Friday, April 14, 2017

De ce l-am ghidat pe iepuras catre magazinul online Dwyn Shop

Este o sarcina extrem de dificila sa cumpar cadouri, iar de multe ori pare o misiune imposibila sa-i multumesc pe toti, indiferent daca e vorba de cadouri pentru ziua de nastere sau de Craciun. In aceasta privinta de Paste stau relaxata, pentru ca este singura perioada din an in care sotul ne surprinde cu ceva, asa ca nu voi mai fi nevoita sa ma gandesc la gusturile fiecaruia si nu voi mai sta sa observ daca atunci cand persoana draga care primeste cadoul schiteaza un zambet stramb sau este entuziasmata de alegerea pe care am facut-o.

Daca eu trebuie sa intuiesc ce si-ar dori fiecare, sotul meu e mai norocos, pentru ca eu spre deosebire de el spun exact ce-mi doresc, ba mai mult decat atat, ii spun chiar si locul de unde sa-l ia ca sa nu oboseasca dragul de el cautand. Asadar, i-am spus "iepurasului" meu sa faca o vizita magazinului online Dwyn Shop si sa-mi ia un aspirator portabil vertical, pentru ca e mai usor de depozitat si trebuie sa se gandeasca ca nu mai am 20 de ani, iar spatele meu trebuie protejat. Sa fie foarte atent sa nu cumva sa omita faptul ca vreau sa aiba functia de aspirare umeda. Am tot citit despre acesta ca poate curata orice suprafata in profunzime, indiferent daca e vorba de parchet, gresie, covoare sau canapea si chiar cred ca ar putea face fata oricarui tip de murdarie. Ar trebui sa fie multumit si el, caci va avea o casa ferita de microbi, curata si sigura. Acum ca ne-am lamurit la capitolul aspiratoare, iepurasul trebuie sa treaca la urmatorul cadou.


Iepurasul stie ca mami merita cadoul dorit, fiindca toata ziua nu-i stau mainile, face casa sa straluceasca de curatenie, mancare buna si proaspata, iar familia ei e ingrijita cum trebuie. Copilul merita si el, pentru ca s-a trezit mereu dimineata devreme sa se duca la scoala, isi face temele singur, are numai FB-uri, dar mai ales pentru ca e cuminte si ascultator (cu exceptia traznailor desigur), iar Rila Iepurila  va trebui sa fie atent atunci cand ii va cumpara un joc Lego piticului sa aiba dificultatea potrivita varstei lui. Eu deja am vazut 3 jocuri, care cu siguranta il vor incanta.


Pentru ca tot sunt reduceri la gratare, nu ar fi rau daca s-ar gandi si la el. Cine stie!? Poate asa reduceri nu vor mai fi prea curand. Mai ales ca gratarul care mi-a placut mie are tot ce-i trebuie ca sa-i fie confortabil atunci cand ne va pregati noua si prietenilor bucate alese.

 De ce l-am ghidat pe iepuras catre magazinul online Dwyn Shop?


  • M-au atras preturile produselor pe care le comercializeaza (l-am descoperit pe un site de comparare a preturilor)
  • Personalul a fost foarte amabil de fiecare data si mi-a oferit informatii concrete de cate ori le-am solicitat
  • Pot alege ce vreau dintr-o gama larga de produse
  • Daca este cazul sa repar un produs aflat in garantie, beneficiez si de extra-garantie la produsul reparat (foarte putine magazine fac acest lucru)
  • Promptitudinea si calitatea produselor
  Iepurasul nu are decat sa topaie pana la tastatura si sa comande ceea ce ne dorim, ca sa ne faca fericiti cu ocazia Sarbatorii Pastelui.

7 comments:

  1. Minunat,eu de mult timp tot zic ca imi iau si tot nu am mai reusit.

    ReplyDelete
  2. Un site super din recomandările tale.Ma voi uita si eu ca vad ca au o gama larga de produse de foarte buna calitate

    ReplyDelete
  3. Super site! O sa intru pe acest site sa vad ce oferte au si ce produse as putea lua pentru a face cadou.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Oficial am nevoie ca iepurasul de anu acesta sa-mi aduca in dar aspiratorul cu pricina. Nu de alta dar anul trecut mi-a adus un mop si o galeata ;)) Cu asa bijuterie as face curat in fiecare zi :)

    ReplyDelete
  6. Pare foarte bun aspiratorul, aș dori unul de la epurars ��

    ReplyDelete
  7. Mi-as dori si eu un astfel de aspirator ☺

    ReplyDelete