Thursday, May 15, 2014

Cu DTS TRAVEL AGENCY simt gustul paradisului


Vara asta vreau sa ma bucur de nisp, plaja si de bauturi racoritoare servite in baruri improvizate, amplasate peste tot de-a lungul plajei, sa raman cu amintiri trainice in memorie si sa petrec o vacanta fara griji pe litoral Bulgaria.

Rock fest-ul, Fest-ul scoicilor, Festivalul focurilor de artificii... La numai cativa kilometri de frontiera dintre Romania si Bulgaria este situat orasul Kavarna -un mic orasel pe litoralul marii, care in ultimii 10 ani s-a transformat intr-una din cele mai renumite destinatii rock din Balcani, intr-un loc de petreceri de neuitat langa mare, de festivaluri  si turism de golf. Kavarna este unul din multele exemple in dezvoltarea rapida a serviciilor de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre.





In ultimii 15 ani pe acest litoral au fost construite sute de hoteluri noi, a fost reinnoita complet baza statiunilor maritime cunoscute "Nisipurile de Aur", "Albena", "Slancev breag", "Elenite". Au aparut noi localitati de vacanta. Noua infrastructura si noile atracti, precum parcurile acvatice, porturile de iahturi si bazele pentru sporturi acvatice, sunt doar o parte din oportunitatile de vacanta care ma vor incarca cu energie si cu emotii pozitive.

Combinatia intre plajele intinse cu nisip auriu, marea calda si raportul foarte avantajos intre preturi si calitatea serviciilor a facut ca Bulgaria sa fie clasata in primele 10 destinatii la mare pentru noul sezon de vara. In clasamentul celor mai bune plaje din Europa, "Nisipurile de aur" se situeaza pe locul doi, imediat dupa vestita plaja Myrtos de pe insula Kelafonia, detinatoare a premiului pentru cea mai buna plaja din lume.


La recomandarea  ghidului turistic britanic "Rough Guides" care are o istorie de 130 de ani, si orasul Varna a intrat in topul celor 10 destinatii turistice preferate pentru vara anului 2014.


Clubul de vacanta Riviera a deschis sezonul inca din aprilie, oferind camere renovate, acces la internet cu viteza sporita si noi meniuri in toate restaurantele. In luna aprilie in complexul Riviera a inceput si sezonul nuntilor. Aici de obicei isi spun  "DA" si multe perechi din Romania.




Unul dintre locurile de vacanta cele mai apropiate de Romania, statiunea Albena, va aniversa anul acesta 45 de ani de la inaugurarea sa. De natura unica si de plaja nesfarsita a acestei statiuni s-au bucurat pana acum aproape 7.5 milioane de turisti. In vara anului 2014, pe oaspetii statiunii  ii asteapta un parc acvatic cu tobogane de 600 de metri, plaja, saptamani culinare tematice si cateva hoteluri renovate.



Cu siguranta ar fi multe de spus despre litoralul bulgaresc, dar vreau sa ma bucur si sa ma conving singura de care ar fi destinatia ideala in acest an pentru mine si incep sa consult oferta DTS TRAVEL AGENCY, o agentie turism care imi inspira incredere.

Am si gasit o oferta foarte tentanta la hotel Berlin Golden Beach 4* ultra all inclusive gold inperioada 30.05-7.06 la 44,5 euro pe noapte si cred ca o sa-mi rezev bilete avion ca sa jung cat mai repede la destinatie.



Astfel cu Dts Travel Agency, litoralul bulgaresc ma asteapta cu ospitalitate la o mica distanta de frontiera si cand ma voi intoarce acasa voi avea multe lucruri de povestit celor dragi si prietenilor.

3 comments:

  1. Este foarte frumos in Bulgaria , am fost si eu la Nisipurile de aur, e superb , preturi foarte mici , conditii super bune si distractie la maxiiiiiiiiiim ! :*

    ReplyDelete
  2. mie tot in Romania imi place....

    ReplyDelete
  3. Da, bulgarii stiu sa-si vanda mult mai bine bogatiile, trebuie sa ma hotarasc sa ajung si eu acolo. Printr-o agentie serioasa, evident, exact cum zici tu.

    ReplyDelete