Sunday, May 29, 2016

Review statie de calcat cu boiler Tefal Pro Express Control GV8962

In urma cu aproximativ o luna eram  foarte fericita sa aflu ca ma aflu printre cei 20 de bloggeri care au ocazia sa testeze statia de calcat cu boiler Tefal GV8962 dintr-un total de 60 de norocosi care au fost alesi in campania Tefal de pe Buzzstore. Fiind in renovari, am avut foarte mare grija sa nu cumva sa se prafuiasca minunatia mea de statie si i-am dat tarcoale de nu stiu cate ori abia asteptand s-o vad in functiune. 

Imediat dupa ce am terminat cu balamucul din casa, am plecat in concediu sa ma relaxez alaturi de cei dragi. Am calcat intr-un timp extrem de scurt toate hainutele pe care le-am asezat in bagaj si atunci a fost prima data cand i-am testat puterile. Am fost atat de impresionata de ceea ce poate sa faca aceasta statie, incat le-am vorbit tuturor despre ea. Mai mult decat atat, atunci cand au venit niste prieteni pe la noi sa vada schimbarile de prin casa, am avut grija sa le arat si noua mea statie de care eram si sunt foarte mandra. Am facut chiar si niste clipuri de prezentare, dar neavand prompter mi-au mai scapat cateva balbe si s-au mai strecurat mici greseli in prezentare, insa sper sa nu fiti prea aspri cu mine si sa-mi scuzati emotiile.

Care sunt atuurile ei?

 Din tot ce am putut sa observ la ea, imi place ca:
- la numai doua minute dupa ce este pornita este gata de utilizare (pot sa vad cand au trecut cele doua minute ghidandu-ma dupa lumina care inceteaza sa mai palpaie)
- are un spatiu de depozitare integrata a cablului de abur si de retragere automata a cablului electric, astfel incat nu risc sa ma impiedic de cabluri prin casa
- in cazul in care nu este folosita timp de 8 minute se opreste automat
- este prevazuta cu un sistem de blocare care permite transportarea ei cu usurinta, astfel incat sa evitam accidentele ce ar putea aparea in manevrarea statiei
-are o presiune mare a aburului de 6,5 bari
- se regleaza electronic prin trei butoane, fiecare dintre ele ajutandu-ne sa selectam temperatura si presiunea optima a aburului pentru fiecare tip de tesatura (delicata, normala sau jeans)
-varful ascutit si aburul concentrat la varf imi permite sa calc perfect camasile in spatiul dintre nasturi sau in alte zone dificile
- imi ofera posibilitatea de a calca vertical de la perdele pana la haine aflate pe umeras si sacouri
- are talpa cu autocuratare Gliss/Glide si colector anti-calcar
- panoul de control are indicatori care arata cand este nevoie sa curatam colectorul de calcar sau reumplem rezervorul de apa, care apropo are 1,6 litri tocmai pentru a ne bucura de sesiuni de calcat neintrerupte

 Ce poate sa faca iesit din comun?

Am supus-o unui test mai dificil asezand doua tricouri unul sub altul si am avut surpriza sa constat ca au fost calcate impecabil amandoua pe ambele parti.  Am luat un sacou ale carui maneci realizate din piele ecologica s-au sifonat foarte rau in dulapul de haine si am fost surprinsa sa vad puterea aburului vertical, cu ajutorul caruia de altfel mi-am calcat toate perdelele din casa.

Sunt sigura ca multora dintre femei nu le place sa calce pentru ca nici mie nu-mi placea. Trebuia sa apas cu putere pe fierul de calcat chiar daca era cu aburi si transpiram foarte tare in timpul calcatului. De cand am aceasta statie, aceste episoade reprezinta o amintire pentru ca nu mai trebuie sa mai fac nimic din toate aceastea.

Eu sunt foarte multumita de ea si oricat am incercat sa-i gasesc defecte, nu am reusit. In fond, Tefal este un brand de care nu ai cum sa nu fii multumit.

11 comments:

  1. In primul rand trebuie sa-ti spun ca te invidiez. Am participat si eu la campanie dar nu am avut noroc! Imi place statia asta de calcat de mor, mai ales pentru faptul ca poate calca atat de repede si mai ales vertical, fata de un fier de calcat obisnuit cu care ma chinui sa indrept niste cute de jumatate de ora.

    ReplyDelete
  2. Este de vis :D eu ma chinui cu fierul de calcat normal. Asta face minini :D

    ReplyDelete
  3. Te felicit ca poti testa asa o statie de calcat, care ar face fericita orice femeie, caci calcatul rufelor nu este o activitate prea placuta, dar acum se vede treaba ca vei calca cu placere; repede usor perfect. Multumim pentru ca ai postat un filmulet sa vedem toate optiunile statiei si cat este de eficienta ! (Y)

    ReplyDelete
  4. E minunata,ce mult mi-ar placea si mie una.Ma bucur ca ai putut-o testa.

    ReplyDelete
  5. O astfel de statie de calcat face minuni in orice casa. Mi-ar placea sa am una. Am participat si eu dar nu m-au mai selectat de la Persil. Cred ca mi-a facut cineva cu ciobul :))

    ReplyDelete
  6. Un adevarat ajutor in casa unei gospodine. Ce iti poti dori mai mult de la un fier de calcat decat sa isi faca treaba repede si bine ? Felicitari esti o norocoasa .

    ReplyDelete
  7. E perfecta aceasta statie de calcat ,sigur imi voi lua una in curand,e clar ca usureaza foarte mult calcatul hainelor <3

    ReplyDelete
  8. Avem si noi una si suntem foarte multumiti de ea.

    ReplyDelete
  9. Super statia asta de calcat. Cu un astfel de aparat calcatul devine joaca de copii.

    ReplyDelete
  10. Super statia asta de calcat. Cu un astfel de aparat calcatul devine joaca de copii.

    ReplyDelete