Monday, March 2, 2015

Dinţii nu mai sunt o problemă cu Cris Smile

 Mă pot declara o norocoasă dacă privesc din prisma faptului că până la 18 ani nu am avut nici o carie și nici nu am făcut vizite la stomatologie decât pentru controlul de rutină sau detartraj. De când eram micuță aveam prostul obicei să scrâșnesc dinții în timpul somnului, aşa am ajuns să am probleme destul de grave, care au necesitat luni de zile de tratament. Ce mi s-a întâmplat? Mi s-a deplasat mandibula, iar din această cauză ajunsese să-mi trosnească maxilarul când deschideam gura mai mult, când căscam, vorbeam sau mâncam, iar pe lângă toate astea, simțeam o ușoară durere... Deși nu era vizibil, era deranjant atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu, iar cel mai grav e că puteam rămâne oricând cu gură anchilozată.

E lesne de înțeles că am fost la un cabinet stomatologic și că am fost consultată. Mi-au spus că va trebui să port un aparat dentar fix timp de o jumătate de an, un aparat care trebuia să-mi țină nemișcat maxilarul și care nu-mi permitea să mă hrănesc decât cu hrană lichidă, cu ajutorul unui pai. M-am speriat, mi se părea jenant ca la facultate să am un astfel de aparat, mi-era rușine și mi-era teamă. Am făcut multe tratamente cu infraroșu, vizitam cabinetul din două în două zile, iar în mai bine de un an, am scăpat de trosnetul incomod, dar și de durere. Au trecut câțiva ani de atunci, iar acum spre surprinderea mea simt semne că această problemă se reîntoarce cu pași mici, dar siguri.



De data asta, vreau să fac lucrurile așa cum trebuie și să scap definitiv de problemă. M-am tot interesat pe internet, am vorbit și cu câteva prietene și astfel am decis că inevitabilul se va produce, prin urmare îmi voi pune aparat dentar.
 
 Când vine vorba de astfel de lucruri delicate sunt extrem de pretențioasă, așa că am decis să merg la clinica Cris Smile, la îndrumarea prietenei mele, Cristina, care apelează la ei de fiecare dată cu încredere. Am toată nădejdea că totul o să fie bine!

 Voi vorbi, voi râde din tot sufletul și voi mânca fără nici o grijă!

207 comments:

  1. Ma bucur sincer sa citesc aici ca aceasta problema se poate trata atat de simplu, cu aparat dentar; spun simplu deoarece cunosc multe persoane care au astfel de probleme cu maxilarul si care nu au aflat inca despre o rezolvare, deci raman cu dureri toata viata. Se pare ca e importanta si gasirea unui stomatolog potrivit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu siguranta! Din fericire, in Bucuresti, nu exista aceasta problema a doctorilor care nu practica meseria cu dragoste sau poate, exista si nu stiu. Cris Smile e un cabinet de stomatologie pe care mi l-au recomandat multi prieteni pentru a-mi pune un aparat dentar.

      Delete
    2. Am un băiețel de 1 an și 3 săptămâni, de ceva timp își scrasneste dințișorii. Nu o face des dar când se apuca greu îl mai opresc. Este prea mic pentru un aparat dentar sau doar pentru o vizita la stomatolog. Citit multe scrise de anumite persoane ,având o părere buna despre Cris Smile, nu as ezita sa fac un control stomatolog sau chiar sa îmi repar unele probleme dentare. Țineți-o tot așa. Succes.

      Delete
    3. Eu nu imi pun aparat dentar datorita bruxismului, ci din cauza ca mi s-a deplasat maxilarul. In ceea ce priveste copilasul, e mult prea mic ca sa va dati seama daca asta ar putea sa fie sau nu o problema pe viitor. In plus, se poate rezolva pe cale medicamentoasa sau cu ajutorul gutierelor.

      Delete
  2. Daca ai sansa sa rezolvi aceasta problema o poti face fara sa stai pe ganduri.Am cunostinte in Bucuresti si mi-au povestit cat tare este cabinetul Cris Smile,numai cuvinte de lauda am auzit despre ei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E singurul cabinet de stomatologie la care as apela in acest sens.

      Delete
  3. Daca nu ai sansa de a avea o dantura perfecta, nu ezita sa porti aparat dentar, chiar daca prezinta pe moment un disconfort, pe viitor vei putea afia un zambet stralucitor !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu as putea spune ca am dintii strambi ca as minti, dar mi s-a deplasat mandibula si din aceasta cauza trebuie sa-mi pun aparat dentar. Oricum, hotararea e luata, deci nu mai am momente de ezitare! :)

      Delete
  4. Este foarte important sa ai o dantura sanatoasa iar medicina a evoluat foarte mult, mie personal nu imi mai este teama sa merg la stomatolog si daca ar fi nevoie as purta si un aparat dentar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este foarte bine ca gandesti in acest mod. Pana la urma cand mergem la stomatologie nu mergem sa ne dea in cap, ci sa ne ingrijeasca dintii.

      Delete
  5. Fiul meu a avut aparat dentar cand era micut.Acum are o dantura foarte frumoasa.S-a chinuit cam trei ani si ceva pt.ca avea aparat mobil,il purta doar noaptea,dar si-a facut treaba f.frumos si acum poate zambii fara griji.Mai mergem din cand in cand la stomatologie pt.control sau sa faca periaj profesional.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A tinut destul de mult aparatul dentar, probabil problemele au fost mai serioase, dar totul e bine, cand se termina cu bine. Felicitari ca-l duceti la controale periodice si la periaj, in felul acesta nu-i va fi teama sa mearga la stomatologie.

      Delete
  6. Aparatele ortodontice moderne au o rata mare de succes la orice varsta. Pentru ca in zilele noastre imaginea este extrem de importanta, tot mai multe persoane se gandesc sa apeleze la aparatele pentru indreptarea dintilor. Desi exista aparate dentare foarte discrete sau chiar “invizibile”, alegere depinde in mica masura de pacient. Sa treci cu bine peste aceasta problema,pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dintii mei sunt drepti, insa mandibula mi s-a deplasat, alfel probabil inca se mirau medicii stomatologi de dantura mea. Nu stiu pentru ce aparat dentar sa optez, insa le voi cere parerea specialistilor :). Multumesc!

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am si eu mari probleme cu dantura si trebue sa merg la stomatolog ,dar cand vine vorda de partea financiara e foarte greu

      Delete
    2. Draga mea, daca nu dispui de toti banii, poti alege varianta de plata in rate prin Card Avantaj (poti plati in pana la 12 rate).

      Delete
  8. Despre Cris Smile am auzit numai cuvinte de lauda, sincer daca as sta in Bucuresti acolo m-as duce pentru orice problema stomatologica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu stau in apropiere de Bucuresti, dar in loc sa dau bani pentru niste servicii proaste, mai bine apelez la profesionisti si merg la o stomatologie care stiu sigur ca nu o sa ma dezamageasca.

      Delete
  9. Si eu ar trebui sa port aparat dentar fiindca parintii nu mi-au pus cind eram mica .Din pacate in zona unde locuiesc eu nu cred ca mi-ar rezolva problema .Am auzit despre Cris Smile numai lucruri bune .Si de la ultima extractie unde am simtit tot imi este frica sa mai merg la stomatologie.Mariana Cioranu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti face un drum pana la Cris Smile, cu siguranta teama iti va disparea. La mine situatia e cu totul si cu totul diferita, parintii au vrut sa-mi puna aparat dentar, dar eu i-am refuzat categoric, nici nu vroiam sa aud de asa ceva, iar acum va trebui sa-mi pun eu. Prostia se plateste!

      Delete
  10. Cand eram mai micuta prietenii faceau glumite pe seama celor doi dinti din fata pentru ca erau si sunt iesiti in fata, altfel spus porecle precum "castor" sau "iepuras" erau si inca sunt la ordinea zilei. Ma gandesc foarte serios sa imi pun un aparat dentar care sa ma scape de aspectul de "iepuras". Multumesc pentru articol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, aparatul dentar nu e un moft, ci o necesitate, iar dintii iesiti inafara stiu ca pot avea efecte nedorite pe viitor, asa ca nu mai amana, rezolva aceasta problema si scapa de complexe.

      Delete
  11. Eu in cc 2 ani trebuie sa-i pun aparat dentar fetitei,am tot amanat din lipsa banilor,dar deja are 10 anisori si dintisorii au cam luat-o razna :( Aud de Cris Smile de pe siteuri,fb multe lucruri bune,sper sa reusim cat mai repede sa rezolvam problema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pentru copiii nostri trebuie sa gasim toate resursele si sa le rezolvam problemele, altfel ne vom condamna noi mai tarziu sau ni se va reprosa ca nu am facut nimic ca sa-i ajutam in acest sens, desi aveau nevoie. Poti sa mergi cu incredere la aceasta stomatologie, Cris Smile. Pe langa faptul ca au niste tarife rezonabile, poti plati si in rate, daca banii sunt principalul motiv din cauza carora amani sa-i pui aparat dentar.

      Delete
  12. Ne-am propus anul acesta sa ajungem la cabinet sa ii punem aparat dentar fiicei mele deoarece are caninul crescut in afara speram sa se indrepte frumos este bine sa se ajunga din timp la cabinetul stomatologic pentru a remedia problemele

    ReplyDelete
    Replies
    1. Foarte bine faci ca-i pui aparat dentar, pentru ca se pot ivi foarte multe probleme daca nu faci asta la momentul potrivit.

      Delete
  13. Interesant articol.....la Stomatologie este bine sa mergi cel putin o data la 6 luni pentru controlul de rutina,astfel se depisteaza din timp eventualele carii.As dori sa stiu de la ce varsta se pot face sigilarile dentare la copii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi-a zis o prietena, ca ei i s-a recomandat sa-i sigileze dintisorii baietelului ei, dupa ce-i apar molarii de 6 ani. Cel mai bine ar fi sa intrebati la stomatologie.

      Delete
  14. Mult succes si curaj in ce-ti propui. Multa lume are o "fobie" cand vine vorba de dentist, acum nu stiu daca e frica in sine de se intampla in cabinet sau frica de costurile pe care trebuie sa le achite. E pacat ca o ramura atat de importanta a medicinei este si atat de costisitoare. Mi-ar fi placut ca ai mei parinti sa fi avut mai multa grija in copilaria mea, un aparat dentar mi-ar fi rezolvat problemele si acum as fi avut un zambet frumos. :) Din pacate acum tot ce tine de stomatologie e prea costisitor pentru multi si ajungem la medicul specialist doar in caz de urgenta. Mi-ar placea sa-mi permit sa-mi repar toata dantura si sa am un zambet frumos... :D Intrebarea mea, poate Cris Smile sa creeze o dantura de la 0? Adica sa indeparteze orice problema , chiar si toti dintii si sa formeze o dantura noua, perfecta? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am fobie de stomatolog sau de stomatologie, eu nu am vrut sa-mi pun aparat dentar din teama de ce vor spune colegii de facultate. Ai mei mi-au luat masina la 18 ani, iti dai seama ca nu se punea problema lipsei de bani.
      Sunt sigura ca la Cris Smile iti vor da toate lamuririle si vei pleca multumita dupa ce vei vedea rezultatul final, iar in privinta banilor nu trebuie sa-ti faci probleme, pentru ca poti opta pentru plata in 12 rate, iar dobanda este zero, trebuie doar sa vrei.

      Delete
  15. Buna ziua!I Multi dintre noi ajung sa-si piarda dintii din cauza unei igiene necorespunzatoare,frica de a merge la stomatolog...si cum nici alimentatia nu mai este ca pe vremuri trebuie sa avem, mare grija de dintii nostri!Ideal este ca acum sunt tot felul de aparate pt indreptarea dintilor,implanturi dar totusi mai bine prevenim pierderea dintilor mergand macar o data la 3 luni la stomatolog pt o evaluare a danturii..intradevar multi se sperie si de preturile de la stomatologie...cu totii stim ca exista si oameni care abia au ce manca ,lipsa banilor fiind unul din motivele din cauza caruia nu merg la stomatolog sa-si trateze dintii..Felicitari pt articol !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe cei care-si pierd job-urile, sunt bolnavi sau au grija de oameni bolnavi ii inteleg, insa mi-e greu sa inteleg oamenii care nu au ce manca, dar nici pofta de munca nu au. Am intalnit destui care se vaitau si atunci cand li s-a propus un job chiar foarte bun, au incercat sa mi-l paseze mie, desi eu aveam un job stabil de care eram multumita. Pe langa asta, nu lasa nici tigarile, si atunci imi pun intrebarea cum de tigari fac rost, dar de stomatologie, nu?

      Delete
  16. de la ce varsta e recomandat copiilor sa poarte aparat dentar? baietelului meu de 8 ani i sa spus ca va trebui sa poarte aparat dentar

    ReplyDelete
    Replies
    1. La 8 ani poate purta aparat dentar, probabil ca deja i-au dat molarii de 6 ani. Mai bine sa rezolvati din timp aceasta problema si faceti o programare cat mai curand la stomatologie.

      Delete
  17. E foarta importanta ingiena orala, eu am vazut asta inca de cand eram gravida si am pierdut 3 masele. Mario anul trecut in iunie a cazut si si-a lipit dintele din fata de gerul , acum e venit inapoi dar stramb, crezi ca e necesar aparatul dentar la dintii de lapte? Afecteaza cu ceva dintii buni care o sa creasca?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred. Lui Mario al meu, i-au cazut deja primi dinti, de dinainte sa implineasca 6 ani, asa ca eu zic sa astepti, sa vezi cum se desfasoara lucrurile si abia apoi sa hotarasti impreuna cu medicul stomatolog daca are nevoie sau nu de un aparat dentar. Ideal ar fi sa nu apelezi la acelasi medic la care ai fost, pentru ca sunt sigura ca din 3 masele, macar una putea sa fie salvata, dar unora le e mai usor sa le scoata.

      Delete
  18. Pentru a avea un zambet frumoas si o dantura sanatoasa,trebuie sa merge intr-un cabinet stomatologic si asta nu trebuie sa ne sperie.Nici aparatul dentar nu e ceva de care trebuie sa ne fie frica.Am vazut ca si vedetele apeleaza la el cu incredere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, m-am mirat si eu cand am vazut vedete de peste hotare cu aparat dentar.

      Delete
  19. Baiatul meu de 14 ani ani are aparat dentar. E un lucru foarte util. E foarte bine sa ai grja de dantura.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E bine ca esti o mama responsabila si ai luat decizia de a-i pune aparat dentar. Felicitari!

      Delete
  20. Ma bucur ca ai gasit o clinica pe placul tau, care ofera servicii stomatologice de calitate. Din pacate, si eu trebuie ajung destul de des la stomatologie. Unde se afla aceasta clinica?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu ma bucur. Adresa pe care o are aceasta stomatologie este: Str. Malcoci, 2, bl. 36, sc. B, AP. 59, Bucuresti, Sector 5.

      Delete
  21. Sunt foarte incantata ca ai scris acest articol despre STomatologie si mai ales despre a Aparatele Dentare. Spun acest lucru deoarece fetita fratelui meu chiar a avut nevoie de un aparat dentar.I. I-a fost recomandat cabinetul stomatologic Cris-Smile de un prieten care urma acolo tratament si a fost foarte multumit de serviciile acestui cabinet. Bine inteles s-a dus acolo si i-a pus un aparat dentar pe care nici nu-l simtea in gura. Nu mai spun ca serviciile sunt la cel mai inalt grad de profesionalism, curatenie, atentie deosebita pacientului si nu in ultimul rand preturile accesibile. Te sfatuiesc pe tine si toti cei care aveti nevoie de servicii stomatologice sa va indreptati cu toata increderea la cabinetul Cris -Smile

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, m-am convins si eu ca ce spui tu si Cristina e perfect adevarat, de aceea am luat decizia sa-mi pun un aparat dentar si o voi face doar la ei.

      Delete
  22. Pentru a avea o dantura perfecta trebuie sa mergem la cabinetul stomatolog pentru consultatie ,iar daca medicul constata ca dantura este stramba medicul ii va pune aparat dentar pt indreptare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Foarte corect! Un aparat dentar nu se pune doar daca noua ni se pare ca ne-ar fi necesar.

      Delete
  23. Aparatul dentar il consider necesar,in copilarie, dar si in perioada adolescentei,chiar zilele,trecute am observat,ca si fiica mea,are un dinte care are o pozitie gresita...si ar avea nevoie de corectarea prin aparatul dentar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atunci e bine sa-si puna un aparat dentar, bineinteles dupa ce consulta un specialist in ortodontie. Eu i-o recomand pe doamna doctor Cristina Munteanu.

      Delete
  24. Cand reusesti sa-ti invingi teama si mergi la stomatologie pentru corectia dintilor cu ajutorul unui aparat dentar este util sa te informezi nu numai asupra preturilor dar si asupra efectelor in timp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mai exista aparate dentare ca pe timpuri care sa-ti afecteze dintii, din contra acum dintii iti sunt afectati daca nu faci ceva ca acestia sa fie aliniati.

      Delete
  25. Nu as avea nevoie de aparat dentar, dar m-ar interesa daca la aceasta stomatologie se practica si implantul dentar pentru ca as avea nevoie de unul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur ca da, daca nu ma insel doamna doctor Ioana Teoteoi e specializata in implantologie, dar mai sunt si alti medici competenti in aceasta stomatologie cu aceasi specializare.

      Delete
  26. FB: klaudya nutiu stomatologul vede cand dinti sunt bolnavi eu ma fost cu fiul meu si nu a oservat plus intrebarea e daca dinti se aliniaza singuri la copii fara aparat dentar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, cum sa se alinieze singuri? Daca sunt strambi, strambi vor ramane daca nu-si pune aparat dentar.

      Delete
  27. Nu am auzit de clinica Cris Smile pana acum, imi poti spune in ce orase are sediu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din cate stiu eu aceasta stomatologie e doar in Bucuresti (sectorul 5).

      Delete
  28. este bine sa facem anual control la stomatologie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este si mai bine daca facem doua controale pe an la stomatologie :)

      Delete
  29. Bună. Sunt Andreea Grecu. Foarte interesant articol, și mătușii mele i s-a întâmplat asemănător, era mica pe atunci. Nu știu ce a făcut ... a deschis gura atât de tare ca pentru o săptămână i-a rămas aproape anchilozată. De abia o putea închide pe jumătate. Nu a mers la stomatolog sau sa își pună aparat dentar. Sper sa nu am și eu probleme de genul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atat de grav si nu a facut nimic in sensul asta? Nu cred ca ti se va intampla si tie, stai linistita. Mergi de doua ori pe an la controale, fa-ti detratraj si totul o sa fie bine :).

      Delete
  30. La ce strungarete am eu sigur as avea nevoie de un aparat dentar .Am 34 de ani dar de la 18 ma tot plimba prin cabinete stomatologice nu e placut dar trebuie . Cercea Irina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai mult ca sigur ai nevoie de un aparat dentar, dar cel mai bine e sa intrebi un medic specialist.

      Delete
  31. AR FI BINE DACA AM AVEA ASTFEL DE CABINETE DE STOMATOLOGIE MACAR CATE UNUL PE JUDET.AM AUZIT DE LA MULTE PERSOANE CA SE PLANGEAU DE FELUL IN CARE SUNT TRATATI,DE FELUL CUM PUN APARATUL DENTAR UNII MEDICI.andutu alex

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, din pacate aceasta clinica stomatologica o gasiti doar in Bucuresti.

      Delete
  32. fb Mirela Mandreanu !! este ideal sa trecem pragul unui cabinet stomatologic..asa viata danturii va fi lunga .am si eu probleme dar nu am curaj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu siguranta, vizitele la stomatologie au efect benefic asupra danturii noastre.

      Delete
  33. Replies
    1. Pentru ca oamenii au devenit constienti de problemele lor si nu se mai tem sa-si puna un aparat dentar ca sa si le rezolve.

      Delete
  34. Dantura frumoasa este foarte importanta pentru noi. Dupa doua sarcini..am problemw cu dantura. Sper sa gasesc un cabinet stomatologic bun, intrucat am nevoie de un implant dentar sigur..si sper ca doctorul sa fie unul profesionist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, iti recomand clinica Cris Smile. Acolo nu sunt doar medici specialisti in ortodontie, ci si in implatologie, asa ca daca ai nevoie de implant dentar nu ezita sa le faci o vizita.

      Delete
  35. Dantura este foarte frumoasa..chiar am mers la un cabinet stomatologic..Felicitari Mirela Mandreanu!!!!!Esti un exemplu pentru noi toti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur sa vad ca fetele ce ma urmaresc isi castiga si admiratori. Poate ar trebui sa mearga mai multe la stomatologie, in felul asta isi vor atrage simpatii...

      Delete
  36. Cand eram tanar nu multi foloseau aparat dentar in Romania , pe baiatul meu cel mai tanar l-am dus la stomatolog si multi ani a purtat aparat metalic ! Recomand tuturor parintilor sa treaca pragul unui cabinet stomatologic daca vor o dantura frumoasa si sanatoasa pentru copiii lor !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pentru ca nu toata lumea era deschisa la minte, nici acum nu sunt multi care-si dau seama ca aparatul dentar e singura solutie pentru o dantura perfecta, indiferent daca e vorba de a lor sau a copiilor lor.

      Delete
  37. Eu am doi dinti din fata putin mai strambi, parintii mei nu s-au gandit cand eram mica sa imi puna un aparat dentar, pentru a-i indrepta. Sunt curioasa, acum, la 22 de ani ar fi tarziu sa il port? Ar reusi sa imi indrepte dintii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, la 22 de ani nu e tarziu sa-ti pui aparat dentar, nu cred ca are o limita de varsta. In plus, o faci si ca sa te simti mai bine in pielea ta.

      Delete
  38. am si eu intrebare daca se poate, la copii de la ce varsta se recomanda aparat dentar?
    inca are dinti de lapte baietelulmeu, dar caninii i-au crescut stramb ,eu banuiesc ca din cauza suzetei. mi-am popus sa-l duc la stomatologie sa vadem daca si viitorii dinti vrcrestetot stramb. multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, nu sunt medic, dar cred ca nu e cazul sa te gandesti de acum la un aparat dentar...

      Delete
  39. Pentru a avea o dantura frumoasa trebuie sa mergem la cabinetul stomatologic,din pacate eu merg cam rar...am o frica.Trebuie sa ma duc pentru cateva plombe dar tot aman de pe o zi pe alta .... :) Acum grija mea cea mare este nepotelul,vreau sa fiu foarte atenta cand se vor schimba dintisorii daca nu vor fi drepti va tebui sa-i pun un aparat dentar,sper sa nu fie nevoie :)
    Multumim de articol,este foarte util! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lucica, sa nu te mai aud asa! Stiu cat iti iubesti nepotii, am observat asta din toate comentariile date, dar iubirea asta nu trebuie sa te impiedice sa ai grija de tine, la urma urmei nepotelul are nevoie de o bunica sanatoasa. Du-te de urgenta la stomatologie!

      Delete
  40. Replies
    1. Ideea nu a fost a mea, aparatul dentar a fost sugestia medicului stomatolog.

      Delete
  41. stii pe careva care si-a pus aparat dentar la 30 de ani? oare mai merge?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am 30 de ani si-mi pun aparat dentar, asa ca merge...

      Delete
  42. Eu saptamana trecuta am fost prima oara la stomatologie pentru o plomba mica. Nu mi-a placut. Ma intrebam daca se mai poate pune aparat dentar dupa 20 de ani?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur ca se poate pune aparat dentar si dupa 20 de ani, dar numai la recomandarea medicului stomatolog.

      Delete
  43. Nu am purtat aparat dentar niciodata,dar ma intereseaza etapele purtarii acestui aparat pentru nepoata mea.Cred ca o voi programa la Cris Smile pentru o consultatie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numerele de telefon unde iti poti face o programare la aceasta stomatologie sunt: 0723 918 404 sau 021 423 0072.

      Delete
  44. Si copilul meu are o problema grava in ceea ce priveste estetica dintilor, fiind foarte strambi. Cei de la Cris Smile, se ocupa si de copii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur ca da, ii poti pune aparat dentar mobil si il poti personaliza.

      Delete
  45. eu am fost inca de mica la dentist,chiar am purtat aparat dentar pana in adolescenta, si pot spune ca a fost cea mai buna decizie.o clinica de stomatologie cu specialisti priceputi si amabili iti poate oferi cel mai frumos accesoriu pe care o femeie il poate avea: zambetul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am uitat sa te intreb...in legatura cu aparatul dentar,se poate pune si la persoanele adulte?sora mea doreste sa isi puna,dar multi i-au spus ca e prea tarziu

      Delete
  46. Nu am frica de stomalagie.Merg de cel putin 2 ori pe an,Pentru dertatraj si control.Sunt curioasa de aparatul dentar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, daca te duci atat de des la stomatologie si nu ti s-a recomandat un aparat dentar, atunci nu ar trebui sa te gandesti la el.

      Delete
  47. Orice tip de aparat dentar recomandat de medicul stomatolog este binevenit, deoarece poate rezolva o gramada de probleme: estetica, anumite dureri articulare, musculare si altele. Este foarte bine ca ai decis sa porti acest aparat. Sper sa fii multumita de Cris Smile. Si ca sfat catre cei cu copii: daca au dintii "strambi", ca sa ma exprim asa, puteti rezolva aveasta problema mult mai usor si mai ieftin in copilarie, decat atunci cand acestia vor deveni adulti. O vizita la un cabinet de stomatologie nu strica. Aceasta ar trebui sa fie obligatorie din 6 in 6 luni chiar pentru un simplu consult. Am incredere in Cris Smile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am incredere in aceasta stomatologie si sper ca totul o sa fie bine.

      Delete
  48. si eu pateam asa cu trosnitul si m-am dus la stomatologie; s-a dovedit a fi ceva de la o masea de minte pe care refuzasem sa o scot; am scos-o atunci si problema s-a remediat. Ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul de a merge la Cris Smile. Eu am trecut prin vreo 3 cabinete pana am ajuns aici si aici am ramas de trei ani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu ma bucur ca te-am ascultat. Tocmai ce spuneam ca sunt cauze diferite de la persoana la persoana si de-asta trebuie mers la stomatologie si consultat un specialist.

      Delete
  49. Rotaru Gabriela Tatiana
    Nepoata mea are ceva probleme cu dantura,( dintii din fata sunt ceva iesiti in afara,nu calca bine) dar are 15 ani si as dori sa stiu daca merge si la aceasta varsta pus aparat dentar. E cam tarziu dar se poate rezolva aceasta problema?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur ca se poate rezolva problema, aparatul dentar se pune incepand de la varsta de 6 ani si nu are limita de varsta.

      Delete
  50. Ai fost o norocoasa ca nu ai avut mari probleme! Eu, de pilda, am de-a carii, de-a masele rupte de nici nu vreau sa zic.. si am doar 18 ani! Mi-am rezolvat o mare parte din probleme insa o vizita la un cabinet stomatologic precum Cris Smile mi-ar prinde bine! Stii cumva daca au sediu si in Galati?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate nu, doar in Bucuresti, insa sper sa gasesti o stomatologie buna, daca nu reusesti sa ajungi la ei.

      Delete
  51. Am gija de dantura mea.Ma spal de cel putin doua ori pe zi pe dinti.Merg la detatraj de doua ori pe an la stomatologie.Si cunosc cred eu beneficiile aparatului dentar

    ReplyDelete
    Replies
    1. E foarte bine! Atunci sunteti un model demn de urmat. Stomatologia ar trebui sa fi o mana de ajutor pentru toti in a avea un zambet perfect. Felicitari!

      Delete
  52. Fiica mea are probleme cu dantura cand a fost mica a folosit zymaflour dar fara efect acum un canin i-a crescut in afara si are nevoie de aparat dentar pentru indreptarea lui sper sa avem noroc deoarece zambetul conteaza cel mai mult .Are 16 ani se poate sa revina in rand cu ceilalti?il are crescut in afara in fata mai poate sa revina la normal cu ceilalti dinti?rafay violeta daniela sunt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur ca poate sa poarte aparat dentar la 16 ani, dar ce fel de aparat si cat timp, doar un medic stomatolog poate sa decida.

      Delete
  53. Buna foarte frumos articolul.Din fericire pot spune ca nu am avut nevoie de aparat dentar ,insa va avea nevoie fiul meu de 3ani dupa ce ii vor cadea dintisori de lapte si apoi v-om vedea daca va mai fi nevoie .Desi am mici probleme cu dantura cu o mica vizita la un cabinet stomatologic le voi rezolva ,insa mi-e putin frica.E foarte bine ca ai decis sa porti acest apara si sper sa fii multumita de Cris Smile.Sanatate multa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc , draga mea. In ceea ce-l priveste pe pitic, nu e cazul sa te pripesti in a spune ca are nevoie de aparat dentar. Asta numai timpul poate decide.

      Delete
  54. Eu as vrea sa sa-i pun copilasului meu un aparat dentar safir. Ai idee cat de rezistent e? Imi poti da te rog si un numar de telefon de contact unde sa ma pot programa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din ce stiu e un aparat dentar invizil si rezistent. Acestea sunt numerele de telefon la care il poti programa, ce fel de aparat dentar ii este necesar, va hotara medicul stomatolog : 0723 918 404 sau 021 423 0072.

      Delete
  55. Daca as locui in Bucuresti ,as alege Cris Smile pentru orice problema stomatologica ! Este foarte important sa ai o dantura sanatoasa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am ales aceasta stomatologie, desi nu locuiesc in Bucuresti.

      Delete
  56. Foarte buna ideea si eu as opta pentru aparat dentar daca as avea probleme din fericire dinti mei nu sunt strambi dar din pacate mi-a picat un canin si as dorii un implant .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti apela la cabinetul stomatologic Cris Smile si pentru un implant dentar.

      Delete
  57. As vrea sa optez pentru un aparat dentar lingual. Imi poti spune te rog daca e tot la fel de eficient ca si cele traditionale?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depinde... In unele cazuri ar putea sa nu fie la fel de eficient ca un aparat dentar traditional.

      Delete
  58. Intotdeauna mi-a fost frica de mers la stomatologie....auuuu numai cand ma gandesc ma ia cu lesin :))) . Interesant si util articol,multumim draga mea!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce sa-ti fie frica de stomatologie? Ca doar nu te asteapta un capcaun dupa usa. Sau... :)))

      Delete
  59. si eu am avut aparat dentar prin clasa a 5-a, iar acum merg de 2 ori pe an la clinica mea de stomatologie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Excelent! Daca mergi la stomatologie de doua ori pe an, inseamna ca esti o persoana responsabila.

      Delete
  60. Un articol interesant.Sa stii ca am observat ca sunt din ce in ce mai multi copii care au nevoie de un aparat dentar, multumesc pentru recomandari, o sa apelez si eu la clinica de stomatologie daca voi avea nevoie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, am vazut si eu. Sper ca baietelul meu sa nu aiba nevoie de un aparat dentar, desi mi se pare ca un dintisor are tendinta de a-i creste stramb...

      Delete
  61. Eu merg odata la sase luni la stomatologie pentru un control preventiv,chiar daca nu am nici-o problema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E foarte bine cum procedezi, toata lumea ar trebui sa mearga din 6 in 6 luni la stomatologie.

      Delete
  62. ce bine ar fi fost sa citesc acest articol pe vremea cand aveam o varsta frageda, acum as fi avut o dantura perfecta, dar cum niciodata nu e prea tarziu ,macar am aflat de aceasta minunata clinica stomatologica la care voi apela pe viitor. as avea si eu o intrebare:” Care sunt primele semne ale parodontopatiei?”

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iata ce am gasit pe net: este provocata de actiunea nefasta a placii dentare si a tartrului, care contin numerosi germeni, asupra tesuturilor de sustinere a dintelui (gingie, os alveolar, cement).
      Ea se traduce printr-o gingie rosie si umflata care sangereaza la cel mai mic contact, indeosebi in cursul periajului dintilor. Parodontitele cronice, foarte frecvente, afecteaza de obicei adultul in jur de 30 de ani. Evolutia lor este foarte lenta.

      Tratament - Debuteaza printr-un detartraj-polizaj al radacinilor, cu scopul de a incetini procesul de depunere a tartrului. Este indispensabila practicarea unui periaj corect al dintilor, ceea ce permite eliminarea regulata a placii dentare. Cateva luni mai tarziu, se procedeaza la o evaluare a starii tesuturilor si, daca este cazul, la o acoperire a structurilor distruse (grefe de gingie, acoperirea leziunilor osoase cu ajutorul coralului, hidroxiapatitei fosfatilor tricalcici etc.).
      Mai multe detalii, iti poate da medicul stomatolog, eu nu as putea, pentru ca nu stiu.

      Delete
  63. am o prietena care de curand a facut un implant la acest cabinet si pot sa spun ca nu e multumita...e foarteee multumita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te joci cu inima mea! Cand am citit ca nu e multumita facusem niste ochi cat cepele, apoi mi-am revenit :)). Sa inteleg ca aceasta stomatologie e cea mai buna optiune, nu?

      Delete
  64. Si eu am fost norocoasa, pana prin liceu nu am avut nici o carie. Dar, dupa sarcina, am mers cam des pe la stomatologie, ca au aparut o gramada de carii, probabil datorita deficientei de calciu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact aceasi problema am avut si eu, din aceasta cauza vizitele mele au fost mult mai dese la stomatologie, fata de cat imi doream.

      Delete
  65. Din ratiuni strict estetice, am amanat si eu purtarea unui aparat dentar, desi stiu ca rezultatul o sa fie unul spectaculos. Probabil, nici nu am gasit o stomatologie care sa-mi inspire incredere. Imi poti da si mie un numar de telefon sau un mail de contact pentru a ma programa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt sigura ca de aceasta stomatologie vei fi multumita. Acestea sunt numerele de telefon la care va puteti programa: 0723 918 404 sau 021 423 0072, iar acesta este mail-ul office@cris-smile.ro

      Delete
  66. Mie mi- e cam teama de stomatologie,dar stiu ca este important sa avem dintii sanatosi asa ca m ar tenta sa apelez la criss smile

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numai sta pe ganduri si fa-ti un control de rutina la aceasta stomatologie, e mai bine sa prevenim, decat sa tratam.

      Delete
  67. Interesant articol, am mai citit despre aceasta clinica.Oare de ce nu este si la mine in oras clinica Criss Smile? As avea mare nevoie pt fiul meu de un doctor bun care sa imi recomande un aparat dentar,are doar un dintisor putin in spate si as dori sa stiu daca se indreapta fara aparat dentar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa gasesti un medic specialist in ortodontie si sa-i ceri parerea. El iti va spune daca e nevoie de aparat dentar sau nu.

      Delete
  68. un consult stomatologicam si eu nevoie,Greu cu cabinetele pe la noi ...aparat dentar nu am avut ,mi-a dat Doamne Doamne dintii drepti doar ca f sensibili

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atunci, nu mai sta pe ganduri si fa o vizita la cabinetul stomatologic!

      Delete
  69. eu si acum merg cu inima stransa la stomatolog deoarece am avut parte de tot felul de probleme neplacute :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probabil, nici nu ai ales medicul stomatolog potrivit. Eu cred ca daca mergeam de prima data la stomatologia Cris Smile, imi puneam de la inceput aparatul dentar.

      Delete
  70. Problema cea mai mare in București este că, atunci când suni pentru o programare la un stomatolog renumit, ai de așteptat și două săptămâni până găsești un loc liber.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer, nu am idee. Eu cand am sunat la stomatologie pentru programare, am fixat din proprie vointa o data mai tarzie.

      Delete
  71. Nu prea am probleme la acest capitol, dar e bine de stiut. Un articol interesant cu informatii utile despre implantul dentar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vad ca foarte multa lume confunda notiunea de implant dentar cu aparat dentar. Sunt doua lucruri diferite si sper sa nici nu le aflati vreodata sensul.

      Delete
  72. Interesant articol. Si eu am fost in ultima perioada la stomatologie de nenumarate ori cu problema mea vesnica si anume trartrul. Desi ma spal pe dinti zilnic...am facut si detratraj, tartrul tot reapare
    Deci Cris Smile...ce pot face mai mult de atat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt un pacient al stomatologiei Cris Smile si ma confrunt cu aceasi problema, desi nu fumez. O s-o intreb pe doamna doctor care poate sa fie cauza si o sa te anunt.

      Delete
  73. Mie imi este foarte frica de stomatolog, dar nepotica mea a avut mare nevoie de un aparat dentar pe care il poarta de 5 ani binenteles sa schimbat in timp dar spun ca trebuie sa-l poarte permanent ,acum are o dantura foarte frumoasa si ingrijita pentru ca zambetul conteaza cel mai mult.
    Ivan Janeta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Foarte mult timp l-a purtat, e bine totusi ca aparatul dentar i-a daruit un zambet de care poate sa fie mandra.

      Delete
  74. pentru ca am avut din copilarie probleme cu dantura , recomand oricui sa mearga din timp la stomatolog si daca este nevoie sa poarte si un aparat dentar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarat, o stomatologie nu sperie si nici nu face rau nimanui, din contra...

      Delete
  75. Dantura sănătoasă e cea mai frumoasă

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, dar pentru asta trebuie sa facem controale regulate la cabinetul stomatologic.

      Delete
  76. Mai devreme sau mai tarziu,apar si problemele dentare.Indicat este sa mergem la un cabinet stomatologic din timp pentru a evita aceste "probleme" , pentru a nu ajunge la implant dentar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea avea asemenea probleme cu dantura, incat sa ajung la implant dentar, dar nu se stie niciodata...

      Delete
  77. Am auzit de acest cabinet stomatologic,tot mai des ,e extraordinar,sa se bucure cei care il au in oras,oamenii profesionisti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer, merita sa auda cat mai multa lume de el. E un cabinet stomatologic care merita toate laudele.

      Delete
  78. Eu de aparat dentar nu am nevoie dar e indicat sa mergem din cand in cand la control la un cabinet stomatologic, un zambet frumos cu dinti sanatosi fiecare ne dorim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici nu doresc cuiva sa aiba nevoie de aparat dentar, ideal e sa avem o dantura perfecta din nastere, dar la controale trebuie sa mergem toti.

      Delete
  79. Multumesc pentru acest articol deoarece nepotica mea are cativa dintisori prost pozitionati si nu reusesc sa o conving sa mergem la stomatologie.Inrebarea este daca la Cris Smile pot fi montate aparate dentare si la copii cu varsata de 11 ani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, la Cris Smile pot fi montate si aparate dentare pentru copii in varsta de 11 ani si ca s-o convingeti puteti opta pentru un aparat dentar personalizat, sunt sigura ca o va incanta.

      Delete
  80. Asa cum eu in perioada adolescentei mele,ma duceam la cabinetele de stomatologie din scoala ,am stiut ca-i foarte important si cu fiica mea sa procedez la fel, ca-i mai bine sa previi decat sa combati.In primul rand pentru a "repara" cea mai mica problema care i-ar putea afecta dintii ca structura si-n al doilea rand ca forma, ca pozitionare a danturii ,tot ce tine de ortodontie , cu ajutorul unui aparat dentar. Din fericire n-a fost cazul ,decat de o plombita rebela, dar in fiecare an ma voi duce la controlul de rutina.M-ar interesa totusi pana la ce varsta mai poti "repara" anomaliile dentomaxilare cu aparatul dentar ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este foarte sanatoasa gandirea ta. Din cate stiu pentru aparatul dentar nu exista o limita de varsta, dar trebuie intrebat medicul specialist.

      Delete
  81. Ma bucur ca ai gasit o clinica care ofera servicii stomatologice de calitate. Din pacate, toti avem o retinere in a ajunge la un cabinet stomatologic Ce preturi practica? dar cand e vorba de sanatate chiar nu conteaza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce pot sa spun? Preturile pe care le practica sunt mai mici decat la orice stomatologie de la mine din oras.

      Delete
  82. Este important sa avem grija de dantura noastra inca din copilarie. Motiv pentru care fetita mea,este prietena cu stomatologia si in curand,va purta un foarte util si elegant aparat dentar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce frumos ai pus asta in context, m-ai amuzat foarte tare. Felicitari pentru prietenia cu stomatologia! :)

      Delete
  83. Am fost operata din cauza ca am suferit un accident de circulatie,am facut vizite la stomatologie pt a-mi punwe dintii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau, draga mea! Sa nu uiti ca si controalele periodice la stomatologie sunt extrem de importante pentru sanatatea dintilor nostri.

      Delete
  84. Eu personal nu am avu probleme sa port un aparat dentar ,slava Domnului dantura mea e sanatoasa dar cunosc persoane care faceau vizite regulate la stomatologie pentru a-si indrepta dintii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si noi trebuie sa facem vizite regulate la stomatologie pentru controalele de rutina.

      Delete
  85. Aparatul dentar este destul de sigur si foarte eficient.Am purtat personal siil recomand . Aveti grija de dintii vostri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faptul ca sunt multe persoane ce nu regreta ca si-au pus aparat dentar imi da mai multa incredere si putere...

      Delete
  86. Articolul este foarte interesant si pentru cei care locuiesc in Bucuresti aceasta clinica de stomatologie sigur le va fi de folos. Eu din fericire nu am avut nevoie nici de aparat dentar si nici de alte interventii..dintii mei sunt sanatosi si nu am nevoie de stomatolog/dentist...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, acest lucru il poate dovedi doar o vizita la stomatologie. Sunt foarte multe persoane ce sunt sigure pe dantura lor si nu au habar de carille pe care le au decat atunci cand acestea devin dureroase.

