Tuesday, April 11, 2017

Biciclete, masinute electrice si karturi pentru copii de la bebecarucior.ro

Inainte sa invete sa mearga pe picioarele lor, copiii experimenteaza ce inseamna sa se deplaseze cu ajutorul celor din jur, prin intermediul unor tipuri diferite de vehicule, fie ele carucioare, triciclete cu maner pentru condus de catre adulti, masinute electrice sau alte dispozitive. Si adevarul este ca cei mici se simt foarte bine atunci cand se pot plimba, pe distante mai lungi, fara a le obosi piciorusele.

Este bine ca cei mici sa fie incurajati cat mai devreme sa invete sa mearga pe biciclete copii, mai intai pe cele fara pedale, pentru a invata sa controleze ghidonul si sa vireze, apoi pe triciclete, ulterior pe biciclete cu roti ajutatoare, iar in cele din urma pe biciclete clasice. Mersul pe bicicleta are multe efecte benefice asupra organismului in crestere al copiilor, stimuland atat dezvoltarea armonioasa a musculaturii, cat si ajutandu-i sa invete cat mai bine sa isi coordoneze miscarile, dar in acelasi timp si incurajandu-i sa petreaca mai mult timp afara, la aer. 

O alternativa mai moderna la mersul pe bicicleta sunt acele masinute electrice, ce pot fi conduse si prin telecomanda, de catre parinti, dar si de catre cei mici, singuri, prin apasarea pedalelor de acceleratie si respectiv frana. Cand se deplaseaza cu masinutele electrice, cei mici isi exerseaza coordonarea miscarilor, simtul distantei si invata cum sa foloseasca acceleratia, frana si schimbatorul de viteze pentru a putea da chiar si cu spatele.
Pentru copii mai mari, care deja stapanesc bine un ghidon sau un volan, sunt disponibile, pe piata de profil si karturi copii actionate prin pedale sau alimentate electric. Karturile ii fascineaza pe copii, deopotriva fetite si baieti. Mini masinutele de kart le permit celor mici sa se deplaseze cu viteze mai mari, sa isi perfectioneze coordonarea miscarilor si sa exerseze pentru viitor cum sa manevreze un vehicul.
Pe site-ul bebecarucior.ro aveti la dispozitie o categorie intreaga de vehicule pentru copii, de unde puteti achizitiona diferite tipuri si modele de biciclete, masinute electrice, karturi, tricilete, trotinete, etc., la preturi exceptionale si pentru toate buzunarele. Toate produsele beneficiaza de garantie, iar pentru comenzile de peste 500 de lei beneficiati de transport gratuit.

No comments:

Post a Comment