Friday, April 7, 2017

PutereaPlantelor.ro – ceai de ghimbir de cea mai buna calitate

Sunt tot mai multe magazine care se declara a fi naturiste si bio, insa, in realitate, nu toate sunt asa. Acestea fiind zise am mare grija atunci cand aleg magazinul de la care sa imi cumpar ceai de ghimbir. De ce ceai de ghimbir? Pentru ca este produsul meu preferat. Imi place foarte mult sa consum acest ceai si chiar m-am bucurat cand am gasit in sfarsit un magazin online de incredere. 



Pe cei de la magazin online Puterea Plantelor nu i-am gasit chiar intamplator. O prietena ma servea cu ceai de ghimbir de fiecare data cand mergeam la ea. Si imi placea... Am baut de vreo 2-3 ori, apoi i-am zis ca vreau si eu sa-mi cumpar. Ea mi-a recomandat atunci acest magazin online. Am intrat pe site-ul PutereaPlantelor.ro si am comandat. 

Insa, nu m-am oprit doar la ceaiul de ghimbir, am mai comandat si un sirop de ghimbir cu lamaie, deoarece eram foarte racita in acea perioada. 

De atunci, mereu comand de aici cele mai bune produse naturiste si bio. Produsele de la Puterea Plantelor sunt atent realizate din cele mai bune plante, plante culese din zone nepoluate. Toate produsele provin din culturi ecologice si certificate, deci le poti comanda si consuma cu cea mai mare incredere. 

Ultima data mi-am cumparat de aici 4 cutii de ceai de ghimir. Am o prietena care vrea sa il incerce si ea si ii voi oferi si ei o cutie. Mi-am mai luat de aici si o cutie de ghimbir pudra. Am descoperit cateva retete noi care contin ghimbir si vreau sa le incerc. Ghimbirul este foarte bun ca si condiment. El insa trebuie folosit cu grija, deoarece este foarte aromat. 

Si, pentru ca sunt o mare fana a ghimbirului, mi-am mai luat si cateva batoane bio cu ghimbir si cocos. Sunt absolut delicioase si ar trebui sa le incerci si tu. 

Asadar, daca esti in cautarea unui magazin de produse naturiste si bio, PutereaPlantelor.ro iti sta la dispozitie. Intra pe site, vezi produsele disponibile si comanda. Gama de produse este foarte variata si vei gasi tot ce cauti.

1 comment:

  1. si noi folosim radacina de ghimbir rasa pentru ceai, foarte bun la gust si folositor!

    ReplyDelete