Thursday, May 19, 2016

De ce prefer sa port camasi

Camasa de dama este probabil unul dintre elementele de imbracaminte cele mai versatile. Ea are o flexibilitate uimitoare, arata la fel de impresionant purtata cu un pantalon clasic sau cu o fusta, cat si cu blugi. Nu cred ca m-as pripi in a spune ca este un element de baza necesar in garderoba femeilor, pentru ca poate fi baza pentru zeci de combinatii stilistice. Femeia moderna trebuie sa aiba in dulap camasi intr-o varietate mare de culori si stiluri. Cele mai populare din punctul meu de vedere sunt  cele in nuante pastelate si neutre (alb si negru), urmate de camasile albastre si roz. 

Lucrand la birou, mi-a intrat in reflex sa ma imbrac tot timpul elegant. Sotul meu, fiind antrenor de fotbal si avand alt stil de a se imbraca, de cand m-a cunoscut mi-a facut cadou numai haine sport, dar vazand ca am mereu ceva de comentat a renuntat sa-mi mai ia astfel de haine si a preferat sa ma lase pe mine sa aleg ceea ce vreau sa imbrac. Incet, incet, am inceput sa ne adoptam stilurile atunci cand ieseam impreuna, pentru a nu arata ciudat unul la bratul celuilalt.

In ceea ce-l priveste pe baietelul nostru, el nu are un stil anume, dar ma bucur ca spre deosebire de alti colegi ai lui nu are nimic de comentat in faptul ca la scoala trebuie sa poarte camasi. Ca si mine, piticul meu are dorinta de a-si alege hainutele pe care i le vor cumpara mami si tati indiferent daca sunt luate din magazinele online sau din magazinele din oras.

Revenind la subiectul nostru, zilele acestea cand mi-am facut ordine in dulap, am realizat ca foarte multe camasute superbe pe care le aveam nu-mi mai sunt bune de ani buni si ca  doar 3-4 dintre ele mi se mai potrivesc. In timp ce ma gandeam ca trebuie sa-mi reimprospatez garderoba, am primit un telefon de la mama mea care vroia sa ma intrebe ce site-uri online  cu rochii de ocazie deosebite cunosc. Primul site la care m-am gandit a fost StarShinerS, iar cu aceasta ocazie am intrat si eu sa vad ce camasi au. Mi-au placut mai multe modele, insa acestea au fost preferatele mele.



Voi cat de des va imbracati cu camasi?

3 comments:

  1. Desi nu prea am camasi, imi plac foarte mult. Sunt piese care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba.

    ReplyDelete
  2. Si mie imi plac camasile, mai ales cele in patratele, dar in ultimii ani le-m cam ocolit, preferand sa port tricouri si bluze sport.

    ReplyDelete