Thursday, September 17, 2015

StartJobs un pas catre o cariera de succes

Problema locurilor de munca e departe de a fi rezolvata si din pacate observ ca sunt din ce in ce mai multi tineri care nu au un loc de munca, desi nevoie de bani au. Nu va pripiti sa spuneti ca sunt mofturosi si ca nu accepta sa lucreze pe bani putini sau ca nu le place munca, sunt multi care ar munci chiar si pentru salariul minim, unii nu sunt angajati din cauza lipsei de experienta, iar altii nu au increderea necesara in propriile forte la interviuri.

Recunosc ca eu nu am intampinat dificultati in acest sens, deoarece eman foarte multa incredere in mine si stiu ce pot: am invatat bine si am lucrat cu daruire indiferent de job-ul pe care l-am avut. Dar ce te faci cand esti emotiv? Simplu! Un video interview poate fi solutia ideala. Pentru a scapa definitiv de emotii poti exersa de cateva ori in oglinda, ca sa-ti faci o idee asupra conduitei tale si sa vezi cum ai putea sa-ti pui in valoare abilitatile, fara sa exagerezi si fixand un punct cu privirea, astfel incat sa nu-ti cobori ochii si sa tradezi neincredere in tine, fara sa-ti misti mainile sau corpul, ci stand intr-o pozitie dreapta si degajata. Probabil mie mi-e usor sa dau sfaturi, pentru ca nu am trecut prin astfel de stari, poate tocmai de aceea nu mi s-a intamplat sa nu trec de vreun interviu. Niciodata nu am plecat de la ideea ca nu voi reusi, niciodata nu m-am gandit cat de mult imi doream respectivul job, ci mai degraba ma gandeam ca daca nu voi fi acceptata, pana la urma nu ma da nimeni afara din casa si ca pierderea e doar a lor, nu a mea, asa trebuie sa ganditi si voi. Inarmati-va cu optimism, fiti responsabili si nu veti da gres!




Nu sunt multi cei care isi permit sa aiba un CV premium care sa plece instant la toate companiile de top, tocmai de aceea StartJobs te ajuta sa faci un pas catre o cariera de succes si iti ofera posibilitatea de a-ti face un astfel de CV,  platindu-te ca sa te angajezi. Ce vreau sa spun prin asta? Ca vei putea crea un CV PREMIUM gratuit, folosind codul promotional: angajare.

Sunt o multime de locuri de munca a caror sarcini cu siguranta se incadreaza in competentele tale si sunt sigura ca daca vei vrea cu tot dinadinsul sa te angajezi vei reusi si asta in scurt timp, pentru ca de oferte de munca  nu ducem lipsa.


Gaseste-ti si tu locul de munca de vis cu StartJobs!

6 comments:

  1. Nu stiam de platforma StartJobs, dar sfaturile tale imi sunt extrem de utile, pentru ca am o prietena in cautarea unui loc de munca

    ReplyDelete
  2. nu stiam de aceasta plATFORMA,dar este un blog foarte interesaant si de urmarrit

    ReplyDelete
  3. Foarte util mi se pare articolul tau, nu stiam de platforma StartJobs.Sunt binevenite aceste informatii pentru ca am o prietena care isi cauta de lucru de ceva vreme si nu reuseste.Mi se pare foarte buna posibilitatea de a-ti crea un CV PREMIUM gratuit.

    ReplyDelete
  4. Nu stiam de platforma StartJobs,sunt foarte interesante informatiile!

    ReplyDelete
  5. eu chiar ma gandeam sa imi transform cv-ul in unul premium pentru ca imi doresc un loc de munca cat mai repede. Ce bine ca am prins oferta asta!

    ReplyDelete