Saturday, December 20, 2014

Reparatii telefoane de maini pricepute

http://www.itool.ro/ 
Aveti tablete, gps-uri, telefoane cu probleme?
Specilistii iTool se vor ocupa de ele.
O echipa bine instruita,
Inseamna o alta persoana multumita.
 
Am fost martora entuziasmului ei atunci cand l-a primit, desi imi doream si eu un smartphone de ultima generatie asta nu ma impiedica sa nu ma bucur cu tot sufletul pentru ea. Stiam ca pana acum nu a avut grija de telefoanele care i-au trecut prin mana, dar ma gandeam ca de acum situatia se va schimba.

Nu a fost asa, am descoperit cand am sunat-o s-o felicit cu ocazia zilei ei de nastere. Eu o auzeam perfect, dar ea pe mine nu, ba chiar imi mai si injura telefonul, spunand ca e defect. Incepusem si eu sa cred ca asa stau lucrurile, asa ca mi-am sunat sora sa vad daca ma aude si mi-am dat seama ca nu cauza pe care o invoca ea era cea reala. Atunci mi-am dat seama ca are nevoie de ajutor si i-am facut o vizita, telefonul ii suna neincetat si era foarte trista din cauza ca intre timp a realizat ca i s-a defectat, dar nu stia ce are si cine ar putea sa i-l repare. De asta exista insa prietenii, ca sa-ti intinda o mana de ajutor la nevoie. I-am spus ca trebuie sa-l duca la doctor iTool, cum imi place mie sa-i zic, pentru ca in mod sigur il va face sa functioneze ca si cum ar fi nou. Eu am apelat pentru prima data la ei cand am avut nevoie de inlocuire geam Samsung si am aflat ca sunt specialisti in reparatii telefoane si reparatii gps, a fost singurul service care m-a convins ca lucreaza in mod profesionist, de la care de cate ori am plecat nu am fost nevoita sa ma mai intorc, cel putin nu cu acelasi telefon. De multe ori mi s-a intamplat ca dupa ce mi-am dus telefoanele la reparat, sa functioneze cateva saptamanii, iar dupa aceea starea sa de functionare sa fie mai deplorabila decat cea precedenta, insa la ei nu a fost cazul, tocmai de aceea am indraznit sa-l recomand mai departe.

E lesne de inteles ca nu a mai stai pe ganduri si ca impreuna le-am facut repede o vizita pe strada Actor Ion Brezoianu 51, Sector 1, Bucuresti, iar problema audio pe care o avea iPhone-ul 5S al prietenei mele a fost rezolvata cat ai clipi.


Mi-a multumit minute in sir ca am dus-o la acest service, mai ca ma simteam si prost de la atata recunostiinta, pana la urma la ce sunt buni prietenii!? In plus, eu nu am facut nimic, am dus-o doar la un service de telefoane despre care stiam ca isi fac meseria cu profesionalism, iar daca ar trebui sa i se recunoasca cuiva vreun merit, atunci ei sunt cei carora li se cuvin toate laudele.

E o bucurie sa vezi ca mai sunt oameni bine pregatiti care ofera servicii si produse de calitate si le uram sa ne fie alaturi multi ani de aici incolo, pentru ca multe telefoane, tablete si gps-uri au nevoie de niste maini pricepute!

6 comments:

  1. Da,e minunat ca exista asa oameni...si eu am la parterul blocului astfel de oameni <3

    ReplyDelete
  2. E bine ca exista asemenea servicii ca noi inca nu am ajuns la stadiul acela ca afara ca daca nu mai functioneaza il inlocuim cu altul. Atata timp cat se mai poate face ceva .... profitam de ocazie .Eu am primit un aparat foto si m-am incurcat in el :)) O hiba exista, nu grava, e ceva dar nu stiu ce si nici nu stiu unde pot apela sa vad macar ce e de vina , cardul, laptopul meu nu are driverele corspunzatoare ,... dar ... ia pe cine ????? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca esti din Bucuresti, de acum vei sti la cine sa apelezi :)

      Delete
  3. pffffffffff eu il am stricat de la inceput de an :((( am un LG cu touchscreen si a luat`o razna... nu mai merge decat cu casti :(((
    pana acum am folosit telefonul tatalui meu o paleta de Samsung :((
    oricum saptamana viitoare imi iau unul nou :D
    pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti sa-l repari la ei cu incredere, macar sa-l vinzi si sa-ti scoti banii :)

      Delete