Thursday, July 9, 2015

X2 Xtreme depaseste asteptarile si ajuta Allview sa creasca pe plan international

Credeti ca putem ajunge mai mari pe plan international in ceea ce priveste vanzarile de gadgeturi?  

Mi-am aratat in nenumarate randuri aprecierea fata de compania Allview, care datorita raportului specificatii/pret a ajuns pe buzele multor romani si nu numai. Sunt convinsa de faptul ca pot face lucruri bune, deoarece nu duc lipsa de talent sau de inspiratie, reusind sa aduca pe piata inovatii demne de lauda. Afirmatia mea se bazeaza pe faptul ca de la o lansare la alta observ ca se implica in optimizarea sistemului de operare si de personalizarea produselor noi, din ce in ce mai performante, mai dotate si mai subtiri. Modelele cu ajutorul carora au reusit sa ma impresioneze si sa ma castige ca fan si utilizator Allview deopotriva au fost Allview X1 Xtreme si Allview X2 Soul. Recunosc ca la prima vedere m-a atras design-ul lor interesant, dar ulterior performanta acestora mi-au dat un real exemplu de succes, iar experienta mea cu acest brand de telefoane inteligente si tablete a fost una mai mult decat placuta.

Am incredere ca planul de a creste vanzarile cu 50% pe plan extern va fi depasit si ca vor intra cu brio pe alte piete din tarile baltice, precum Estonia, Letonia si Lituania, fiind deja prezenti in 14 tari (Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha si Grecia). Daca directorul departamentului de afaceri internationale, Alexandru Munteanu, si-a luat acest angajament, este clar ca nu e loc de indoiala. Care este arma secreta prin care isi va atinge tinta propusa? Prin smartphone-ul Dual SIM lansat pe piata acum o luna, X2 Xtreme, ale caror caracteristici ar lasa fara cuvinte chiar si pe cele mai exigente persoane. Mi-a atras atentia sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, procesorul de ultima generatie Helio X10 cu opt nuclee la 2GHz, faptul ca are 3GB memorie RAM, 64GB memorie Flash ce poate fi extinsa pana la 192GB prin adaugarea unui card microSD de maxim 128GB, display-ul mare de 6 inch cu rezolutie Quad HD si nu in ultimul rand camera principala de 24 MP care are 6 straturi de lentile si care este protejata de un strat de sticla Safir. Un alt punct forte e ca datorita procesorului mai mic 20%, X2 Xtreme are un consum redus de energie si o performanta cu 20% mai mare. Cu astfel de specificatii cred ca ar putea concura lejer cu smartphone-urile din top 10, ba chiar as miza ca ar putea ajunge varf de top, contribuind decisiv la dezvoltarea de noi tehnologii pe piata IT, cel putin eu asta imi doresc.

http://allview.ro/x2-xtreme.html


Eu le urez mult succes in noile proiecte, la cat mai multe lansari de telefoane in acest gen si sper ca in 2016 sa citesc pe toate site-urile de stiri ca Allview a reusit incredibila performanta de a depasi estimarile, desi parea un tel greu de atins.

17 comments:

  1. design-ul iti fura ochii,chiar imi plac

    ReplyDelete
  2. EU INCA NU AM FOLOSIT ACEASTA TEHNOLOGIE ALLVIEW DAR AM AUZIT DOAR LUCRURI BUNE DE CEI CARE AU CUMPARAT SI FOLOSESC ACEASTA MARCA

    ReplyDelete
  3. imi place foarte mult modelul, este reusit

    ReplyDelete
  4. Sotul meu si-a luat un smartphone Allview si este foarte multumit de el.Imi place si modelul acesta nou,are un design foarte frumos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, noi femeile tindem sa apreciem intai design-ul, dar trebuie sa recunosc ca la caracteristici este cu mult peste asteptarile mele.

      Delete
  5. Se pare ca suntem multi fani Allview, pe-aici :)

    ReplyDelete
  6. Rotaru Gabriela Tatiana
    Imi place articolul tau,telefonul arata super,merita luat.

    ReplyDelete
  7. Ah mi ai ghicit gandurile,mai am doar cateva luni si voi deveni fericita posesoare a unui telefon nou,durabil si performant.Sper sa fie acesta :D Sistemul Android 5.1 m a dat pe spate :D multam de info sunt multe lucruri pe care nu le stiam )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atunci trebuie neaparat sa trec prin Medgidia cat mai curand :p

      Delete
  8. Toate caracteristicile sunt impresionante si chiar sunt tentata sa cumpar un astfel de telefon. Allview ma surprinde intr-un mod placut oferind calitate la un pret rezonaabil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In comparatie cu performantele oferite, pretul nu mi se pare mare, asadar iti dau dreptate.

      Delete
  9. Interesant articol,frumos ,performant telefon,imi place!

    ReplyDelete