Monday, September 28, 2015

Invata sa asculti soaptele unui buchet de flori

Florile si-au facut simtita prezenta in viata mea inca din copilarie. Imi amintesc de perioada in care eram in vacanta la bunici, cum zburdam pe camp, admirand si adunand flori salbatice. O dorinta naturala imi cuprindea sufletul si ma facea sa le culeg, doar pentru a avea privilegiul de a-mi incanta privirea zi de zi. Uneori ii ofeream cate o floare mamei sau bunicii, iar stralucirea din ochii lor m-a facut sa-mi dau seama inca de pe atunci cata fericire poate aduce un simplu gest in inima unei femei, poate tocmai de aceea nu uitam sa iau cel mai frumos buchet la inceputul anului scolar, de 1 si 8 martie pentru doamnele care mi-au calauzit primii pasi in viata.

Fetita de odinioara a devenit femeie, a simtit emotia primirii primelor flori de la persoana iubita si a fost ceruta de sotie, intr-un mod unic si special, la care si-au pus amprenta atat imaginatia lui, cat si serviciile ireprosabile ale unei florarii online, Floraria Mobila. 

In timp ce luam masa in oras, si-a facut dintr-o data aparitia un curier care abia se vedea de un cos imens de flori. Nu-mi puteam lua ochii de la ele, ma intrebam cate sunt si cine o fi norocoasa careia ii sunt destinate. Nici nu am apucat sa-mi finalizez gandul, caci imediat am vazut cum se indreapta catre mine, inima imi tresalta de bucurie, iar genunchii mi se inmuiasera, nu mai observam nimic si pe nimeni in jur decat buchetul, nu puteam auzi decat soaptele de iubire pe care acesta mi le transmitea ca un veritabil mesager al dragostei. Am citit entuziasmata mesajul care-mi oferea un raspuns la toate intrebarile: "Vreau sa fiu alaturi de tine 365 de zile pe an pana la sfarsitul vietii, iar fiecarei zile sa-i ofer culoare intocmai ca fiecare floare din acest cos. Te iubesc!". Am inganat printre lacrimi: "Da, si eu vreau!", iar toata lumea din jur aplauda si ne impartasea bucuria. A fost desprins parca dintr-un vis.

Acum, a venit vremea in care trebuie sa aleg cel mai important buchet din viata mea si trebuie sa admit ca este o sarcina destul de dificila, pentru ca sunt atatea buchete de mireasa superbe, incat mi-e greu sa-mi dau seama care ar fi cea mai buna optiune pentru mine. Nu ma voi ghida in alegerea mea dupa tendinte, stiu ca in momentul in care-l voi sti ca este exact ceea ce caut. Vreau sa se potriveasca felului meu de a fi, sa vorbeasca despre mine, sa inspire veselie si speranta, si cred ca printr-o cromatica pastelata as putea exprima tot ceea ce doresc. L-am vazut in aceasi florarie care ne-a fost martora in momentul luarii celei mai importante decizii, mi-a placut enorm si am hotarat ca doar acel buchet il voi tine in mana in clipa in care vom purta acelasi nume.
Alte doua cuvinte, lumanari nunta, au o conotatie deosebita pentru mine. Nu reprezinta doar obiecte de decor in cadrul petrecerii, ci ne sunt martore in cadrul ceremoniei religioase, reprezentand dragostea si lumina care ne-a adus impreuna si care a reusit sa ne uneasca pentru tot restul vietii. Ca si buchetul de mireasa, vreau sa se remarce prin culoare, eleganta si naturalete. Sunt sigura ca deja am gasit ceea ce cautam si parca ma cuprinde sentimentul lucrului bine facut.

Din punctul meu de vedere, o florarie online este cea mai buna optiune pentru a crea momente de neuitat, pentru ca acolo gasesti buchete atractive din punct de vedere estetic, iar fiecare aranjament este o adevarata opera de arta, dar mai ales pentru ca le poti oferi chiar si atunci cand esti departe de persoana careia ii sunt destinate. Pentru bucuresteni Floraria Mobila este un rai al florilor proaspete, un taram din mediul online in care s-au reunit mii de flori, formand combinatii diferite, aranjamente care mai de care mai sofisticate, ce surprind prin inedit si simt cromatic.

Sopteste-i persoanei iubite sentimentele tale printr-o floare la fel de frumoasa cum este ea pentru tine!

8 comments:

  1. Superbe aranjamente florale. Un articol foarte util

    ReplyDelete
  2. Un articol minunat draga mea...florile ne fac viata mai frumoasa,au rolul sa ne fure un zambet de fiecare data cand ne apar in cale <3

    ReplyDelete
  3. foarte frumoase, sunt delicioase!

    ReplyDelete
  4. O IDEE FOARTE BUNA CA LA UN EVENIMENT SA APELEZI LA O FLORARIE ONLINE CARE ITI SATISFACE TOATE GUSTURILE IN MATERIE DE FLORI DE LA BUCHETE DE MIREASA PINA LA LUMINARI DE NUNTE.ARANJAMENTE SI FLORI SPLENDIDE

    ReplyDelete
  5. ce aranjamente frumoase :) e important sa iti lucreze buchetul niste profesionisti daca vrei sa arate perfect!

    ReplyDelete
  6. Un articol frumos despre florile mele dragi. Esti un suflet sensibil, asa cum sunt ,cred, toate femeile. Si da, se spune ca florile primesc lumina de la soare, dar femeile prmesc lumina si de la flori! Sunt atat de frumoase buchetele de mireasa prezentate si sunt sigura ca vei alege unul frumos ca si sufletul tau.

    ReplyDelete
  7. un articol super interesant florile cu siguranta ne fac viata mai frumoasa

    ReplyDelete