Friday, July 31, 2015

Sutiene cu mult burete intre mit si realitate

Nu le-am inteles niciodata pe fetele care imi spuneau ca-si doresc sutiene cu mult burete, pentru mine era clar ca sutienele push-up sunt prevazute cu burete care maresc bustul cu o marime. Asadar, mult burete ce ar putea sa insemne?
 
Orice femeie are cate o preferinta: unele isi doresc sutien push-up cu cupe gel pentru ca spun ele ca ar oferi o senzatie placuta pe piele, altele vor cupe preformate sau mai pe intelesul tuturor, modelate termic, unele nu vor sub nici o forma sa aiba armatura metalica, altele nu suporta balenele laterale (nu inteleg cu ce le incurca, dar nah astea sunt gusturile oamenilor). Nici in privinta bretelelor nu au aceleasi optiuni: pentru ca cele cu busturile mari isi doresc bretelele late ca sa aiba o sustinere buna, multe prefera bretelele detasabile pentru ca le dau posibilitatea de a le inlocui cu cele transparente, iar daca vor sa poarte sutienul cu o rochie cu spatele gol atunci e musai sa aiba banda de la spate si bretelele transparente.

Nu stiu in ce categorie va incadrati voi dintre cele mentionate de mine, dar stiu cat de greu e sa gasesti sutiene cu mult push-up sau cu cupe gel. De curand am descoperit lenjeria intima Piera pe care o puteti gasi pe site-ul cu acelasi nume. Recunosc ca nu sunt extrem de multe produse pe site, insa printre cele aproximativ 200 de articole disponibile e imposbil sa nu gasiti ceva pe placul dumneavoastra, ceva sofisticat, rafinat si elegant care sa corespunda oricarui criteriu de cautare pe care l-ati putea avea. Daca sutienele push-up, balconet sau buretate sunt mai usor de gasit, pe cele soft (fara burete) si semi-soft le veti gasi mai greu, pentru ca nu va veti da seama care sunt acestea din titlu, ci din descrierile produselor. Oricum, sunt sigura ca aveti ochiul format si veti aprecia care sunt acestea, imediat ce veti vizualiza modelele.

Daca si voi aveti o dilema in privinta sutienului cu mult burete si nu stiti daca e mit sau realitate, atunci o sa va arat eu cum arata unul, ca sa scapati de orice dubiu.

http://shop.piera.ro/lidia-superpush-up.html
 
La final am pastrat ce e mai bun si m-am decis sa va arat un sutien push-up cu cupe gel ce se remarca printr-un model viu colorat si care dupa parerea mea este perfect pentru aceasta vara.
Voi ce tip de sutiene preferati?

4 comments:

  1. Sunt dragute,eu folosesc doar cu burete pentru ca m-a inzestrat mama natura si nu am ocazia sa port altfel de sutiene.

    ReplyDelete
  2. Eu ador lenjetia intima.Si un sutien bine ales te face sa arati bine .Nu am citit pina acum de sutiene cu push up cu cupe gel.O idee de luat in seama pentru viitor

    ReplyDelete
  3. Un sutien in primul rand trebuie sa fie comod, stiu persoane care pun accent doar ca sunt frumoase si la moda! Modelele de mai sus intr-adevar arata tare dragut si aranjeaa perfect silueta!!!

    ReplyDelete
  4. modelele sunt superbe si par si comode

    ReplyDelete