Tuesday, April 11, 2017

Costume barbatesti Ricardo Montesi pentru un look elegant si mereu in voga

Din ce in ce mai multi barbati sunt preocupati de modul in care arata si in care se imbraca. Pe noi, femeile, nu poate decat sa ne bucure ca stilul nu este o notiune abstracta pentru acestia si ca le putem decoperi personalitatea in functie de ce aleg sa poarte. Totusi, le propun domnilor sa nu uite sa zambeasca, pentru ca zambetul poate sa fie considerat si el un accesoriu la fel de important precum batista de buzunar si cravata.

Nu inteleg de ce unii barbati prefera sa cumpere costume barbatesti importate, la preturi exorbitante, cand se gasesc si la noi costume de calitate, cu mult mai ieftine si disponibile intr-o gama mult mai variata de modele care cuprinde mai multe gusturi vestimentare.

Sotul meu prefera sa-si cumpere costume Ricardo Montesi fabricate in Romania din magazinul online E-Costume-Barbatesti.ro sau direct din magazinul lor din Piata Victoriei. Intotdeauna a gasit ceva pe placul lui acolo, desi este extrem de pretentios si greu de multumit.  Amandoi am fost surprinsi sa vedem ca mai exista astfel de produse pe piata romaneasca si ca putem gasi aici costume in pas cu cele mai noi tendinte ale modei italienesti, cu un design potrivit oricarei siluete, din materiale de calitate, cu finisaje impecabile, create de oameni pasionati de stilul masculin, de eleganta si de frumos. Raportul calitate/pret este unul convenabil si oricine calca pragul showroom-ului din Bucuresti sau isi achizitioneaza un costum pentru barbati online, va reveni cu siguranta si a doua oara, pentru ca asta inseamna tailoring adevarat: seriozitate, distinctie si rafinament la preturi pentru toate buzunarele. In plus, ca orice firma care se respecta retusurile sunt din partea casei. Barbatii extrem de ocupati care-si doresc sa probeze frumoasele costume, se pot considera norocosi pentru ca la solicitarea lor un reprezentant de vanzari va veni in locul dorit de acestia cu produsele dorite.
Sursa: e-costume-barbatesti.ro

Cum alegeti  costumul pentru barbati potrivit?

Care barbat nu isi doreste sa arate impecabil!? Probabil e o intrebare retorica, pentru ca vreau sa cred ca toti barbatii sunt preocupati de estetica vestimentara.  Este adevarat ca haina il face pe om, dar si omul trebuie sa stie s-o poarte. Altfel spus, trebuie sa nu-i lipseasca atitudinea. In cazul in care va intrebati ce inseamna sa ai atitudine, va voi spune ca indiferent de ceea ce imbracati, trebuie sa aveti decenta, verticalitate, nonsalanta si naturalete. Atunci cand optati pentru un costum trebuie sa tineti cont ca acesta sa fie in concordanta cu ceea ce faceti, cu evenimentul la care urmeaza sa mergeti, dar si cu starea dumneavoastra de spirit. 

Sursa: e-costume-barbatesti.ro
Indiferent de alegerea dumneavoastra, costumul trebuie sa vi se potriveasca, sa para ca maestrul croitor a stiut sa aseze in tipar croiul perfect pentru voi. Daca optati pentru costume barbati din 3 piese este important de retinut ca niciodata nu trebuie sa purtati vesta fara sacou, altfel riscati sa fiti confundati cu chelnerii.

Detaliile vestimentare fac diferenta 

 

Cravata (inclusiv nodul pe care-l facem la cravata), butonii, cureaua si pantofii sunt elementele care va vor ajuta sa lasati o amprenta a personalitatii voastre. Pe pantofi aluneca ochii majoritatii oamenilor care va privesc, iar daca nu credeti verificati pe propria piele si veti observa ca si voi aveti acest obicei despre care probabil nici nu stiati pana acum.

Sursa: e-costume-barbatesti.ro
Puteti sa transformati o tinuta de birou intr-una de top doar daca aveti putin curaj si pe langa sacoul de birou adaugati o esarfa din matase. Batistele de buzunar pot fi petele de culoare de care au nevoie tinutele neutre pentru a iesi din anonimat, dar la evenimentele business, batistele trebuie sa fie albe si impaturite uniform. Daca alegeti sa le purtati cu cravate, trebuie sa stiti ca acestea nu se asorteaza intre ele.

Sursa: e-costume-barbatesti.ro
Cureaua se armonizeaza intotdeauna cu pantofii, iar cand va alegeti sosetele trebuie sa tineti cont de nuanta pantalonului, nu de cea a pantofului cum probabil ati fi tentati sa credeti.
Sursa: e-costume-barbatesti.ro
Toate aceste lucruri care sper sa va fie de folos, le stiu de la sotul meu si tin sa-i multumesc brandului Ricardo Montesi pentru ca uneori am placuta senzatie ca il imbraca special pentru mine, ca sa ma incante cu stil, eleganta si rafinament, facandu-ma sa ma reindragostesc de el de fiecare data...


7 comments:

  1. Waw! Intr-adevar sunt foarte frumoase si elegante costumele Ricardo Montesi si confera o nota de rafinament si stil.

    ReplyDelete
  2. Super dragute,chiar imi plac. Bun articol!

    ReplyDelete
  3. Sunt foarte elegante.Un articol util pentru cei ce le place sa fie eleganti.

    ReplyDelete
  4. Sint foarte elegante si de foarte buna caliatate.Multumesc pentru sfaturi

    ReplyDelete
  5. Ne-ai dat niste sfaturi foarte bune :, iar costumele sunt superbe. Mi-ar placea sa poatre si sotul meu, mai des, costum.

    ReplyDelete
  6. Si eu am incredere in produsele romanesti, costumele prezentate de tine sunt tare dichisite.

    ReplyDelete
  7. Produsele romanesti sunt intotdeauna in topul preferintelor mele. Costumele sunt absolut delicioase si cred ca sotului meu i-ar sta super bine :d

    ReplyDelete