Tuesday, June 30, 2015

Cele mai frumoase bijuterii de pe OnlineBijoux

Odata cu venirea verii, care aduce dupa sine temperaturi ridicate, ne rezumam sa purtam doar un strat de haine, iar pentru a da o nota personala si o pata de culoare tinutelor ne-au ramas la indemana bijuteriile. 

Trebuie sa recunoastem ca indiferent de hainele imbracate, accesoriile sunt cele care le dau stralucire si care transmit exact mesajul pe care-l dorim, putand adopta un look cuminte sau din contra, unul extravagant. Unele persoane prefera ca acestea sa atraga atentia printr-o cromatica explozivă, prin modelele uimitoare sau care reinterpreteaza bijuterii demult uitate, prin podoabe ce pun accent pe incheieturile mainilor, pe decolteu, deget sau pe lobul urechii. Mie personal, imi place sa port deopotriva bratari din argint, cat si modele patratoase sau rotunjite, transparente si futuriste sau pline de culoare, menite sa dea un aer fresh si cool tinutelor mele. Nu-mi place sa port mai multe bratari la mana, nu pentru ca nu as admira outfit-urile accesorizate astfel, dar nu ma reprezinta, prefer o bratara care sa atraga atentia prin unicitate, finete, prin detalii si bun-gust. Da, este adevarat! V-am mai vorbit despre bijuterii, dar nu ma pot abtine dupa ce am vazut pe OnlineBijoux, la promotie, o bratara din argint cu design italian, floral, plina de culoare si extrem de delicata, perfecta pentru a fi purtata in fiecare vara.


Nu-i asa ca este superba? M-a atras de la prima vedere, dar la cat de sucita stiu ca sunt, mai bine vizualizez toate produsele, ca sa fac alegerea perfecta pentru mine, in conformitate cu hainutele pe care le am prin sifonier. Nu stiu de ce, dar parca presimt ca o sa ma aleg din nou cu cateva perechi de cercei, pentru ca am vazut o multime de modele dragute scontate cu 40%. Indiferent ce voi lua, sunt sigura ca-mi vor placea mult.

Va urez o zi frumoasa, iar eu ma intorc pe OnlineBijoux sa revad din nou toate bijuteriile acelea superbe!

1 comment: