Friday, May 29, 2015

Faţade case şi interioare minunate cu ajutorul profilelor decorative

  Probabil că oricine şi-ar dori ca atunci când vine acasă să aibă parte de o relaxare vizuală elegantă, iar eu nu fac excepţie. Tocmai de aceea, m-am gândit să-i dau casuţei mele o expresie proaspată atât la exterior, cât şi în interior cu ajutorul minunatelor profile decorative şi ornamentale, un truc la îndemâna oricui îşi doreşte o locuinţă care să aibă un design distinct care să "inspire" şi să "expire" eleganţă prin arhitectura sa.

  Trebuie să recunosc că este o adevarată provocare pentru mine să aleg stilul pentru care să optez, pentru că am prea multe idei şi nu ştiu care ar putea să se plieze perfect pe rezultatul pe care vreau să-l obţin, o casă cu un aer elegant, nonconformist şi cu un aspect estetic aparte. 

Pentru că am încredere în profesionişti, m-am gândit să le arat preferinţele mele echipei CoArtCo şi în funcţie de ce cred ei ca s-ar potrivi mai bine pentru o casă dichistă, voi lua o decizie. Probabil, marea majoritate a oamenilor preferă un stil tradiţional, clasic şi nu sunt gata să-şi asume riscuri, ca să obţină efectul "wow" asupra musafirilor ce le calcă pragul, au încredere în stilul lor mizând pe ceea ce ştiu deja, fără să ceară şi alte păreri în această privinţă, deşi i-ar putea atrage. În ceea ce mă priveşte, pentru mine ar fi o mare uşurare să mă ghideze cineva către cea mai bună variantă, pentru că după cum puteţi observa nu sunt statornică în privinţa design-ului.

http://www.profiledecorative.ro/



 Referitor la profilele decorative CoArtCo trebuie să ştiţi că se pot produce în orice stil arhitectural şi la orice dimensiune, iar ceea ce e cel mai important e că puteţi adăuga originalitate locuinţei alegând profile personalizate, pe care după montaj le puteţi vopsi în orice culoare de vopsea lavabilă, iar în legatură cu rezistenţa profilelor de exterior nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că sunt realizate din polistiren A200, cu o densitate de 30 kg/ m3 şi adaptate climei din ţara noastră, cu veri călduroase şi ierni geroase, întrucât sunt grunduite în două straturi cu o raşină grunjoasă. 


Prin urmare,  având în vedere pozele cu profilele, faţadele şi interioarele care mi-au plăcut, arhitectului de la CoArtCo îi va fi mult mai uşor să-mi recomande un stil arhitectural care să mă definească şi tot ce-mi va rămâne de făcut e să le transmit dimensiunile, pentru a mi le trimite prin curierat rapid.


Casa mea va avea un design ce ar putea concura cu o operă de artă hipnotizantă, iar eu mă voi reinventa o dată cu ea.

10 comments:

  1. Sunt de acord cu parerea ta despre decorarea casei,este superb,sigur ca mi-ar placea la nebunie asemenea decoruri....dar ma abtin pana castig la loto :)))) , multumim pentru articol draga mea,pupici :*

    ReplyDelete
  2. un articol foarte interesant din care ma voi inspira

    ReplyDelete
  3. schimba aspectul total aceste fatade. mi-ar placea sa imi pun mai ales ca nu stiu pe nimeni sa aiba. o sa incep o tendinta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parintii mei au si casa lor e superba, sper ca in curand sa arate si a mea la fel de bine :)

      Delete
  4. Profilurile personalizate ma atrag,si imi ofera inspratie pentru renovarile viitoare. Multumesc pentru articol,am aflat foarte multe lucruri pe care nu le stiam.

    ReplyDelete
  5. Visele devin realitate, trebuie doar sa vrei :)

    ReplyDelete