Saturday, April 15, 2017

Review Schauma Nature Moments Honey Elixir& Barbary Fig Oil

Cu oarecare scepticism m-am hotarat sa ma inscriu in campania de testare a noii game Schauma Nature Moments de pe Buzzstore. De ce am fost sceptica? Pentru ca de-a lungul timpului am cumparat si am primit spre testare sampoane foarte scumpe (impreuna cu balsamul aferent). Desi la inceput promiteau rezultate si parea ca mi se vor potrivi, deja dupa a patra spalare entuziasmul imi disparea. Tocmai din acest motiv am hotarat sa nu-mi mai dau cu parerea despre nici un sampon, fara sa-l folosesc de minim 5 ori, pentru ca nu as vrea ca in mod nedorit sa va induc in eroare in privinta vreunui produs.


In functie de raspunsurile mele din chestionarul de inscriere, sponsorul mi-a trimis ce a considerat ca mi se potriveste si chiar a avut dreptate. Problema principala cu care ma confruntam era lipsa de volum a parului meu. Se pare ca Schauma Nature Moments Honey Elixir& Barbary Fig Oil este formula de care avea nevoie parul meu. Mierea si uleiul de cactus au facut minuni cu parul meu, lasandu-l nu doar curat, ci redandu-i volumul si sporindu-i rezistenta. Ulterior am citit ca in compozitia sa intra esente de origine 100% naturala, ca au un pH neutru si ca nu contin niciun fel de siliconi sau coloranti artificiali si m-am gandit ca aceste lucruri au ajutat. Din cate stiu mierea are rol de hidratare si fortifiere, iar uleiul de cactus este foarte bogat in vitamine si acizi grasi.

Nu m-as fi gandit niciodata ca un sampon si un balsam ieftin vor reusi sa ma satisfaca mai mult decat unele care costa peste 100 de lei.

Ce pot spun eu despre sampon? Mirosul lui este unul placut si nu face foarte multa spuma (cel putin asa mi se pare mie). Singurul dezvantaj este ca fiind lichid, am tendinta sa folosesc mai mult sampon decat as fi folosit in mod normal, dar avand in vedere pretul redus nu este o problema ca va trebui sa-mi cumpar mai des sampon. Pe de alta parte, balsamul este cremos (ca oricare alt balsam).

Dupa folosirea aceste game, parul nu mi se mai incurca la ceafa, si-a recapatat volumul si nu devine slinos, nici nu mi se lipeste de cap dupa 4-5 zile de la spalarea parului. Abia dupa sase zile da semne ca se vrea din nou spalat.

Dupa 5 zile de cand mi-am spalat parul  
Asa cum mi-am promis mie insami ca nu ma voi mai lasa convinsa de nici un sampon sau balsam decat dupa 5 utilizari, desi am fost entuziasmata inca de la inceput de volumul parului meu, dupa trecerea celei de-a cincea probe am fost extrem de incantata, intelegand in sfarsit de ce prietenele mele vedeau ceva schimbat la mine atunci cand ma intalneau (un par mai sanatos, mai puternic si cu mai mult volum). Voi recumpara cu siguranta gama Schauma Nature Moments Honey Elixir& Barbary Fig Oil si o recomand persoanelor cu par uscat, fragil si lipsit de volum.



6 comments:

  1. Rezultate excelente se vede efectul utilizari gamei parul este mult mai mătăsos si cu volum.Sint produse de foarte buna calitate

    ReplyDelete
  2. Iti vine foarte bine. Imi place culoarea asta mai deschisa

    ReplyDelete
  3. Rar vad un par vopsit care arata atat de bine.

    ReplyDelete
  4. SUPER... ADOR SCHAUMA SI M-AI CONVINS SA INCERC SI ACEASTA GAMA ;*

    ReplyDelete
  5. Vorba aceea ieftin si bun :) Si eu am incercat Schauma si am fost multumita :)

    ReplyDelete