Wednesday, July 22, 2015

Un camion ca spatiu expozitional si distractie garantata

Cu siguranta sunteti obisnuiti sa vizitati magazinele din orasele voastre si magazinele online pentru a gasi ceea ce va place, dar cum ar fi sa vedeti un spatiul expozitional cu piese de mobilier din piele si lemn, cu lampi si rame foto care sa-i confere eleganta si toate acestea intr-un camion care te lasa mut de uimire? Cu siguranta la asta nu te-ai fi gandit!


Stiti ca in ultima perioada am urmarit indeaproape reducerile si noutatile ECCO Shoes, in speranta ca poate-poate se deschide un magazin si la mine in oras. Mi s-a luat o piatra de pe inima cand am aflat caci chiar acum cand urmeaza sa plec la mare in concediu, ECCO Road Show, camionul de care va vorbeam mai inainte si care va strabate toata Europa pentru a face cunoscuta cat mai multor oameni incaltamintea comoda ECCO, precum si calitatea acesteia, va fi in perioada 20-26 iulie in parcarea City Park Mall Constanta. Pe langa produsele de incaltat pe care le veti adora, va asteapta o multime de surprize: baloane colorate, sesiuni de face painting, un cadru foto personalizat ECCO pentru amintiri de neuitat si bineinteles extra-reduceri pentru toti vizitatorii.

Atat adultii, cat si copii vor putea admira si proba pantofii, iar atunci cand vor gasi un model care sa se potriveasca preferintelor pe care acestia le au, vor putea afla rapid detalii despre el, doar prin simpla scanare a codului QR atasat produsului expus in showroom-ul pe roti, astfel vor fi dusi catre pagina produsului de pe site-ul ECCO Shoes unde vor putea citi tot ceea ce i-ar putea interesa.

Indiferent daca vreti sa cumparati o pereche confortabila de incaltaminte sau doar sa va distrati eu cred ca merita sa va duceti in aceasta perioada in City Park Mall Constanta, Bulevardul Alexandru Lapusneanu 116C sau sa mergeti in parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia saptamana viitoare, ca sa va convingeti cu ochii vostri de calitatea lor si de tot ce v-am comunicat in acest articol.

5 comments:

  1. Superb , si eu l-am vazut cand au fost in Brasov la ALTEX

    ReplyDelete
  2. Ce interesant! Voi merge cu siguranta. Combinam utilul cu placutul :)

    ReplyDelete
  3. Nici nu se pune problema sa nu ajung:) imi plac astfel de initiative,cat copilul se distreaza mama pantofii Ecco probeaza:D happy shoping ;)) Mai ales ca imi plac produsele lor ,sunt calitative iar modelele scandinave sunt absolut ideale pentru confortul si aspectul picioarelor mele :)

    ReplyDelete