem asupra formei dorite:
- in cascada ce da senzatia ca o parte din flori aluneca spre podea
- pe rotund, ideal ar fi sa nu contina mai mult de 5 feluri diferite de flori si sa fie tinute strans cu o panglica de matase
-ovale(lacrima) reprezinta o combinatie intre cele doua buchete mai sus mentionate
-dus - este un buchet cu care va atrage atentia, datorita asocierii deosebite intre diverse feluri de flori si culori 
-glob - au forma unui glob de flori si sunt suspendate de mana cu ajutorul unei panglici din satin sau din matase
-geanta - florile sunt prinse sub forma unei gentute, care poate fi patrata, dreptunghiulara sau usor rotunjita 





Am facut o selectie cu cele mai reusite buchete de mireasa dupa parerea mea si mi-am dat seama ca imi plac cele din orhidee, despre care se spune ca dau o nota exotica, speciala si indrazneata purtatoarei, cele din bujori care denota timiditate, cele din trandafiri albi ce inspira eleganta si finete reprezentand inocenta si dragostea eterna  si cele din lacramioare ce exprima inocenta, iar despre mireasa care opteaza pentru el se spune ca e copilaroasa si credincioasa.

Inaite de a ne hotara asupra buchetului, trebuie sa decidem pentru ce tip de aranjamente florale  vom opta. Care femeie nu viseaza sa aiba o nunta plina de flori si de verdeata care sa umple sala? Eu una, la asta visez...

Imi plac atat aranjamentele sferice, cat si bordurile de flori, florile scufundate si sfetnicele multicolore, dar de departe preferatele mele sunt aranjamentele florale cu siraguri de cristale, demne de o nunta glamour. 




Daca sunteti din Bucuresti si vreti ca nunta dumneavoastra sa fie demna de o fila din poveste, va recomand cu drag InBloom-Events.



1 comment:

  1. Minunate buchete, categoric un buchet reusit de mireasa o va pune in evidenta si pe cea care il poarta.

    ReplyDelete