      Delete
  87. Este foarte important sa ai o dantura sanatoasa iar medicina a evoluat foarte mult.
    Dar din fericire am o dantura excelenta si nu am nevoie de stomatolog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E o conceptie eronata, de medic stomatolog avem nevoie intotdeauna, pentru ca desi nu avem probleme, trebuie sa facem controale periodice si detartraj.

      Delete
  88. Purtand un aparat dentar avem sansa sa corectam micile imperfectiuni si la final sa ne mandrim cu un zambet stralucitor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Foarte adevarat! Eu sper doar ca dupa ce port aparatul dentar sa pot casca fara sa-mi oprim aceasta senzatie, sa pot musca un mar fara sa aud trosnete, etc.

      Delete
  89. Dintotdeauna mi-am dorit sa am un zambet perfect si o dantura sanatoasa, dar, din pricina mai multor vizite nefaste la diferite cabinete stomatologice ajunsesem sa cred ca dorinta mea nu mai poate fi "indeplinita".Dar acum dupa ce am citit articolul tau cred ca o sa incerc si eu la Cris Smile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O sa te convingi singura de serviciile stomatologiei Cris Smile. :)

      Delete
  90. Informatii utile in acest articol! Este bine de stiut care sunt clinicile cele mai bune, daca ai probleme cu dintii si trebuie sa porti aparat dentar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu neaparat pentru a-ti pune aparat dentar, acest cabinet rezolva orice gen de problema cu dantura.

      Delete
  91. Ai idee daca pot face detratraj si prin alta metoda decat cea dureroasa la aceasta stomatologie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te rog sa suni la numarul afisat pe site si sa ceri mai multe detalii.

      Delete
  92. Informatii foarte utile despre stomatologie.De obicei nu ne ducem de frica sau din cauza banilor.Eu recomand aparatul sentar este foarte bun si sanatos pentru dinti.Cris Smile e o alegere buna recomand cu incredere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. La stomatologia Cris Smile preturile sunt acceptabile, iar avantajul este ca poti opta pentru plata in rate, asa ca lipsa banilor nu ar reprezenta o cauza majora.

      Delete
  93. ...minunat articol! Eu trebuie sa-mi fac curaj sa merg la un ortodont...este absolut necesar un aparat dentar pentru simpatica mea dantura! Mi-e dor sa zambesc larg! Articolul tau m-a convins!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca te-am convins, ti-o recomand pe doamna doctor Cristina Munteanu. Sunt sigura ca dantura ta o sa fie si mai simpatica.

      Delete
  94. Sabangianu MihaelaMarch 6, 2015 at 7:53 AM

    Si eu trebuie sa-mi pun APARAT DENTAR, dar pana in prezent nu mi-am facut curaj. Draga Cris Smile, este dureros sa porti asa ceva?

    ReplyDelete
  95. Am purtat aparat dentar (roz chiar) :)) si Da! in sf am dintii drepti ...desi am suportat multe glume etc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mai conteaza glumele, conteaza ca acum datorita aparatului dentar ai o dantura perfecta.

      Delete
  96. De cand ma stiu am avut probleme cu dantura si pentru a evita alte probleme am ales profilaxia si vizitele la stomatolog au devenit o regula pentru mine. Dar in familie am multe persoane care au nevoie de aparat dentar si as vrea sa stiu cam la ce suma ar ajunge unul pentru copii, la Cris Smile?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din cate stiu eu, 600 de lei si poti opta pentru plata in rate. E o stomatologie cu servicii de calitate la care are acces toata lumea.

      Delete
  97. Consider ca dantura si implicit zambetul sunt cele mai importante pentru o persoana. Daca dintii nu sunt perfecti, atunci este indicat un aparat dentar si acesta se rezolva intr un cabinet stomatologic profesionist..si care este mai bun decat Cris Smile??

    ReplyDelete
  98. Dantura este o carte de vizita destul de impunatoare.In momentul in care dantura da semne ca s ar imbolnavi,trebuie sa mergem la stomatolog,deoarece multe probleme de sanatate se pot ivi de la o simpla carie,o paradontoza sau o infectie care nu trece de la tratament. Si apoi recomand un aparat dentar copiilor cat mai din timp posibil,deoarece mai tarziu s ar putea sa fie mult prea tarziu.

    ReplyDelete
  99. Si eu am purtat aparat dentar cand eram prin clasa 2-a,nu pentru deplasarea mandibulei ci a dintilor din fata sus..am urat aparatul ala,il urasc si acum cand imi aduc aminte..profitam de orice ocazie numai sa-l scot,nu il purtam la scoala pt ca imi era rusine si nici cand ieseam din casa.Era extrem de dureros.Acum cred ca s-au mai schimbat lucrurile mai ales,tehnica.Sa ne dai detalii dupa ce mergi la clinica despre calitatea medicilor,atat umana cat si profesionala,despre preturi(daca sunt decente si accesibile sau nu) si mai ales,daca ai pierdut mult timp in sala de asteptare sau au fost respectate intocmai programarile.Urasc cand merg la dentist,ca desi se face programare,de cele mai multe ori petrec inca o ora sau chiar 2 in sala de asteptare!

    ReplyDelete
  100. Tot mereu am avut teamă de medicul dentist și ori de câte ori mergeam la secția de stomatologie, simțeam că mă iau cu transpirații.Acum, ca adult m-am împăcat cu ideea și nu demult am fost la un control cu fiul meu să văd dacă are nevoie de aparat dentar.Am aflat că trebuie să avem răbdare să îi iasă toți dinții definitivi pentru a vedea cum se aliniază.Mă întrebam ce prețuri au serviciile oferite de Cris Smile, dacă este dureros acest aparat și dacă au și servicii pentru copii.

    ReplyDelete
  101. Nu stiam ca si tu lucrezi in acest domeniu...

    ReplyDelete